|
Bildirim
Ülkemi sevmiyorum.
|
Vay arkadaş.. döngüye bak. Adam yurtdışı firmanın ürününe vergi koyuyor. Firma vergiyi ürüne yansıtıyor. Bizde halk olarak daha fazla para ödeyip vergiyi sırtlanıyoruz. Hey yavrum hey.. Tam damatlık söz aslında; "Vergi zammı size değil, yabancı firmalara.."
|
heaven of taxes
|
Ülkemiz dünyanın en güzel topraklarına sahip, iklimiyle, doğal kaynaklarıyla süper bir yer. Sıkıntı yönetemeyen ya da kasti olarak kendi cebine ya da dış güçlere(bop projesi) çalışan hükümetlerde.
|
|
Saraya çalışıyoruz, saraya. Hepimiz saraydaki altın varakları arttırmak için çalışıyoruz. Ne Almanya’sı, Almanya ne ki? Dünya bizi kıskanıyor.
|
Haram zıkkım olsun aldığınız vergiler...
|
Ben hep 50 liralık uygulama alıyorum beyler.
|
Ne demek hükümetlerde ? Hükümetler gökten zembille basımıza mi iniyor ? Bu çoğrafyanın yetiştirmiş olduğu halkın suçu yok mu ? Suç hükümetlerde filan degil arkadaşım. Suç halkta. Bir ülkeyi sevmemek için de yeterli bir sebeptir üstünde yaşayan insanları. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 2 Eylül 2020; 0:52:54 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 2 Eylül 2020; 0:29:33 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
Her taraftan geçirirken buradan az almışlar, olmamış. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yetmez ama evet. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |