Şimdi Ara

TÜRKİYE - FİNLANDİYA FIFA 2018 Grup Eleme Maçlı Saat 20:00 Kanal TV 8 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
4.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: FoodWaterSleepLove

sokaktan rastgele adam çevirsen fatih terimden daha iyi yönetir takımım adım gibi eminim o değilde karşımıza almanya-brezilya-fransa gibi rakipler gelince ne yaparız acaba

Bunu diyen kafayla "Arda balon" diyen kafa aynı.

Bir insanın başkası hakkında yargısı onun hakkında anlayabildikleri kadardır, Einstein'ın dehasını okul hocaları görmüş müdür? Kaka'nın yeteneğini Antalya altyapısı gördü mü? Löwe'ün zekasını Fenerdeyken anladık mı?

Bunların ortak noktası niteliksiz kişilerin nitelikli kişilerin "niteliksiz" olduğuna karar vermesi.

Ancak hepsi hak ettiği yerde tabi, kahvede oturan dayıların, forumdaki asosyallerin sözleri bir yana Arda Barçada, Fatih Terim ise Milli takımın başında. İyi futbolcu olmayı çalım atmak, gol atmak sana birinin orta saha göbekte oynayan oyuncudan bunları görmeyince "Balon" demesi ya da Terim hakkında "imPARAtor" diye dalge geçilmesi her şeyi özetliyor aslında.

• Bu takımda arda selçuk olcay yunus mallı topa dokunmadan maç bitirdiler. 2-3 oyuncunun oynaması güçsüz fınlandıyaya yetti. Ama hırvatıstanada böyle oynarsan acımaz adamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TÜRKİYE - FİNLANDİYA FIFA 2018 Grup Eleme Maçlı Saat 20:00 Kanal TV 8
  • quote:

Orijinalden alıntı: gael

TÜRKİYE - FİNLANDİYA FIFA 2018 Grup Eleme Maçlı Saat 20:00 Kanal TV 8

aşırı rahatsız oldum bu fotoğraftan
  • Enes Ünal harikaydı. Aferim çocuk:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başlarda güzel oynayıp sonradan geriden çıkmama klasik milli takım anlayışı
  • hırvatlar 1-0, izlanda 2-1 önde dakikalar 75.
    kosova da ukraynda atarsa işimiz kebap.
  • Galibiyet güzel, skor güzel, lakin futbol falan yoktu. İlk devre biterken rakibin topu direkten döndü. Gol olsaydı 2.yarı sıkıntılı geçerdi.
  • önümüzdeki maçlar bizim maçlarımız olur.
    biz kosovayı yeneriz izlanda içerde hırvatlarla berabere kalır, ukrayna deplasmanda finlandiyayla berabere kalır bence.
    Bu şekilde 2.liğe otururuz.
  • Spor toto yaptım iyi gidiyor kupon inşallah yatmaz
  • Euro2016 gruplarında 4.haftada bi hesap yapmıştım, tablo çok yakın şekilde tutmuştu, az önce önümüzdeki 5 maça ve karsi rakiplerede baktım.

Hırvatistan 22

Türkiye 19

İzlanda 18

Ukrayna 17

eğer Hırvatları yenersek oradan 2 puan eklesek bize Hırvatlardan 1 eksiltirsek lider olup direk katılırız hesabıma göre.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

Arda Turan, Türk futbol tarihinin en balon oyuncusudur

Kesinlikle katılıyorum, bu adamı Barçada izliyorum tipi falan iyi maç boyunca hiç yorulmuyor rengi atmıyor çünkü koşmuyor, Barçanın kalitesinden faydalanıyor, Milli takıma geldiği gibi çöküyor, dakika 30 Arda mosmor olmuş yürüyecek hali yok, zaten futbolu berbat, Arda şunu anla burada Messiler Neymarlar iniestalar yok, sen İniesta olacaksın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mehmet Topal stoper olarak oynamadığı(mümkünse hiç oynamadığı), Volkan Şen'in kadroya alınmadığı (çünkü topu her kaybedişinde hakeme ağlayan ya da kendini yere atan birisi ve boş kale bile olsa kalecinin üstüne vuracak birisi) bir maçı huzurla izleyeceğim.
  • Şu Milli takıma iyi diyen var mı. Oynattığı oyun goller olmasa tam bir ezik takım oyunu. terim denen herif şunca yıldır Milli takımın başın da Allah aşkı için insana zerre zevk vermeyen tamamen şahsi, bir iki oyuncunun çabası ile neticeye giden bir oyun düzeni. Biz bu düzeni mahalle maçlarında bile oynamıyoruz. Şu herif milyon euroları zerre bilgisi olmadan götürüyor ya insanın ağrına gidiyor. Bir de çıkıp ağzını eğip, büküp egolu egolu hareketlerle sanki bir şey biliyormuş gibi tavırlarla konuşması yok mu.
  • İlk yarıya zor tahammül ettim. Para verseler yine ikinci yarıyı izlemezdim.

Volkan topu ezdi durdu. Survivor yayınlasalardı daha iyiydi.
  • Fatih hoca iyi hos da taktik anlaminda sifir yani yillar oldu emekli olacak yine kendini gelistiremedi.50.dkda olmadi 55. dk da yunus mallinin oyundan dustugunu gorup ardayi forvet arkasi emreyi saga alacakti solda volkan sen olcayi da cikarip orta saha sokacakti mac farka giderdi.Adamlarin 2 stoperi kartla oynuyodu 55 de yapsaydi hamleyi 70. dkyi beklemeden mac farka giderdi.Arda orta sahanin onunde ortada durup pas istasyonu olacakti kanatlara acarak kontra cikilarak farka gidilebilirdi ama 70. dkya kadar seyretti.

Ardaya dikkat ettiyseniz yine isteksizdi barcelonada bos da olsa kosu yapmak zorunda oldugu icin yapiyodu milli takimda niye yapmiyor ? Kac pozisyonda bosa kacmak yerine isteksizce oldugu yerde hatta diger adamin dibinde kaldi bekledi oyle.Haybeye yayagara cikardilar bir kisi eksik oynuyor takim.
  • 9 grup birincisi direkt gidiyor...En kötü grup ikincisi eleniyormuş.

geriye kalan 8 grup ikincisi play-off oynayacak toplam 13 takım gidcek

Valla dünya kupasına katılmayı geç, play-off'a katılırsak bile büyük başarı olur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.