Şimdi Ara

TURKCELL T60 [ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
5
Favori
14.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimkinin de ön kamerası açılmıyor arka kamerada sıkıntı yok ama öne geçmeye çalışınca kamera uygulaması donuyor. Ne yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayvanlar Alemi

Benimkinin de ön kamerası açılmıyor arka kamerada sıkıntı yok ama öne geçmeye çalışınca kamera uygulaması donuyor. Ne yapabilirim?

En son çare telefonu sıfırla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mardini

Fiyatına göre gayet güzel bir cihaz.Hele ki temiz ikinci elini bulursanız tadından yenmez bence.

Telefonunu rootlayan biri var mı acaba ?Varsa nasıl?

Kingroot ile tek tıkla root yapılabiliyor.

Benim bir problemim var. Şöyle ki geçenlerde Blade S6 modeli için Twrp ekleyebilmiş birinin konusundaki adımları yaptım (sonradan öğrendim ki blade s6 için olması Turkcell T60 için olacağı anlamına da gelmiyormuş. :/) İşlemleri başarıyla yaptım ama hem Twrp ekleyemedim hem de kendi recoverysine girdiğimde ekran deli gibi titriyor/oynuyor. Yazıları bir nebze okuyabiliyorum zar zor ama işlem yapamıyorum sanırım. Çünkü B16 sürümüne yükseltmek istediğim zaman zip dosyasını seçip işleme başlayabiliyorum, bir adet android geliyor ekrana başka bir şey göremiyorum, ama telefon reset attığında aynen kaldığı yerden devam ediyor. Bir şey yapabilir miyim buna?

• Beyler swiftkey klavyenin titreÅŸimini nerden kapatabiliriz bulamadım bi türlü?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • taktikitaktak T kullanıcısına yanıt
    Ayarlar/ses ve bildirimler/diğer sesler/menüsünde ses ve titreşim ayarlarını değiştirebilrsiniz

• Selam arkadaşlar,
    Telefonun şuanki en son sürümü nedir?
  • BayCicik kullanıcısına yanıt
    5.0.2
  • odoner O kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederiö hocam. Ve bir de, ön kameranın, fotoğraf çekerkenki görüntüsü ile çektikten sonraki görüntüsünün farklı olması var ya, onu nasıl kapatıyoruz? Ben çekerken de çektikten sonra da aynı şekilde olmasını istiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün turkcelle şirket abonesi oldugumuz için telefon hediye olarak geldi gayet güzel bir telefon tipini iphone 6 ya benzetmişler gayet başarılı duruyor

• Beyler mesajlar gonderilmiyor, paketım olmasına ragmen sms gonderme basarısız dıyor??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taktikitaktak -- 2 Ocak 2016; 20:52:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamera kalitesi nasil cihazin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayCicik

Teşekkür ederiö hocam. Ve bir de, ön kameranın, fotoğraf çekerkenki görüntüsü ile çektikten sonraki görüntüsünün farklı olması var ya, onu nasıl kapatıyoruz? Ben çekerken de çektikten sonra da aynı şekilde olmasını istiyorum.

inan anlamadım ayarlar simgesi var oradan seceneklere bakarak ayar değişikliklerini tek tek deneyip sana uygun olanı bulmalısın başka bir yerden kamera ayarı yapılmıyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataybas

Kamera kalitesi nasil cihazin

Gayet başarılı Arka Kamerada13mp 4xzoom Sony Lensi kullanıyor çok karanlık ortamlarda flashı çok güzel performans gösteriyor 5 mp ön kamerada gayet net bir görüntü veriyor video da ses ve görüntü alması cok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: taktikitaktak

Beyler mesajlar gonderilmiyor, paketım olmasına ragmen sms gonderme basarısız dıyor??

Gsm şirketini arayıp sms paketinde sorun olup olmadıgını sorun bence telefonla ılgılı bir sıkıntı oldugunu sanmıyorum sim kart değiştirdiyseniz internet veya sms lerde kiltlenmeler olabılıyor
  • Selam arkadaslar. Dayimin t60 i kapanmış hic tepki vermiyor. Ekranin altindaki led sarja takinca yaniyor onun dışında hic tepki yok. Servise vermeden once benim yapabilecegim bise var mi az cok anlarim format rom isinden. Saygilar.

• quote:

Orijinalden alıntı: gece_nemi01

Selam arkadaslar. Dayimin t60 i kapanmış hic tepki vermiyor. Ekranin altindaki led sarja takinca yaniyor onun dışında hic tepki yok. Servise vermeden once benim yapabilecegim bise var mi az cok anlarim format rom isinden. Saygilar.

Az çok format rom olayindan anliyorsan zaten yaparsin.

• cadot C kullanıcısına yanıt
    Tus kombinasyonlri hic ise yaramayiyor zaten seevise de verdim. Teşekkürler.

• Selamlar. Whatsapp ta grup arkadaslarımın ısımlerınde renk yok konısmalarda herkez aynı renk basına gelen yardımcı olabılecek kımse varmı. Sımdoden tesekkurler

• Android M gelsede bir telefonu tam randımanlı kullansak. Ekran ayarlarında samsungdaki gibi kullanıcıyı takip edip ekranı kapatmama özelliği yok 6.0 ile gelir inşallah..

• Arkadaşlar, Turkcell T60 ile samsung S5 mini 'yi karşılaştırsanız hangisini önerirsiniz? Şirket teli olarak 2 telden birisini alacağım, karar veremedim.

Sizce hangisi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deyvidey -- 30 Ocak 2016; 22:00:11 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.