Şimdi Ara

Türkçeyi Kaç Dakikada Çözüyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hiç 50 dk'nin altına düşemiyorum.50-55 dakikada çözüyorum ve netlerim de iyi değil 25-26 filan.Hem hızlanıp hem de netlerimi nasıl artırabilirim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bölüm denemesi çözün hocam.Konularınız bitti mi?

• leyture kullanıcısına yanıt
    Dil bilgisinde eksiklerim var hocam.Sizce bölüm denemesine kaç dakika ile başlayayım?

• temhemrime kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman önce dil bilgisini iyice hallet,o zamana kadar her gün paragraf çöz hiç deneme çözme demiyorum dil bilgisini halledeme kadar arada bölüm denemesi at.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En fazla 50 dakika eğer kolaysa 30 dakikaya kadar çekebiliyorum süreyi. Netlerim 29-32 arası en kotu 25-26 yapıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kontrol etmediğimde 25 dakika max
  • Şuan 32-34 dakika arasındayım. Netler 33-34 civarı. Süre tutarak çözdükçe hızlanıyorsun. Her zaman yaptığın dakikanın altıan düşmeye çalış. Haa eksiğim var diyorsan ilk başta eksiklerini tamamla Dil bilgisinde. Sonrasında hızlandığını farkedeceksin.
  • 30 35 arası netlerim oynuyor süreyi de 35 dakikaya sabitlemeye çalışıyorum bu işin en iyi metodu her gün bir alan denemesi atmak sınava kadar neredeyse piyasadaki bütün alan denemelerini çözmüş olursunuz

• 30-35 dakika, 30'un altına indirgemeye çalışıyorum
  • Hocam hız ve renk ile başlayabilirsiniz onun üstünde tahmini bitirme süresi ve konu analiz tablosu var.Yeşil ve mavi denemeleri çok zor değil onu kullanabilirsiniz

• temhemrime kullanıcısına yanıt
    Dil bilgisi bilmeyince çok süre alır. Siz çalışmaya devam edin. Dert etmeyin.

• 34 35 dakika falan ortalama 30 32 net

• 27-30 dk arası 33-37 civarı netler her gün bir türkçe denemesi çözüyorum tavsiyem deneme çözmen

• leyture kullanıcısına yanıt
    kırmızı denemeleri sence nasıl , kaç dakikada yapıyorsun
  • 30 dk +35 net

• Yukarda arkadaşin dedigi gibi günlük dil bilgisi konu+paragrraf test olarak ilerle.Dil bilgisi tam bittiği zaman 15 dakka çekersin bence.Ben de aynı durumdayım 50 dakikada ortalama 33 yapıyorum dil bilgisi muzdaribim

• isimsizkullanici7 kullanıcısına yanıt
    Hocam bitireli baya oldu da son kırmızı deneme için 28 dk 2 yanlış yazmışım.Onun dışında ben kırmızıdan çok turuncu denemelerini beğenmiştim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leyture -- 4 Kasım 2019; 21:23:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.