Şimdi Ara

Turkcell Superbox ile wow oynayan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ttnet kullanıyorum hızım 4mbit aslında oyun oynarken bir problemim yok. Ping durumlarım falan gayet iyi diyebilirim.Download yada çok iyi kalite video açıp izlemedikçe oyunda bir sıkıntım olmuyor.

Sene 2020 olacak 4mbit ile nete girmek biraz üzüyor beni :) daha yükseğini verirlerse zaten sürekli internetim kopuyor o yüzden 4 mbitte sabit duruyor.

Sene sonu TTnet aboneliğim sonlanacak ve superboxa geçmeyi düşünüyorum.

Superbox kullanıp wow oynayan arkadaşlar tecrübelerinden bahsederse sevinirim.

Aldığım zaman pişman olur muyum? Ani ping yükselmeleri anlamsız dcler ile karşılaşır mıyım?

• Konumunuz önemli. Bu cihazlarda 4.5g modem var. Hattınız turkcell ve telefonunuz 4.5g destekliyorsa telefondan bağlanıp deneyin. İkisi arasında hiç bir fark yok. Ben Ataşehir deyim turkcell burada deli gibi çekiyor. Hız testinde 300mb lere çıkan upload/download veriyor. Kendi konumum için konuşacak olursam wow oynayacağım zaman 75mb turknet yerine telefondan bağlanıyorum daha garanti oluyor.
  • aboneliğim bitince bende box alacağım, ttnet'in up hızları leşş.
    1080p yayın bile açarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 25 Ağustos 2019; 15:1:22 >
  • 4.5 çekiyorsa sıkıntısız 10mb hız alırsın kopma falan olmaz.
  • Cevap veren arkadaşlara teşekkürler

Turkcell 4.5g deneme şansımda yok maalesef.

superboxın anakonusunda lol ve dota oynarken ani ping yükselmeleri ve dclerden bahsedenler olmuş.

Şuan oyunumu kusursuz oynayabiliyorum superbox macerasına atılmayı düşünüyorum ama biliyorsunuzki zindanda raidde dc falan olunca insan baya stres yapıyor. Böyle eve gelen bir hatta olmadığı için baya düşündürüyor beni.

Kullanan birileri varsa 2-3 iç rahatlatıcı birşeyler duymak istedim :) özellikle akşam vakti yoğunluktan falan sıkıntılar varsa hiç bulaşasım yok.

Superbox ile wow oynayan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim tekrardan.
  • Başkasının lafıyla bir sonuca varamazsın bu konuda ne yazık ki.

Eğer çekim gücünde sıkıntı yoksa sorun yaşaman imkansız. Ben kullanıyorum ne ping ne de kopma sorunum yok. Eğer bulunduğun bölgede operatörlerin çekim gücünde sıkıntı yoksa (genelde üçü de aşağı yukarı aynı oluyor) bunda da sıkıntı yaşamazsın.
  • Ben superbox kullanıyorum, yukarıda arkadaşlar turkcell hatti dene sonuca varirsin diye tavsiyelerde bulunmuşlar ama superbox ayni sinyal üzerinden vermiyor interneti. Mesela ben sehirdisinda kalıyorum, burada turkcell cep interneti cekmiyor bile, ama superbox paketin sağlamış olduğu tüm hizi veriyor.

Ping olarak wow oynamıyorum onda bilemiyorum. Oynadığım oyunlarda 40-50 arası ping oluyor.

35 mbit ttnette kullanan biri olarak söyleyeyim, superbox ping konusunda daha iyiydi. Benim kullandığım bölgede, hatta aynı adreste.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi first9 -- 26 Ağustos 2019; 8:16:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.