Şimdi Ara

Türkiye'de İlk Next Piri Reis 5'Android 4.0kapasitif ekran navigasyon 30 gün TBS hediye (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
392
Cevap
4
Favori
48.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık iki hafta önce yaklaşık 300 tl'ye aldım.
    Araç navigasyonu ve tablet olarak kullanımı çok hoşuma gitti.
    Android tabanlı olması igo başarsoft navigasyon programı olması çok hoş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-x-treme

quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

quote:

Orijinalden alıntı: e-x-treme

quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Sitesinden yapılan bir açıklama var!

Piri Reis cihaz için Firmadan bildirim yapılana kadar 2012.07 Harita Güncellemesi yapmayınız. Buradan duyuracağız !

Evet ben yaptım ve harita gitti her yer yemyeşil oluyor :)

Bir de geri yükleme yaptığım için 2012.02'ye döndü harita. 2012.04 yapmak için ne yapmalıyım? Teşekkürler.

cihazı pc ye bağlayın PND/GPS/Content/Map içindeki Turkey.fbl ve Turkey.fda dosyalarını silin sonrasında pc den ayırıp tekrar primoya girin navigasyon açıldıktan sonra çıkış yapıp cihaz ana menüde iken pc ye bağlayıp toolbox ile güncelleyin.

Cevap için teşekkür ederim. İlk fırsatta deneyeceğim.

Ben güncelleme yapmıştım herhangi bir problem çıkmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Araştırma ve Birebir inceleyen arkadaşlara soruyorum, zira ben Piri Reis'e hiç dokunamadım

Next YE-G555 ile Piri Reis arasında, ekran parlaklığı yönünde ne kadar fark var, kapasitif ekranın daha parlak olması gerekiyor; bunu araştırıp gözlemleyen var mı?

Güncelleme soruları arasında benimkisi kaybolmuş, daha çok deneyim almak istiyorum bu konuda. Kullanan inceleyen arkadaşlar lütfen paylaşsınlar; ciddi takipteyim alım öncesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DD252Admin -- 28 Ekim 2012; 21:09:52 >
  • Diğer konuya yazdım ama bu aletin ekranını hiç bir cihazla kıyaslamayın. Biryerde görün anlarsınız dediğimi. Garmin'in 700tl lik bir pnd si vardı ekranı beğenilen o bile soluk yanında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

Diğer konuya yazdım ama bu aletin ekranını hiç bir cihazla kıyaslamayın. Biryerde görün anlarsınız dediğimi. Garmin'in 700tl lik bir pnd si vardı ekranı beğenilen o bile soluk yanında

Eğer o derece parlaksa alacağım son cihaz olur Piri Reis

iGo + Parlak Ekran + Android + TBS + Next Desteği ... Daha başka ne isterim ki?
  • Next Piri Reis benim de en beğendiğim GPS cihazı. Ufak bir araştırma yapınca uydu bulma konusunda biraz yavaş olduğuyla ilgili şikayetler okudum. Bunun çözümü var mı? Çözümü henüz yoksa elimdekiyle biraz daha idare edip piri reisin bir yeni modelinin çıkmasını bekleyeceğim :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: korayus

Next Piri Reis benim de en beğendiğim GPS cihazı. Ufak bir araştırma yapınca uydu bulma konusunda biraz yavaş olduğuyla ilgili şikayetler okudum. Bunun çözümü var mı? Çözümü henüz yoksa elimdekiyle biraz daha idare edip piri reisin bir yeni modelinin çıkmasını bekleyeceğim :(

Böyle 1 şikayet vardı o da zaten düzeldi yazan arkadaş yazmıştı onuda Yani böyle bir şikayet ben görmedim başka zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

quote:

Orijinalden alıntı: korayus

Next Piri Reis benim de en beğendiğim GPS cihazı. Ufak bir araştırma yapınca uydu bulma konusunda biraz yavaş olduğuyla ilgili şikayetler okudum. Bunun çözümü var mı? Çözümü henüz yoksa elimdekiyle biraz daha idare edip piri reisin bir yeni modelinin çıkmasını bekleyeceğim :(

Böyle 1 şikayet vardı o da zaten düzeldi yazan arkadaş yazmıştı onuda Yani böyle bir şikayet ben görmedim başka zaten.

