Şimdi Ara

Turkcell T20 kayıt sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. Turkcell T20 telefonumda bir kaç sorunum var. birincisi bir süredir telefonma yeni kişi kaydetmek istediğimde veritabanı dolu diyor ve kayıt yapmıyor. numarayı ancak kayıltlı kişinin bilgilerini değiştirerek yapabiliyorum. yani yeni bir kişi eklemem imkansız. ikinci sorunum da yeni program indirmek istediğimde hafıza dolu vs. diyerek indirmiyor. boş alanım 3,9 mb gözüküyor. mümkün olan tüm programları sd karta attım ama alan açılmadı. hatta kullanmadıklarımı silsem bile fazla bir alan açılmıyor. ne yapmamı önerirsiniz?

• T20 ana konusundan yardim alarak huawei original romunu yukleyin. Yada custom rom daha iyidir
  • turkcell romu böyle sorunlu kardeşim. rehber ayarlarından kayıt yeri telefon yaparsan , yer açılabilir, sim hafızası dolmuştıur. diğerine diyecek birşey yok turkcell uygulamaları işgal ediyor telefonu
  • rom değiştiğinde daha önce yüklenenler veya veriler kaybolur mu?

rehber kaydını oluştururken hep telefonu seçiyorum zaten simden kullanmıyorum sim boş. bunun başka bir yolu var mı? ya da acaba rom u değiştirsem bu sorun da düzelir mi acaba?

cevap veren arkadaşlarıma teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nesmum

rom değiştiğinde daha önce yüklenenler veya veriler kaybolur mu?

rehber kaydını oluştururken hep telefonu seçiyorum zaten simden kullanmıyorum sim boş. bunun başka bir yolu var mı? ya da acaba rom u değiştirsem bu sorun da düzelir mi acaba?

cevap veren arkadaşlarıma teşekkür ederim.

All backup diye bir program varya hocam oradan yedekle telefonundaki herşeyi. Yeni romu kurduğunda sd karttan yükle seçeneğini seç. Rehberden alarmlara kadar herşeyi eski haline getiriyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.