Şimdi Ara

Türkcell yavaş oluğunu kabul etmiyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yav he he de geçiyom nasılsa heryerde çekiyordu heryerde hızlıydı ya en iyi bandları o aldıydı o kadar aboneye alacak tabi çuvallayıp kendinden kaçırmayı göze alamaz
    Benim evde senelerdir aynı orası apayrı zaten
    4 dörtlük zaten olamaz abartıdan başka birşey değil

Fiberin kurulsundan hayırlısıyla kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • circassianman kullanıcısına yanıt
    Hangi şehir hocam bende yurtta kalıyorum ve aynı sıkıntıyı çekiyorum. Kendim dahil turkcelli olan 3 arkadaşla şikayette bulunduk, ekran görüntüsü vs de attık ama işe yaramadı.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam uğraşa uğraşa Türk Telekom fiber getirdim şimdi kullanmaya inşallah başlayacağım diğerleri de sabit internette hazırı kullanıp yatırım yapmayıp ağlamaya devam etsin yok belediye izin vermiyor yok yan yattı çamura battı ama baz istasyonu için fibere izin veriyor nasıl oluyorsa.

Ben artık takmıyorum hakaret edeni şikayet ediyorum gerekli cezaları alıyorlar zaten.

Türk Telekom'a 8 GB'a 11 TL ödüyorum bedava bu devirde Türkcell'de insanları sömürmeye devam etsin.

Tamamen algı olduğunu düşünüyorum.
  • Ben o hızı 200 megabit olarak görüyorum ama ne hikmetse instagramda bende sürekli takılırak geziyorum. Bence bu işte de bir hile var
  • ruhadam28 R kullanıcısına yanıt
    Kırıkkale hocam.

• Artık iş btk da. Onlar da bişey demezse yapacağım bişi yok.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    kesinlike çok haklısın sürekli aynı konu açılıp açılıp duruyor sıktı artık. madem bu kadar rahatsız o zaman operatörünü değiştirsin arkadaş bizim de kafamızı şişirmesin daha fazla. ama başka operatöre geçerse de orda kendi başının yanacağını iyi biliyor olmalı turk telekom ya da vodafonedan şikayet eden 100 kişi varsa turkcellden şikayet eden 30 kişi vardır...
    Türkan Hatun mu ? :)

Aynen

Kaçıncı kat ?

Hepsinde 3 aşağı 5 yukarı aynı hocam. Dışarısı da aynı bahçede az bi yükselme oluyor.

Bu arada ben sıkıntıyı daha çok geceye doğru yaşıyorum şuan bu şekilde. 11 12 oluyor genelde. Normal hızındayken bir anda google da arama yapamayacak seviyeye düşüyor ama uçak modunu açıp kapatınca 2 3 dakika kadar düzeliyor.
    Türkcell yavaş oluğunu kabul etmiyor!

3g için edit
    Türkcell yavaş oluğunu kabul etmiyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruhadam28 -- 12 Aralık 2019; 17:31:43 >

Sorun zaten tamamen yoğunluk sebepli. Öğrenci olmayan dönemde 100 ve üstü hız alınıyor. Ama yoğunluk çok fazla. Uçak modu sonrası baz istasyonuna yeniden bağlanma sonucu durumu deneyeceğim.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Hocam buradaki şikayet turkcellin bir lokasyonda sorun yaşatması değil bu sorunu çözmek için hiçbir şey yapmaması. Sırf bizim bulunduğumuz binada 1600 kişi kalıyor ve arkadaşında dediği gibi 500 metre yarıçapında en az 10 katı daha insan var.

Diğer operatörlerin genel durumda daha kötü olduğu doğru ama sağ tarafımda bir turk telekomlu sol tarafımda da bir vodafonelu yatmasına rağmen internete girilmeyecek kadar sıkıntı yaşadıklarını duymadım. Kısaca böyle bir durumda şikayet etme ve bunu insanlara duyurma hakkımız var bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Bu mesaj silindi.
    arkadaş bu nasıl bir üsluptur ya? Turkcell'in düşmanları, hazmedemeyenler, dandikler

Herkes aklına esen şekilde yorum yazıyor, fakat bu forumu kullandığın bu tarz kelimeler ve bitmek bilmeyen gereksiz Turkcell hayranlığın sebebiyle adeta provoke ediyorsun, gerçekten artık sırf senin yazdıkların sebebiyle bu forumu açasım gelmiyor, tam tersi etki yapıyorsun ve Turkcell'i eleştirip diğerlerini savunasım geliyor sırf senin yazdıkların sebebiyle.

Adminler yazdıklarını silmekten bıktı, sen bıkmadın, hala vazgeçmiyorsun.

Kimseye bir faydan yok, yorumlarında sadre şifa tek bir kayda değer bilgi, yorum, fikir veya haber yok. Anca Turkcell böyle iyi diğerleri şöyle kötü.

Yeter artık gerçekten, eskiden yoktun burası da böyle değildi, nerden bela oldun buraya bilmiyorum, nolur çeki düzen ver artık kendine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyzof -- 12 Aralık 2019; 17:58:3 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ruhadam28

Hocam buradaki şikayet turkcellin bir lokasyonda sorun yaşatması değil bu sorunu çözmek için hiçbir şey yapmaması. Sırf bizim bulunduğumuz binada 1600 kişi kalıyor ve arkadaşında dediği gibi 500 metre yarıçapında en az 10 katı daha insan var.

Diğer operatörlerin genel durumda daha kötü olduğu doğru ama sağ tarafımda bir turk telekomlu sol tarafımda da bir vodafonelu yatmasına rağmen internete girilmeyecek kadar sıkıntı yaşadıklarını duymadım. Kısaca böyle bir durumda şikayet etme ve bunu insanlara duyurma hakkımız var bence.
    Ama şöyle de bir gerçek var, hiçbir operatör anında aksiyon alamaz. Yer bulma süreci, izin alma süreci, kurulumu testiydi vs. vs. epey zaman gerektiriyor. 3 operatöre de aynı talebim sonucu, 3 operatöründe evet bölge de sorun tespit ettik istasyon dikeceğiz demesinin ardından 1.5 sene sonrasında Turkcell istasyon dikti, diğerlerinde halen daha tık yok. Benim anlatmak istediğim budur.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.