Şimdi Ara

Türkiye'de üretilen Cosa Akıllı Kombi kiti hakkında her şey bu röportajda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tabletten videoları alternatif oynatıcı>allcast uygulalaması üzerinden samsungtv de(dlna) izlerim sürekli. ancak son birkaç aydır hd(ipad) olan mp4 video tvde desteklenmiyor diye oynatmıyor.sd(ipod) video ise sorunsuz tvye kablosuz aktarılıp oynatıyor. hd videolarda codec mi değişti ne oldu bilmiyorum ama bir değişiklik varsa eskiye dönmenizi tercih ederim bu sebeple.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Riven_ -- 13 Şubat 2015; 17:03:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrik ederim ..

Bütün kombilerde kullanılıyormu.

Birde mesut çevik in dediği gibi bir dijital ekran olsaydı çok güzel olurdu.

• bu nasıl bir ses arkadaş içim daraldı

• Elimizde 2 adet cosa akıllı kombi kiti var. Sıfır kutusunda. Yarışmada ödül olarak kazandık. Uygun fiyata satıyoruz.
    http://www.sahibinden.com/listing/alisveris-elektrikli-ev-aletleri-isitma-sogutma-havalandirma-cosa-akilli-kombi-kiti-sifir-210835231/detail
  • Merhabalar arkadaşlar,

Dairemde termodinamik 18 kw.lık elektrikli kombi alacağımdan kombi hakkında pek fazla bilgim yok.dairem 140m2 dir.12 metre radyatör vardır.Dairemin yalıtımı çift tuğla arası strafor ve dışı sıvalı.Üst kat çatı .Alt taraf ise donalı dükkan.Bilgisi olan veya kullanan varsa lütfen bilgisinden yararlanmak istiyorum.Ne kullanacağımı bilmek istiyorum.Biliyorsunuz satıcılar pek bu konuda bilgi vermezler.Saatte kaç kw.elektrik tüketiyor veya kaç saat çalışıp elektrik tüketiyor.Ayda ortalama ne kadar elektrik faturası gelir bana.Rizede 0,38 krş.elektrik birim fiyatı.
    Bilgisi olan veya kullanan arkadaşlar yazarsa sevinirim.Teşekkür ederim.Cevap bekliycem.

• ya ben de geçen gün tesadüfen girdim. daha da incelemek istedim ama.www.cosa.com.tr adresine girdim. okudum keyifle. gerçekten çok başarılı. çok beğendim gerçekten. benim kombi zamanın gerisinde kaldı. pek çalışmıyor kafası! doğal seçilim olacak gidecek elbet.www.trkombi.com sitesinden usta çağırmıştım yapıversinler diye. e yaptılar da ama bizimki yine kafa yaşıyor. almayı düşünüyorum, bi seferlik doğru hamle.

• ilan nurarasını verirmisin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.