Şimdi Ara

Türkiye Haritaları [Başarsoft & TeleAtlas & Navteq] Karşılaştırma. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
8
Favori
43.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tablette IGO navigasyon kullaniyorum. Sadece harita ve Poi satin almak istiyorum. Yillik bedelimi var yoksa her harita alista ayri ucretmi odeyecegiz ve nereden alabilirim? ( Harita alaninda basarili ve desteklenmeyi hak eden bir firma varken korsan harita ve Poi kullanmak vicdanimi rahatsiz ediyorda.)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemALACA81

Tablette IGO navigasyon kullaniyorum. Sadece harita ve Poi satin almak istiyorum. Yillik bedelimi var yoksa her harita alista ayri ucretmi odeyecegiz ve nereden alabilirim? ( Harita alaninda basarili ve desteklenmeyi hak eden bir firma varken korsan harita ve Poi kullanmak vicdanimi rahatsiz ediyorda.)

Selamlar CemALACA81

eger hemen alayim derseniz Navitel Turkey alabilirsiniz. Basarsoft haritalidir. Trafik yayini da vardir..
    biraz beklerim derseniz IGO Basarsoft urunu de Store da yerini alacak yakinda.. 1 aya kalmaz..

Desteginiz ve yorumunuz icin de cok tesekkurler.!

saygilarimla,

alim k.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akucukpehlivan
    Selamlar CemALACA81

eger hemen alayim derseniz Navitel Turkey alabilirsiniz. Basarsoft haritalidir. Trafik yayini da vardir..
    biraz beklerim derseniz IGO Basarsoft urunu de Store da yerini alacak yakinda.. 1 aya kalmaz..

saygilarimla,

alim k.

Aslında ben sadece FBL harita ve Poi dosyası istiyordum. Eğer Navitel yazılımının kullandığı harita ve poi formatı İgo ile aynıysa bunu alabilirim. YAzılım olarak Naviteli bilmiyorum. Eğer kötü çıkarsa aynı haritaları İgo da kullanabilecekmiyim?
  • quote:

saygilarimla,

alim k.

Fiyat konusunda bilgi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaK

quote:

saygilarimla,

alim k.

Hedefimiz Apple'dan ucuz olmasi.. netlesmedi ama..
  • quote:

quote:

quote:

saygilarimla,

alim k.

İgo primo Turkey navigasyon yazılımını iphone4te kullanıyorum. Genel olarak memnunum ancak son güncellemenin üzerinden aylar geçmiş. Yeni güncelleme ne zaman yayınlanacak?

• Çok yakındır, yayınlanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

quote:

quote:

quote:

saygilarimla,

alim k.

İgo primo Turkey navigasyon yazılımını iphone4te kullanıyorum. Genel olarak memnunum ancak son güncellemenin üzerinden aylar geçmiş. Yeni güncelleme ne zaman yayınlanacak?

1 ayı geçer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Selamlar,

Basarsoft 2013_07 haritalarini yayinlamaya hazirlaniyor.
    Yeni istatistikler ekte goruldugu gibi.

Temel yenilikler;
    100 binden fazla yeni POI (1 Milyon 153 bin POI var!)
    25 ilçe merkezinde güncelleme yapıldı.
    Balikesir, Adana, Osmaniye, Van, Yalova ve Çanakkale'de özellikle sahil beldeleri ve bazi onemli beldeler de navigasyon yapılabilen alanlar haline getirilmiş durumda.
    Yaklasik 9 bin KM de yeni yol eklenmis durumda.
    Kapı numarasi oranımız %2 artmış durumda.

Yeni haritanın kullanıcılar ile buluşması sanirim yine bir ayı bulacaktır.

Bilgilerinize,

Saygılarımla,

Alim K.

çanakkaleden niye bizim belde yok diye sürekli kahır mesajları yazan arkadaş yaşadı

• quote:

Orijinalden alıntı: agtr

quote:

Selamlar,

Basarsoft 2013_07 haritalarini yayinlamaya hazirlaniyor.
    Yeni istatistikler ekte goruldugu gibi.

Temel yenilikler;
    100 binden fazla yeni POI (1 Milyon 153 bin POI var!)
    25 ilçe merkezinde güncelleme yapıldı.
    Balikesir, Adana, Osmaniye, Van, Yalova ve Çanakkale'de özellikle sahil beldeleri ve bazi onemli beldeler de navigasyon yapılabilen alanlar haline getirilmiş durumda.
    Yaklasik 9 bin KM de yeni yol eklenmis durumda.
    Kapı numarasi oranımız %2 artmış durumda.

Yeni haritanın kullanıcılar ile buluşması sanirim yine bir ayı bulacaktır.

Bilgilerinize,

Saygılarımla,

Alim K.

