Şimdi Ara

Türkiye'nin ilk ciddi YouTuber Forumu (Aynı zamanda para kazan)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Türkiye'nin ilk ciddi YouTuber Forumu (Aynı zamanda para kazan)

Merhaba arkadaşlar,

YToppa 1 Eylül'de açılmış, yardım ve destek amacıyla kurulmuş YouTuber Forum sitesidir. Piyasadaki spam içerikli forumlardan ziyade tamamen özgün YouTuber arkadaşlar için kurulmuştur. Ufak ufak büyüme gösteren sitede YouTuberlar için birçok faydalı etkinlik bulunuyor. Bunlardan biri Haftanın Kanalı etkinliği; Şöyle ki, o hafta içinde en çok mesaj yazan üyenin YouTube kanalı forumun ana sayfasında 1 hafta boyunca (dinamik abone ol tuşlarıyla) görüntüleniyor.

Para Kazanmak

Forumlarda alışılmamış bir olay olan bu husus şöyle: Forumda her üyenin Para Puan bakiyesi bulunuyor. Bu puanlar her konu açıldığında artış gösteriyor (1 konu = 1 puan). Belirli bir puana ulaşanlar aşama aşama paralarını çekebiliyor. Böylece hiçbir şey yapmasa dahi aktif bir YToppa kullanıcısı para kazanmış oluyor.

Tavsiye olarak: Piyasada Türkiye'de özgün YouTuberlar için kurulmuş bir forum sitesi yoktur. Bu doğrultuda YToppa'nın kısa süre içinde ne kadar büyüyeceğini tahmin etmek zor değildir. Şimdiden yerlerinizi almanız dileğiyle.

SİTEYE BURADAN...

• Brnim bildiğim ilk ciddi forum ytpara ciddiliği ne konuda yardım edermisiniz. Ama yinede forumunuz güzel olmuş bir sorum daha var puanları paraya çevirip ödeme yapıyorsunuzya zarara girmezmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kk king -- 10 Eylül 2016; 12:44:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kk king kullanıcısına yanıt
    Hayır zarara girmiyorum, foruma beklerim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.