Şimdi Ara

Türkiye Kupası Maçı Tokatspor-Galatasaray maçı / 05.02.2014/ saat 14.00 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
639
Cevap
6
Favori
13.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ontivero'nun oynamasını istiyorum izleyelim bi
  • Ne kadar yeni transfer oynatırsa izlemesi o kadar keyifli olur bizim için.Zaten maçın bizi zorlayacağını sanmıyorum en azından yeni transferleri izleriz.
    Ufuk
    Salih-Koray-Burdisso-Telles
    Umut-Yekta
    Hajrovic-Emre-Ontivero
    Umut
  • size kötü haberim var ,galatasaray-chelsa smart spor veriyor :((((((((
  • quote:

Orijinalden alıntı: YEK

Ne kadar yeni transfer oynatırsa izlemesi o kadar keyifli olur bizim için.Zaten maçın bizi zorlayacağını sanmıyorum en azından yeni transferleri izleriz.
    Ufuk
    Umut-Yekta
    Hajrovic-Emre-Ontivero
    Umut

Aynısını yukarıda yazdım ayrıca yekta yerine veyseli de koy asıl mevkisi orası zaten.. Umut yerinede Berk'i koy.. 9 tane yeni oyuncu ile çok zevkli bir maç izlemiş oluruz... Hepsininde meziyetlerini ayrı ayrı görmüş oluruz diye düşünüyorum.
  • 2 de olması kötü olmuş
  • La 2 de maç mı olurmuş?
  • Doğum günümde Galatasaray maçı. Başarılar Aslanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArtLeSs

quote:

Orijinalden alıntı: YEK

Ne kadar yeni transfer oynatırsa izlemesi o kadar keyifli olur bizim için.Zaten maçın bizi zorlayacağını sanmıyorum en azından yeni transferleri izleriz.
    Ufuk
    Umut-Yekta
    Hajrovic-Emre-Ontivero
    Umut

Aynısını yukarıda yazdım ayrıca yekta yerine veyseli de koy asıl mevkisi orası zaten.. Umut yerinede Berk'i koy.. 9 tane yeni oyuncu ile çok zevkli bir maç izlemiş oluruz... Hepsininde meziyetlerini ayrı ayrı görmüş oluruz diye düşünüyorum.

Bizim istediğimize yakın bir kadro çıkartacak sanırım as oyuncuları almamış maç kadrosuna.

Kafilede, Bursaspor maçında ilk 11'de oynayan Muslera, Hakan Balta, Semih Kaya, Eboue, Sabri, Melo, Selçuk, Sneijder, Drogba ve Burak Yılmaz yer almazken; yeni transferler Telles, Burdisso, Hajrovic, Salih Dursun, Koray Günter, Veysel Sarı, Umut Gündoğan ve Lucas Ontivero kendilerine yer buldu.

Galatasaray'ın Tokatspor kafilesi şu şekilde oluştu...
    "Aykut Erçetin, Ufuk Ceylan, Aurelien Chedjou, Yekta Kurtuluş, Ceyhun Gülselam, Emre Çolak, Umut Bulut, Veysel Sarı, Salih Dursun, Emre Can Coşkun, Koray Günter, Guillermo Burdisso, Alex Telles, İbrahim Coşkun, Izet Hayrovic, Umut Gündoğan, Lucas Ontivero, Berk İsmail Ünsal"

• Gündüz maçı iyidir iyi umarım saha şartları da iyidir.
  • saat 2 olsada maç izlesek yahu!
  • Burdisso oynarsa şayet yan toptan veya kornerden gol atar diye dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasiner1 kullanıcısına yanıt
    Maç atv'den değil ahaber'den naklen yayınlanacak.
  • brokolee B kullanıcısına yanıt
    atv ve ahaber'in yayın akışına baktım ikisinde de maç gözükmüyor.

net bilgisi olan paylaşssın arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lu£

atv ve ahaber'in yayın akışına baktım ikisinde de maç gözükmüyor.

net bilgisi olan paylaşssın arkadaşlar.

A Haber.
  • Lu£ kullanıcısına yanıt
    tamam ahabermiş direk yayın akışına tıkladığımda salının programını göstermiş.
  • basarilar aslanlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • brokolee B kullanıcısına yanıt
    düzeltme şansım varmı
  • Ne saçma bir iştir bu böyle tüm uydularda bulunan ATV ' den maçı vermek yerine sadece Türksat 3A uydusunda bulunan A Haber'den veriyorlar , yeni transferleri büyük ekrandan izleyecez diye seviniyorduk nete kaldık yine.
  • Galatasaray'ın Tokatspor maçı 11'i: Ceylan, Burdisso, Hajrovic, Telles, Umut, Chedjou, Yekta, Emre Çolak, Salih, Veysel Sarı, Ontivero
  • Ufuk
    Veysel Ceyhun Burdisso Alex
    Yekta Gündoğan
    Hajrovic Ontivero Çolak
    Umut

Diziliş böyle olacaktır büyük ihtimal. Emre Can ve İsmail Berk 2.yarı oyuna girer.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.