Turke y forum sitesinde uydu bulma sorunuyla ilgili birçok kişinin şikayeti var. Yani sizin belirttiğiniz gibi 1 kişiden bahsetmiyorum.
    Save klasörünü silince uyduyu hızlı buluyormuş fakat 2 gün sonra yine eskiye döndüğünden bahsediliyor. Sorun GPS alıcısıyla mı alakalı yoksa yazılımla mı alakalı belli değil.
    Açıkcası beni en çok heyecanlandıran üründü bu fakat biraz daha beklemek gerekecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayus -- 1 Kasım 2012; 1:27:54 >

• Birçok derken nerde bu birçok ben hala bulamadım 100 kişimi bunu yazan ? Mesela TomTom 1000 2-3dk da bağlanır. GPS cihazları için bu süreler normaldir. Bu cihaz ile hangi Android cihazı karşılaştırdınız ? Bende bir çok cihaz var bir bakayım bende. Ama aynı bu cihazdan olmadığından Türkiye'de onuda karşılaştıramam. Herhalde 1-2 dk bağlanmaya yavaş diyende normal bir pnd cihaz ile karşılaştırma saçmalığını yapmıyordur Garmin'in bile cihazları 2-3dk bağlanma süresine sahiptir. Ben bu cihazı günlük kullanıyorum ve şimdiye kadar açtıktan en fazla 30sn sonra bağlandı. Tabi her normal gps kullanan insan gibi hareket halindeyken değil sabitken açıp adres girip gidiyorum

• ben öyle bir sorunla karşılaşmadım şimdilik yüklenen uygulamalarla ilgili bir sorun olabilir mi acaba?
  • bu cihazda tbs verileri nasıl alınıyor.uydu üzerindenmi.tbs için ayrı bir aparat takılıyormu yoksa kendinde varmı o aparat.
    bu cihaza aynı zamanda yandex haritalar indirsek internet bağlantısı gerekir....cihaza sim kart takılıyormu internet bağlantısı için.

• quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

bu cihazda tbs verileri nasıl alınıyor.uydu üzerindenmi.tbs için ayrı bir aparat takılıyormu yoksa kendinde varmı o aparat.
    bu cihaza aynı zamanda yandex haritalar indirsek internet bağlantısı gerekir....cihaza sim kart takılıyormu internet bağlantısı için.

Cihaza tbs verilerini internetten alabiliyorsunuz.Yani cihaz internete bağlı olmalı.Simkart takılmıyor wınn 3G modem ile bağlanabiliyorsunuz.
  • Zaten bu cihaza sim kart takılınca telefon olur

• Piri Reis kullanıyorum...Şimdiye kadar uyduya geç bağlanma ya da uydudan kopma olayını hiç yaşamadım...İnşaallah bundan sonra da yaşamam....Hiç bir sorunu yok tek eksisi 1 saat giden şarjı(İnternette sörf yaparken)...Zaten navigasyon olarak kullanılırken o da sorun değil.Çünkü araçta devamlı şarjda olacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasrettinhoca -- 8 Kasım 2012; 7:30:21 >
  • Cihazınıza yeni haritayı yükleyebildiniz mi?
  • böyle bi cihazda bluetooth yok yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-calibur

Cihazınıza yeni haritayı yükleyebildiniz mi?

En sonToolbox da sorun var diyorlardı bende indirmedim...Biraz bekleyelim düzelirse yükleriz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasrettinhoca

quote:

En sonToolbox da sorun var diyorlardı bende indirmedim...Biraz bekleyelim düzelirse yükleriz...

Şu an sorunun sebebi ve çözümü biliniyor; güncelleme yapabilirsiniz.

Sorun çıkarsa yardımcı oluruz
  • Bu sorun tüm ANDROİD lerde vardı dimi Geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasrettinhoca

quote:

Cihazı güncelledikten sonra PND/GPS içindeki save klasörünü sildiğiniz zaman sorun düzeliyor.Zaten önümüzdeki hafta toolbox bununla ilgili bir güncelleme verecekmiş.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.