Şimdi Ara

Türkiye Haritaları [Başarsoft & TeleAtlas & Navteq] Karşılaştırma. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
8
Favori
43.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Selamlar,

Haritaları ön plana çıkaran içerdikleri POI (İlgi noktaları) sayılarının yüksekliğidir. Ben her 3 harita yazılımını da kullanıyorum; Navteq Haritaları yol bazında (Km.) değerlendirdiğimde hiç yolda kalmadım. Hatta rota çizmesi mükemmel diyebilirim
    HERE Maps (Navteq) tam değerlendirme için Nokia konularını araştırın. Çok sayıda kullanıcının memnun olduğunu okuyacaksınız.
  • Navteq harita kullanıyorum gayet memnunum.
    + Küresel firma olmanın avantajları daha fazladır.
  • hızlı cevaplar için gerçekten teşekkür ederim,peki bahsettiğim garmin nuvi 42lm navigasyon Cihazı ile ilgili bilginiz var mı?bir forumda bu cihazdaki şerit yardımı ve kavşak görünümünün ülkemizde kullanılmadığını okumuştum bu doğru mudur acaba?fiyatına göre nasıl bir üründür tavsiye eder misiniz?http://www.navigasyonuzmani.com/?urun-203-Garmin-Nuvi-42-Navigasyon-Cihazi.html
    saygılar
  • constantine41 C kullanıcısına yanıt
    Heremaps (Navteq) kullanan tüm Garmin cihazlarda bahsettiğiniz özellikler çalışmaktadır.
    Şerit yardımı: sol üst köşede yönlendirme okunun orada belirir, izlemeniz gereken şeride göre seçim yapmanızı sağlar.
    Kavşak Görüntüsü: çoğu cihazda yarım ekran görüntüsü şeklinde çıkar ve yaklaştığınız kavşağın grafiksel bir görüntüsünü. Izlemeniz gereken yolu ve dönüş tabelalarını gösterir.
    Cihazınızla ilgili son bilgiyi Garmin Türkiye'ye telefonla da sorabilirsiniz.
    Saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgilendirmeler için teşekkür ederim.
  • Android için Navteq harita verisine sahip offine navigasyon önerebilir misiniz? Navigon kullandım hiç memnun kalmadım. Yandex navigasyon çok güzel ancak internet gerektiriyor.

• http://m.radikal.com.tr/ekonomi/yeni_tomtom_trafik_hakkinda_bilgi_veriyor-1203292
    Tomtomlar da trafiklenmiş

• Hayırlı olsun diyeyim. Merak içerisinde bekliyorum

• Trafik bilgisi olmadan, en kısa ya da en hızlıyı seçmenin pek mantığı kalmadı büyük şehirlerde. Tomtom bu alanda geri kalmıştı. Bir de arayüze el atsalar, guzel cihaz olacak. Donanım ve harita iyi zaten.

• agtr A kullanıcısına yanıt
    Yeni seri Tomtom go cihazlarda arayüzler de farklı. Sesli komut sistemi de var.
  • Harita güncellemesi çıktı mı? Haberi olan varmı.

• Güncel veriler nelerdir? Başarsoft ile devam mı yoksa Navteq mi?

Bu arada Navteq mi yoksa Navtech mi? :)
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Selamlar,
    Samimiyetle söyleyeyim ben Navteq ile devam kararı aldım. Mobil cihaz üzerinde Yandex, PND cihazda da Garmin ile devam.
    Haritalar çok çok iyi olmasa da Trafik bilgisi son derece stabil ve doğru.
    Daha önce de yazmıştım 1 güncelleme sonra HERE Maps beklediğim seviyeye gelecektir diye. Artık zamanı.

• Selamlar,

TomTom Sonbahar 2014 Haritaları (v9.35) Release Bilgisi.

Türkiye Geneli Kapsama:%86
    Türkiye Geneli Toplam Km: 576.341 Km.
    Türkiye Geneli İÇN (POI) : 501.213

Ana mesaja ve karşılaştırma Tablosuna eklenecektir.
  • Selamlar,

Başarsoft 2014.07 Harita Datası yayınlanmıştır. Hayırlı olsun.
    http://www.basarsoft.com.tr/harita-kapsamı

Karşılaştırma Tablomuz bu bilgilerle güncellenecektir. Bilginize.
    Saygılar.
  • DD252Admin kullanıcısına yanıt
    Saol...

• Ana mesaj ve Karşılaştırma Tablosu güncellenmiştir.

Keyifli navigasyonlar
  • ben tablodaki kapsama alanı ve türkiye geneli yol verilerinde ciddi tuttarsızlık görüyorum. Başarsoft %98 kapsama alanı iddia ediyor, Here Maps ise %61. Ancak başarsoft 670bin km, Here Maps 600bin km yolu kapsıyor. 70bin km fazladan yol %60 seviyesinden %98 seviyesine nasıl çıkartır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zulu123 -- 22 Eylül 2014; 12:09:56 >
  • zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Bu tablodaki veriler;
    1- Firmalar tarafından bana gönderilen Release Bilgileri,
    2- Kendi Web sayfalarındaki açıklayıcı Sürüm bilgileri,
    3- İlgili harita güncellemesi sırasında kendi açıkladıkları Release bilgisi ile güncellenmektedir.

Dikkat edilirse; tüm bilgiler dolaylı yoldan dahi olsa Firmaların Kendilerinden gelmektedir veya alınmaktadır. Kendilerine teşekkür borçluyuz burada.

Bu tabloda yanlışlık varsa düzeltilmesini talep edebilirler, sonuçta her firma görüyor ve biliyor bu konunun varlığını.

Benim "Data'm yanlış" diyenin doğru bilgilendirmesi olursa tabii ki değişiklik yapacağız seve seve :)

Gelelim % farklılıklarına; tahminim -diyorum emin olamadığım için- firmalar Nüfusa ve Türkiye Geneli Km. ağına göre farklı değerlendiriyorlar.

Ama doğrusunu öğretirler veya açıklarlarsa tablomuz yeniden şekillenir.

Sevgi ve saygılarımla

• Başarsoft harita bilgileri her versiyon da açıkca paylaşılıyor.Ama neden ise diğer firmaların harita bilgilerine ulaşamadım.

http://www.basarsoft.com.tr/harita-kapsam%C4%B1
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.