Şimdi Ara

TURKCELL faturasız için yeni bis paketleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
31.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada Turkcell'in sitesindeki tabloda şöyle bişi yazıyor: "BlackBerry Giriş ve Full paket içerikleri ve fiyatları aynı olarak hem faturalı, hem faturasız hat kullanıcılarımızın kullanımına sunulmaktadır." Ama emin olmak için Müşteri Hizmetleri ile görüşmek lazım.
  • Arıyorum şuan turkcell'i. Bilgilendiricem sizi de.
    Aradım müşteri temsilcisi ile görüşme süreniz 1-2 dakikadır diyor. 10 dakikadır bekledim bağlamadılar.Kapattım bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snsnc -- 1 Ağustos 2011; 0:05:37 >
  • Adamlar acik acik yazmis full pakette (16.90 lik) apn video wap filan hepsi dahil. Ne diye bu kadar sorun yaptiniz ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kardi23

Adamlar acik acik yazmis full pakette (16.90 lik) apn video wap filan hepsi dahil. Ne diye bu kadar sorun yaptiniz ki?

Hocam ondan sonrada faturalıya dahil yazmışlar.
    Aslında bakarsanız 1gb olup wap apn falan dahil olmaması biraz saçma geliyor faturalıda böyle bişeyi yapmışken, ama ben de kesinleşince alayım diyorum. 17 tl de olsa koyuyor öğrenciye
  • quote:

Orijinalden alıntı: kardi23

Adamlar acik acik yazmis full pakette (16.90 lik) apn video wap filan hepsi dahil. Ne diye bu kadar sorun yaptiniz ki?

töbe yarabbim ya
  • Hahaha sakin ol bdurmus :D
  • hayır sanki boşa konuşuyoruz.. yukarda yazmışız neyin kafamızı karıştırdığını anlaşılacak şekilde..
  • Evet onda haklisin iste. Amaan herneyse, kararliyim yarin cozuyorum meseleyi. :D
  • şimdi kadıköy de TIM'e gittim herşey dahil miş faturasız hatlar için numaramı seçtim ayırttım yarın gidip Turkcell hat alacağım.. Avea'yı kenara ayıracağım dandik bir telefon alırım onada öyle kullanırım o hattımıda :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

şimdi kadıköy de TIM'e gittim herşey dahil miş faturasız hatlar için numaramı seçtim ayırttım yarın gidip Turkcell hat alacağım.. Avea'yı kenara ayıracağım dandik bir telefon alırım onada öyle kullanırım o hattımıda :D

numaranı taşısaydın ya dostum turkcell e
  • Anlamadığım bir durum var;

1 GB internet turkcellde 29 lira,

1GB internet + BİS full paket 17 lira.

Bunun mantıklı bir tarafı var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3ittersweet

Anlamadığım bir durum var;

1 GB internet turkcellde 29 lira,

1GB internet + BİS full paket 17 lira.

Bunun mantıklı bir tarafı var mı acaba?

mantıklı bir tarafı yok ama bir şekilde bisi blackberry dışında kullanmayı engelleyebilirler. belki bu paketi tanımlamak için pin numarası falan istenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert6385 -- 2 Ağustos 2011; 16:17:49 >
  • 1GB internet + BIS full paket 17 TL. Şimdi bu fiyata vergiler dahil mi? Ben BIS aldım,faturama 12,5 TL vergi yansıyacak mı? Faturalıdan söz ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Léo

1GB internet + BIS full paket 17 TL. Şimdi bu fiyata vergiler dahil mi? Ben BIS aldım,faturama 12,5 TL vergi yansıyacak mı? Faturalıdan söz ediyorum.

hayır yansımayacak.. sadece 17tl eklenecek mevcut faturanıza
  • Az once Musteri Hizmetleri ile konustum, faturasiz icin 1GB'lik pakete dahil degilmis. Yani ya faturaliya ya baska operatore diyorlar saka gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ateş_kafa

Az once Musteri Hizmetleri ile konustum, faturasiz icin 1GB'lik pakete dahil degilmis. Yani ya faturaliya ya baska operatore diyorlar saka gibi.

o kişi cahil bence.. herşeyden bi haber.. deseydin ya internette yazıyor kardeşim diye.. ayrıca abonelik yaptıran insanlar var yani.. bu mh dekilerin bazıları vallahi bi garip ya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

Orijinalden alıntı: ateş_kafa

Az once Musteri Hizmetleri ile konustum, faturasiz icin 1GB'lik pakete dahil degilmis. Yani ya faturaliya ya baska operatore diyorlar saka gibi.

o kişi cahil bence.. herşeyden bi haber.. deseydin ya internette yazıyor kardeşim diye.. ayrıca abonelik yaptıran insanlar var yani.. bu mh dekilerin bazıları vallahi bi garip ya..

Valla bilmiyorum ki zaten yine de bu pakete üye olucam uğraşamam şimdi hat taşımakla.
  • Bilgilendirme yapılmamış heralde müşteri hizmetlerine bende olursa TIM e gideceğim tekrardan kontorlu hata gecmek istiyorum.
  • TIM'den gittim aldım şimdi hattı.. internet paketi + BIS fiyatı o dur arkadaşlar..

@bdurmus

numaram değişsin diye direk hat aldım dostum
  • Bende Vodafone'dam gecis yapiyorum.Su karisiklik duzelirse bende Faturaliya gececegim sahsen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.