Şimdi Ara

Türkiye Haritaları [Başarsoft & TeleAtlas & Navteq] Karşılaştırma. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
8
Favori
43.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aracımda necvox navigasyon cihazım var.
    İşletim sistemi CE 6 olduğunu öğrendim.
    hangi yazılımı kullanmalıyım.
    yazılımı nasıl ve nereden bulabilirim.
    Şimdiden teşekkürler.
  • guvvventr kullanıcısına yanıt
    Sevgili Guvventr,

IGO ile ilgili sorularınızı Basarsoft başlığından yürütebiliriz..

Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın, biraz ailevi sağlık sebepleri ile şehir dışında idim.
    En kısa zamanda olması için uğraşalım, belki olmuştur bile bu arada..

Bilgi vereceğim.

Saygılar.

Alim K.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akucukpehlivan -- 10 Aralık 2013; 18:21:17 >
  • finger60 kullanıcısına yanıt
    Selamlar Finger60,

Aracınız NecVox ise, ESSE firmasına ulaşmalısınız. Lisanslı Navigasyon yüklü SD kartınızı kaybetmişssiniz sanırım. Yenisini oradan tedarik edebilirsiniz.

Saygılarımla,

Alim K.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevizkabugu

yazılımı yanlış yerde arıyorsunuz. yazılım arayacaksan buralara takılma derim..

Nereye takılacak sayın kabuk ? 5-10 çulsuzun oradan buradan çalmasıyla oluşturdukları yerleremi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

Nereye takılacak sayın kabuk ? 5-10 çulsuzun oradan buradan çalmasıyla oluşturdukları yerleremi ?

nereye isterse takılsın, bana takılmasında..
  • Arkadaşlar İstanbul forum Marmara'dan Tekirdağ istikametine rota çizdiriyorum. ısrarla E-5 'i kullanıyor. Evet mesafe olarak kısa belki ama ben rota seçeneklerinden kısa veya çabuk olanı değil, hızlı olanı seçiyorum. Eskiden bu ayar seçilince otobana sokar o şekilde götürürdü. Dahası ben otobana girince hala ısrarla e -5 E çıkartıyor. Dediğim yerden silivriye ne kadar çıkış varsa, hepsinden çıkartmak istedi. öyle ki. tam tersini yaptımız için nerdeyse kınalıdan da çıkmayacaktık . Tamam Zeytinburnu'ndayken otobandan götürmedi ama artık yolun yarısındayken ısrarla otobandan çıkartmak istemesini anlayamadım. Dediğim gibi rota olarak hızlı rotayı seçiyorum. kısa rotayı seçsem tamam. otobanlar ile normal yol, harita datasında özdeş olarak geçiyor galiba. Hız olarak otobanın üstünlüğü yok sanırım. Ha bu arada rota ayarlarından otoban seçeneği de işaretli. tıklanmış vaziyette yani. Ayrıca e-5 e çıkarttığı için kendi çizdiği rotada trafik tıkanıklığı uyarısı veriyor ve gene otobana yönlendirmiyor. Yorumlarınız nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 16 Aralık 2013; 12:00:59 >

• ornapsen kullanıcısına yanıt
    Harita ne? Başarsoft, Tomtom, Here (Navteq) Maps?
  • Pardon arkadaşlar , kusura bakmayın yazmayı unutmuşum. Harita basarsoft. (next 525)
    @DD252Admin
  • Alim bey görür bunu, cevaplar detayıyla
  • Hata bendeymiş. Boşuna meşgul ettik. Otoban seçili, fakat ücretli geçiş seçeneğini kaldırmışım.
  • ornapsen kullanıcısına yanıt
    Hiç bir şey boşuna değildir; düşündük, kafa yorduk. Siz de araştırdınız bu arada. Dönüş yaptınız, okuyan birisi aklına yazacak gelecekte...

Boşuna değil demek ki...

Keyifli navigasyonlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornapsen

Hata bendeymiş. Boşuna meşgul ettik. Otoban seçili, fakat ücretli geçiş seçeneğini kaldırmışım.

