Şimdi Ara

Turkcell Genel Müdürü: “WhatsApp, BiP’in özelliklerini kopyalıyor” (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
2
Favori
9.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yandex'e arama motoru yaptirip satin aldiktan sonra Yandex ten daha iyiyiz payimiz artti filan demek anca bizim genel mudurlere ozel bir saflik sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biptir git ya
  • "Şu anda hala kopyalayamadıkları özellikler var."

Neremizle güleceğiz buna.

• Kendini şaşırmış.
  • Yönetim kurulunda devlet koltuğa oturunca bu saçma ithamlar normal. Prim yapma kültürü..

yatirimci.turkcell.com.tr
    Turkcell Grubu : Yönetim Kurulu .:. Turkcell Faaliyet Raporu
    http://yatirimci.turkcell.com.tr/2015/turkcell-grubu-yonetim-kurulu
  • Whatsapp geliştiricilerinin muhtemelen BiP diye bir şeyden haberleri bile yoktur. Sayın Kaan Terzioğlu'na şunu demek istiyorum. Hani demiş ya videolu görüşme Whatsapp'ta yokken bizde vardı diye. Videolu görüşme Whatsapp'tan çok daha önceleri Viber'de de vardı? Whatsapp şimdi bu özelliği Viber'den mi çalmış oldu? Yav hakikaten komedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 29 Ocak 2018; 4:5:11 >
  • xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 17 Mayıs 2020; 10:14:7 >
  • Google play - bip indir - beleş internet kazan - bip sil....

• ey whatsApp sen kimsin bizi taklit ediyon
  • Ses kaydının sabitlenmesi konusunda Turkcell e hak veriyorum. O özellik Bip te vardı. Whatsapp a sonra geldi. Ama bu bizden kopyaladı demekle olmaz. Oturup belgeleri koyarsın ortaya. Svn kayıtları dökülsünn ortaya. Kim önce commit yaptıysa kazanan o dur ☺️

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bıyıktan bence . Bıyığı bırakan kendini dünyaya hükmediyorum zannediyor .

• Çöp

• Ciddiye çok komik, komikse hiç komik değil :Dd

• quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Çatır çatır, hergün kullanıyorum. :D

Bip de kullanıyorum, WhatsApp da, Telegram da. Hangouts da kullandım ama artık oradan Telegram'a taşınınca kaldırdım gitti Hangouts'u. :) Hepsinin kullanım yeri ve amacı başka.

Bip'in en güzel yeri, yurtdışına gittiğinde İnternet bulduğunda Türkiye'de arayacakların çevrimiçi olmasa bile Türkiye'deymiş gibi arayıp konuşabiliyorsun. Ivır zıvırı ise hepsinde az çok gereksiz görüyorum.

Wifi den arama özelliği diğer operatörlerde de var

• vatsap bizi kısganıyoğ hülooğğ dünya bizi kısganıyo
  • Whatsapp bizi kıskanıyor :)
  • Bip'i sırf bedava internet kazanmak için kullanıyorum yoksa çekilecek gibi değil kasıyor açtığımda 5-10 sn bekletiyor stabil değil whatsapp'a laf edeceklerine kendilerini geliştirsinler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi whatsapp kalmıştı bizi kıskanmayan onlar da kıskanıyor ama niyeyse suriyeli bile yaşamak istemiyor ülkede
  • Turkcell faturalı hatta tek fazla ödemediğim operatördür. Turk telekom ve vodafone olsun hep bi 5tl veya 10tl fazla alıyorlardı. Turkcell geçtim ne dedilerse onu ödüyorum. Hediyeler cabası özellikle salla kazan çok iyi.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.