Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1311. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: landmoon , goldengatesf Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26.216
Cevap
805
Favori
1.481.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
218 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
42. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 13071308130913101311
Sayfaya Git
Git
Giriş
    dün bayide geçtiği gibi direkt geri gelebilir miyim taşıma için dedim evet dediler. ne kadar doğru bilmiyorum ama. tt ya da vodafone faturasız olarak taşıtıp geri dönmeyi düşünüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Luc4sHood kullanıcısına yanıt
    Geçiş yapabilirsin. Ben hep öyle yapıyorum.

• Esnaf avantaj 30gb 420₺ geçiş başvurusu yaptım, kimlik ve pin kodu ile işlem yapıldı. Firmanın personel tc’si ile ayar verip yaptılar tabletten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taahhüt bitimine 26 gün kaldı ve gelen en uygun teklif 660 lira olan Star+ 20. Esneyen pakete geçsem güzel bir teklif gelir mi acaba diye düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aylmz07 kullanıcısına yanıt

hocam bayiden mi yapıyorsunuz yoksa arayarak mı ? TT kurye ücreti çıkarmıştı şimdi vodafone'u deniycem ama onları bilmiyorum. Oturduğum yerdeki bayiler numara taşıma yapmıyorlar.

• Luc4sHood kullanıcısına yanıt
    Ben bayiden yapmıştım.

• aylmz07 kullanıcısına yanıt

Hat ne kadar süre kapalı kalıyor ?

• Ordinaryus1 O kullanıcısına yanıt

Firmanın personel tc'si ile ayar yaptılar derken, ne yaptılar hocam? Nasıl hallettiler ?

• korayakbiyik kullanıcısına yanıt

Cihaz vardı önce kimliği taktı, sonra çıkarıp benimkini taktı, fotoğraf çekti, pin kodu istedi. Ondan sonra sms geldi şu sipariş no ile numara taşıma işlemi alındı diye o kadar

• korayakbiyik kullanıcısına yanıt
    Hat kapalı kalmıyor. Taşıma saatinde taşıma yaptığın hattı taktığında hattın açılmış oluyor.

• Sikayet vara yazdim artik en sonunda ne olacaksa olsun bu saatten sonra ayip denilen bisey var ya fahis fahis fiyatlar rezillik

• churchil C kullanıcısına yanıt

Şikayetvar'ın nasıl bir yaptırım gücü olabilir ki? CİMER veya BTK'ya şikayet etmek daha doğru değil mi?

• Balliba kullanıcısına yanıt

Sirketin itibarini dusunuyorlarsa hocam cozum icin muhakkak geri donus yaparlar

• Merhaba hocam dün fiyatının uygun gelmesi nedeniyle faturalı esnaf paketine başvurdum. 625+21 tl vergi ile 650 liraya geliyor. Özellikleri ise 50 gb + 3000 dk her yöne turkcell ise sınırsız + 250 sms 12 Ay kontratlı. Fiyatlar diğer operatörlerde de çok yükselmiş şuan için en mantıklısı bu paket gibi görünüyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 13071308130913101311
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.