Şimdi Ara

Türkiye Kupası | GALATASARAY - Karşıyaka | 9.01.2016 18:45 ATV (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
0
Favori
2.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu adamda özgüven eksikliği var abi ondan dolayı böyle bence bu adam.
  • Spikerin yanındaki adam bugün barcelona maçındaki Alexis sanchezi seyretmiş onun atamadığı golü örnek veriyor

Önce adamın adını öğrende sonra yorumla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün arsenal'de oynayan alexis sanchez barcelona-granada maçında aynı golü kaçırmış bak allahın işine...Bu

yorumcular ne içiyorlar ya
  • Islıklamak nedir yahu adam sanki bilerek kçırdı maç zaten 3-1 atsa ne olacak
  • trouble48 T kullanıcısına yanıt
    hocam o alıntıladığınız kişi bende bloklu ve not kısmında da pyd yi övüyor yazmışım. niye öyle yazdığı belli bunlara prim vermeyin yalnızlaştırın.
  • Umut o kadar kötüydü ki hem kızamadım hem gülemedim... Üzüldüm lan resmen... Şu adamı çıkarmak için illa şu pozisyonu yaşamak mı gerekirdi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

Umut'un golü kaçırması epey komikti ama pozisyondan sonraki surat ifadesine de üzüldüm cidden.

üzülücek birşey yok hacı adam senede 6 trilyon kazanıyor biz asgari ücretle geçinme derdindeyiz bunların ki üzülme değil
  • ulan ben kafayı yiycem kendimi yapacam sinirden milletin hoşuna gitmiş
  • Yasin de ıslığı yedi yeteneksizler bizim kadro harbi leş Denizli ne yapsın.
  • Ulan bi yandan da uzuldum yav onun degilde onu bu takimda oynatanin kalmasini saglayanin sucu var. Adami taraftarin onune atmaktir resmen bu

• Umut'un acınacak bir tarafı yok. Dünya kadar para kazanıyor, takıma katkıdan çok zararı var bari boş kaleye gol at. Onu da beceremezsen linç ederler seni.
  • yasini ıslıklattırdı denizli.umutu çıkaracağına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskobi06

quote:

Orijinalden alıntı: C00Luck

Allah belasini versin josefe 8 milyon verenin

hayırdır ya? noldu?

2 milyona aldıgınız donk , 8 milyona aldığımız joseften çok daha iyi çünkü.Josefin bir maçta parladığını görmedim dümdüz bi oyuncu
  • Islıklar,yuhlar taraftar bunda yanlış olan ne ki ? Oyuncunun anasına bacısına sövmektense birakin yuhlasinlar hakedeni.

• 3arbar kullanıcısına yanıt
    Yasini isliklamadilar Umutun sahaya geri donusuyle ayni anda oldugu icin oyle gelmistir sonradan alkislayip Yasin diye tezahurat yapti mukemmel taraftarlarimiz

• quote:

quote:

quote:

hayırdır ya? noldu?

2 milyona aldıgınız donk , 8 milyona aldığımız joseften çok daha iyi çünkü.Josefin bir maçta parladığını görmedim dümdüz bi oyuncu

peki sebebi topalla birlikte oynaması olabilir mi dünyanın hangi büyük takımında 2 tane defansif ön libero oynuyor?
  • quote:

quote:

quote:

hayırdır ya? noldu?

Bıyıklının size attığı kazık 2.5 milyon sanırım donk bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulvi-

Islıklamak nedir yahu adam sanki bilerek kçırdı maç zaten 3-1 atsa ne olacak

Az bile yapıldı bu adama forvet emanet edilir mi şaka gibi futbolcu...taraftarda sabır kalmadı.
  • Şu tepkinin sebebinin sadece bu pozisyonun kaçması sanana allah akıl fikir versin. Bardak doldu Umutun her hatası taşıyor artık, defolsun gitsin morali bozuluyorsa. Hesabına yatan paraları görünce morali düzeliyordur merak etmeyin intihar etmez.
  • Patient93 kullanıcısına yanıt
    Troliuk yaptugını sanıyor sanırım

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.