Şimdi Ara

Turkcell Genel Müdürü: “WhatsApp, BiP’in özelliklerini kopyalıyor” (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
2
Favori
9.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ne whatsapp kullaniyorum ne de bip. ama hemen her mesajlasma programini denedim wp dahil olmak uzere. su an messenger ve discord kullaniyorum aktif olarak.

zaten bu tarz uygulamalarin hepsi birbirini kopyaliyor ki.efsaneler olmez sadece sekil degistirir misali arayuzu ve logoyu degistiriyorlar geri kalan her sey ayni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xeqona X kullanıcısına yanıt
    İşte benim telefonumda VoWiFi yok ki. :) Aslında var da Türkiye'deki operatörler desteği etkinleştirmedikleri için kullanamıyorum. İnternet kullanırken de görüşme yaparken 3G'ye düşmemek için Bip gayet kullanışlı oluyor.
  • Kopyalama var ise, yarından tezi yok, direk dava açsın Turkcell.

Whatsapa dava açmazlar ise, söyledikleri boş safsata.
  • Turkcell Genel Müdürü: “WhatsApp, BiP’in özelliklerini kopyalıyor”
  • Whatsap 16 milyar dolara satılmıştı.Bu rakam bir anlam ifade ediyordur heralde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bip'in kendisi whatsapp'ın kopyası olmasın

• ulan zok ceo musun müdür müsün nesin dergilikmiş fizzy miş oymuş buymuş otmuş zokmuş bunlara 4 5 gb kampanya yapacağına 4 5 gb ı internete eklesen turkcell şimdi uçmuştu uçmuştu 4 gb net veriyo 2 si gece 2 si gündüz 5 gb fizy dergilik cart curt lan bunun yerine ver 9gb interneti istediğimiz yere harcıyalım ama yok illa bi zzerefsizlik yapacak z****ler

• Evet doğru, avrupa da bizi kıskanıyor zaten (!)

• Turkcell'e laf eden parası yetmediğinden Turkcell'e geçemeyendir, kıskançlık yapmayın

Bu arada bip'in TR içerisindeki trafiği whatsapp'ın %10'unu geçmez, belki kurumsal olarak farklı çözümler getirilebilirse eğer gerçekten geniş kullanım kitlelerine ulaşabilirler. O ödeme vs olaylarına da girebilirlerse becerebilirlerse gerçekten iyi olabilir, TR'de bankada hesabı olmayan vatandaş sayısı 43 milyon imiş, böyle çözümler şart şu anda.
  • Tamam
  • Millet bedava internet sebebiyle kullandığını belirtmiş sanki olumsuz bir durummuş gibi ama başka türlü yerli bir OTT uluslarası bir OTT ile nasıl rekabet edecek? Tabi ki belli öne çıkan özellikleri olmak durumunda. Turkcell'e her türlü laf edilebilir ama OTT konusunda laf edilmez hakikaten işi nasıl yönlendireceklerini çok iyi biliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 29 Ocak 2018; 23:8:19 >
  • Su an whatsapp calisanlari oturdu "ulan nasil yakalandik be" diye gözyaşı döküyo, mutlumusunuz??

• quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Oooo ÇomCell

Turkcell kullanıyorum ( ve onlardan değilim) ama güldüm :D

• whatsapp 'da çalışan herhangi birinin bip'den haberi olduğunu sanmıyorum.

ne kadar saçma da olsa doğru kabul etsek bile yine bu bir başarısızlıktır.

madem yazılımınız çok iyi arkasında durun reklamını yapın insanlar kullansın.
    üniversite öğrencisi değilsiniz ki kocaman şirketsiniz kime dert yanıyorsunuz.
    koskoca turkcell elindeki iyi ürünü değerlendiremiyorsa bu kimin suçu.

bipi falan boşverin fizy'yi bile mındar ettiniz.
  • Bende kullanıyorum hocam kullanana demedim zaten. Memleket çomar kanserine yakalandı,tüm vücudu sarıcak az kaldı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell deyince aklıma patlayan fikirler gelir:

Mesela Shubuo, çoğunuz bilmez bunu Hiç tutmayan bir haber ve bilgi servisi olarak geçti tarihe..
    Turkcell Genel Müdürü: “WhatsApp, BiP’in özelliklerini kopyalıyor”

Sonra Bip vari bir chat uygulaması yaptılar, adı da Turkcell-im. Fakat o kadar tuttu ki herşeyin yanına bedava verdiler
    Reklam'da çok yaratıcı idi:
    Turkcell-im geldi, sıkıntı gitti!
    Vay anam vay.
    Turkcell Genel Müdürü: “WhatsApp, BiP’in özelliklerini kopyalıyor”

• Önce bip i doğru düzgün çalışır hale getirinde :D bi mesaj atıyorsun 3dkda gidiyor uygulama zaten kasılmaktan kullanılmıyor doğru düzgün

• 1 yıl önce bedava internet için yüklemiştim. Şöyle bir göz attım amatör uygulama gibiydi son versiyonlarında belki gelişme vardır ama bip den önce 50 tane uygulama var kullanacağım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.