çanakkaleden niye bizim belde yok diye sürekli kahır mesajları yazan arkadaş yaşadı

Kadırga !!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Başarsoft'un sitesindeki Yeni Harita Sürüm Notları yayınlansın da ilk mesajdaki tablomuzu güncelleyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Başarsoft'un sitesindeki Yeni Harita Sürüm Notları yayınlansın da ilk mesajdaki tablomuzu güncelleyelim

Merhabalar,

2013.03 haritasi iPhone'lar için yayınlandı. Şu an indirip kullanabilirsiniz.
    2013.07 haritası PND ve navigasyon cihazları için kalite onayı verildi.. IGO'nun Naviextras'a yayına alması beklenmekte.
    En kisa zamanda olması için ilgileniyoruz..

Saygılarımla,

Alim K.
  • Teşekkürler Alim bey,

Saygılar
  • yeni harita güncellemesi Avrupa - (v9.15) kapsam 88% diyor yanlış anlamadıysam

Turkey
    Detailed map covering Turkey
    Map information

Partial coverage Turkey (88%)
    Connecting roads Includes connected network of major roads that allows you seamless navigation throughout the entire region.

Roads covered over 533649 km / over 331594 miles

Points of Interest 451245 Points of Interest

IQ Routes™ IQ Routes™ speed profiles give you the fastest route any time of day.

Delivery information Our TomTom software will ensure the map will successfully be downloaded to your device.

Version v9.15
    Size 136.8 MB
    Map data provider TomTom
  • Ana mesaj Başarsoft ve TomTom Harita verileri güncellemesiyle değiştirilmiştir, Navteq (Nokia) Maps doğru bilgisi bekleniyor.
  • Başarsoft 2013.07 Harita Güncelleme bilgileri eklenmiştir; ana mesaj güncellenecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DD252Admin -- 4 Ekim 2013; 6:53:44 >
  • Navteq [Here Maps] gelen 2013-Q3 bilgileri doğrultusunda ilk mesaj güncellenmiştir.
  • quote:

Navteq [Here Maps] gelen 2013-Q3 bilgileri doğrultusunda ilk mesaj güncellenmiştir.

Hocam haritalarınızda poi noktalarında neden kargo şubeleri yok. Birçok yerel otogar yok( İstanbul için) . Geçen gün Sultanbeyli'de yurtiçi kargoyu bulamadım. Netten adres girerek yaptım. Girdiğim adres alakasız bir yer çıktı. Çok mağdur oldum. Özellikle Sultanbeyli'de çok hatalı yerleri var haritanın. Başarsoftun İstanbul'a daha çok önem vermesini bekliyorum. Sonuçta 15 milyonluk bir şehir...

Edit: Yanlış alıntı :)

undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erbaa82 -- 4 Ekim 2013; 10:35:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erbaa82

quote:

Navteq [Here Maps] gelen 2013-Q3 bilgileri doğrultusunda ilk mesaj güncellenmiştir.

Hocam haritalarınızda poi noktalarında neden kargo şubeleri yok. Birçok yerel otogar yok( İstanbul için) . Geçen gün Sultanbeyli'de yurtiçi kargoyu bulamadım. Netten adres girerek yaptım. Girdiğim adres alakasız bir yer çıktı. Çok mağdur oldum. Özellikle Sultanbeyli'de çok hatalı yerleri var haritanın. Başarsoftun İstanbul'a daha çok önem vermesini bekliyorum. Sonuçta 15 milyonluk bir şehir...

Edit: Yanlış alıntı :)

undefined

Selamlar Erbaa82,

Kargo şubeleri için kargo firmalarına öneriler götürüyoruz. bizi düzenli güncelleyin diye.. yapan var, yapmayan var.. dolayısı ile tam anlamıyla bir güncellik kolay değil maalesef.
    Sultanbeyli'ye en son ne zaman gidilmiş bir bakalım, ona göre eskiyen yerleri daha öne aliyoruz zaten.
    Yerel otogarlar konusunda ne yapılsa bilmiyorum. İspark'in bir otogar projesi var.. onun vakti gelince de bir çok şey değişecek.. Şerifali bölgesi mesela bir çok otobüs firmasının şahsi otogarı olarak kullanılıyor. Bir süre sonra onlar da taşınıp kapanacaklar..

Olabildiğince takip etmeye çalışıyoruz.

Bu tür taleplerinizi Başarsoft haritaları ile ilgili başlıktan daha hızlı takip edebiliriz :-)

saygılarımla,

Alim K.

• quote:

quote:

quote:

saygilarimla,

alim k.

Alim bey,

Android için başarsoft Primo markette mevcut olmasına mevcut ama mesela Samsung Note 3 cihaz uyumlu olmadığından markette görünmüyor haliyle de alamıyoruz. Bu ne zaman düzeltilecek acaba ??

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.