Şimdi Ara

Turkcell T70 tanıtıldı, işte fiyatı ve teknik özellikleri: (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
1
Favori
2.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bluelizard17

quote:

Orijinalden alıntı: kaga55

türkcell türktelekom vodafone zte ye ürettirdiği telefonlar maliyeti çoook düşük telefonlar maliyeti 90 doların altı. ama bu üç firma maliyetinin 3 4 katı kar yapıyorlar...içine kendi bazı uygulamalarını rotlayıp satıyorlar. be nebiçimn anlayış. işlemci düşük ÇÖZÜNÜRLÜK düşük ...bu fiyata çokkk pahalı. f/p ürünü asla olamaz....bunun maliyeti 60 dolarrr...yani 120 tl sen sat 900 tl ohh ne güzel kazıkkkk...

hocam; 60 dolar 120TL diyorsun ama 170-180 TL yapması lâzım. satış fiyatına 900 TL diyorsun ama 650 TL. T70'den bahsettiğine emin misin? Ayrıca çözünürlük düşük diyorsun 1280x720 HD çözürlüğü varmış, bu fiyata 4K çözünürlükmü bekliyorsun onu da anlayamadım

100-150 dolara full hd 50 bin üzeri antutu puanı olan metal kasalı 400+ ppi değerli çin modeller var Türkiye ye gelince 600-700 oluyor garantisi yok belki ama yine bunu 5 e katlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lwd

quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

Bedava verirlerse tv kumanası olarak ya da çocukların eline vermelik telefon yapmış adamlaro donanım nedir yani

Yemin ediyorum başbakan olsam bunları vatan haini ilan eder ve yargılardım. "Turkcell iz, markayız, bu telefonu halka kakalarız" demek benim için hainliktir.
    Taksitle alırız diye Turkcell e güvenip bu telefonu kim bilir kaç insan alacak...

Hükümet cihaz bedelinden fazla vergi alıyor neden rahatsız olsun ki sarayın parası nasıl çıktı sanıyorsun ? :)

• ÇÖP

• bunedir ya ? t60 dan düşük özellikler ...

• Gücünü sd210dan sağlayamayan telefon xd şaka bi yana süreyya cilivden sonra t seriside turkcellde öldü
  • Bende İ-phone 4 var... Bu telefondan daha hızlıysa alacağım. Yok onunla aynı ise başka telefon alacağım fazla bütçem yok.

• Bunu alacağıma arduinodan telefon yaparım
  • Öncelikle forumda şu konuya yorum yapan arkadaşların hepsinden Allah teker teker razı olsun. Normalde araştırmadan herhangi bir elektronik eşya almam ama
    geçen gün Turkcell'in T-70 modelini alsam mı? diye düşündüm.Bunu düşünmemin sebebide faturaya 25 TL ekliyoruz gibisinden bir kampanya yapmalarıydı.Yaklaşık
    4 senedirde iphone 4 kullanıyorum ve telefon artık o kadar kasılmaya başladı ki whatsapp bile açılırken 30-35 saniye bekliyordum.Bayiye gittim falan acelem de olduğundan
    dolayı telefonu almadan çıktım.Bişey mi dürttü nedir bir araştırayım dedim .İyi ki araştırmışım ve burada bir tane iyi yorum yok.Onun için hepinize teşekkür ediyorum beni
    700-800 TL'lik masraftan kurtardığınız için ama şimdide nasıl bir telefon alacağımı bilmiyorum :D bütçem 1200 lira kadar olabilir.Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogukan08 -- 5 Temmuz 2016; 6:40:01 >

• Dogukan08 D kullanıcısına yanıt
    Gm 5plus yada biraz daha kot g4 al

• Turkcell T70 tanıtıldı, işte fiyatı ve teknik özellikleri:

arkadaşlar bu modeli sordum yokmuş nereden bulabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63AC97813 -- 22 Ağustos 2016; 16:25:44 >
  • ekran çık diye gider ve yeni ekran fiyatın yarısıdır :) ha bi de 3 aydır gelmesini bekliyor insanlar. haram zıkkım olsun batın tez elden

• Kalite iki aydır kullanıyorum yemin ederim 4.5 ge 24 saat açık Internet çok hızlı ısınma az oluyor ekran büyük iyidşr yani kamera güzel ses fena değil parasına göre harika telefon şarjı sabah 6dan akşam 12yi buluyor kasa iyi değil çizilmek için mana arıyor gibi yoğurt kabındanmı yapmışlar ne ama performans olarak evde ki 8çekirdekli bilgisayarımla aynı hızda indire basmamla inmesi 3 saniye sürüyor bir bayanın bütün işini görür erkek te çok hor kullanmayacak sa garanti bitene kadar yani 2 yıl bütün işini görür flaşh bellek takıp film bile izliyorum şarjda olmasına rağmen yine aman denecek kadar ısınmıyor yani belkide yeni olmasından kaynaklanabilir ama ben note 2 yii kutusundan çıkardığım gün gece oynarken dondurucu ya koyduğumu biliyorum yani sıvaklık aldı başını gitti uzun lafın kısası bu paraya alacağın en kaliteli telefon nokıa bu paraya ön kameralı tuşllu telefomn çıkarttı satıyor yani

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.