Cihaz namusluymuş :) baktı hem otobandan gideceksin hem de para vermeyeceksin. Herhalde "Gişeden kaçak geçiş yapar bu" diye düşünmüş olacak ki seni doğru yola sokmuş :)
  • Ben iGo kullanıyorum. iGo, başarsoft kullanıyor sanırım. Çok memnunum. Herkese tavsiye ederim.
  • ben çok değişik bir şey sorayım ,daha doğrusu komplo teorisi de diyebilirsiniz :)

bu harita sağlayıcılar acaba birbirlerinin haritalarında çalıntı yapabilirler mi ?

günümüz teknolojileri insana her şeyi düşündürüyor :)

bir arkadaş hariç (o kendisini biliyor) diğerlerinin görüşlerini merak ediyorum ,özellikle Alim bey bu konuda ne düşünüyor
  • kemal1414 kullanıcısına yanıt
    Ufak tefek kaçaklar oluyordur mutlaka Ama birbirlerine küçük tuzaklar kurduklarını da biliyorum
  • DD252Admin kullanıcısına yanıt
    şurdan aklıma geldi :)

ya bu haritaları crack yaparak kullanabildiklerine göre içindeki harita bilgilerini çalmakta çok zor olmasa gerek ,bence asıl firmayı deli edebilecek bir durum ,sen onca uğraş çabala harita hazırla birileri gelsin hazıra konsun :)

ama söylediğiniz o küçük tuzaklardan hiç bilgim yok , şu an düşünüyorum ne olabilir diye :)

aklıma gelen tek tahmin haritaya eklenebilecek olan bir yazılım ve bu sayede rakip firma çalıntı yaptı mı bunu tespit için

tahminim doğru mu :)
  • İzmir goztepe bolgesinde navteq poi olarak iyi, ama donusler hep hatali. Fotografci aradim, basarsoft en yakin 6 km de gosterdi, navteq 400 metrede. Navteq le gidelim bari dedik ama hep ters sokaklara sokmaya calisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • agtr A kullanıcısına yanıt
    Hata bildirimlerini BURADA yapabiliyorsunuz.
    Harita Yazılımcılarının hepsi bu imkanı sunuyor ama Map Creator kullanmak hepsinden daha kapsamlı ve kolay.

Bir ara bir resimli kullanım Klavuzu hazırlamak istiyorum kendi Yardım menüsünde olmayan. Basit video eklenmiş; oldukça açkılayıcı olmuş...
  • kemal1414 kullanıcısına yanıt
    Selamlar Komutanım;

Dünyanın her yerinde kırık kuruk iişleriyle uğraşanlar var ve sanıyorum yazılım sektörü var olduğu sürece de olmaya devam edecektir.

Emek hırsızlığı ticari platforma döküldüğünde haksız rekabet adını alıyor ve olmaması gereken bir faaliyet.

Bu konudaki ilk mesajlarda vardı sanırım; Navteq (Here Maps) hiç bir kurumdan veri almıyormuş. Tüm verisini kendi platformu ve algoritmasıyla oluşturduğu için haritalarını nerede görse tanırlar; çalınsa da tanırlar bence. Mesela; Map Creator kullanım deneyimim içinde bir ayrıntı dikkatimi çekti. Sokak isimleri birden fazla veriliyor. Belki diğerleri de öyledir ama ben kullanım tecrübemi paylaştığım için yazıyorum.
    Bir yolun ismi önceleri Atatürk Caddesiymiş, sonra Atatürk bulvarı olmuş ve en son Hem Atatürk Bulvarı hem de Çevre Yolu Bağlantısı olarak anılmakta. Siz cihazda hangisini ararsanız sonuç alınabilmekte. Bu yönde çok güzel. Yani Başarsoftta alıştığımız parantez içi tanımlamalar Navteq plaformunda farklı...

İlginç ve güzel geldi gözüme.

Sonuçta biri bu datayı izinsiz aldı (çaldı demiyelim) kullandı, belki bunu bildikleri için tesbitinin daha kolay ve isabetli olduğunu biliyorlardır.

Sevgi ve saygılar

• DD252Admin kullanıcısına yanıt
    anladım hocam teşekkürler

benden de sevgi ve saygılar
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.