Bildirim
turkcellden ip5 s almak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşlar ayrıca şunu söylemek istiyorum turkcell mağazadan Aylık Kontrat Fiyat Aralığı 30 50 yapınca çıkan telefonları alabiliyorum ama iphone için 75 ve üstü gösteriyor acaba faturamı yükseltsem alabiliyormuyum -
-
Yani yukseltince faturayi alabiliyorum oylemi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkcell de İPhone fiyatları daha uygun gibi ? İPhone 4 1.100-1400 iken turkcell de 999 lira ? 5 de 200-300 daha ucuz ? -
Iyi günler maalesef alamazsınız son 6 aylık fatura tutarıniz 500 lira olması gerekiyor sizinkisi 150 liraya yakın . Onun için son 6 aylık tutarıniz yüksek olması gerek bir bayiye sorun ama umutlu olmayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşın dediği gibi son 6 aylık faturanın 500 olması gerekiyor ayrıca ödemelerde aksama olmayacak.yüksek fatura ödüyorsan turkcellden telefon almak avantaj,tarifeyle beraber kitledikleri için zaten ödediğinin biraz üstünü ödemiş oluyorsun. ama düşük fatura ödüosa annen almanı tavsiye etmem.zaten alamazsında muhtemelen son 6 aylık fatura yüzünden. -
Danası anasını geçiyor faturayı yükseltince sırf iphone içinde değmez zaten düşük fatura ödüyosun kısaca alamazsın
Banka kredisiyle alabilirsin. Timlerde gerekli tum bilgiler var.
-
Son 6 aylık fatura tutarının 500 TL olması gerekir. Seninki buna uygun olmadığı için ancak Finans Bank'tan kredi alarak alarak yararlanabilirsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X