Şimdi Ara

***Türkiye PlayStation Store*** (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
1
Favori
81.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NarutoMania

@isimsizpost nasıl yaa 17 tl kesemezki?:S 10-20 yani 10 ve 10un katı kesiyo sende o kestiği paradan alıyosun mesela bi oyun alcan 4 lira 2-3 şey daha beğendin 8 lira etti senden 10 ve 10 un katı keseceklerinden 10 tl yi seçiyosun(ya da ihtiyacın ne kadarsa) seçtikten sonra tamama basınca hemen aktarılıyo para oyunlarıda downloadlıyon.ben yaptım güvenebilirsiniz.hee 10 tlden 8 çekçeğine 9 çekerse kdv ötv fln fln alıyolar ben 10 kuruş ödedim kdv yi e onada bişi diyosan artık

sanal kartıma 30 TL koydum, psn ye girip Blast Factor Advanced i aldım fiyatı 15 TL ama bankadan 17 aldılar. Konu bu sanırım KDV kestiler
  • arkadaşlar bend bugün 25 liraya bad company vıp code aldım store dan bütün haritalar otomatikman açıldı bi katkıda biz yaptık türk psn ye:))))))))
  • Benim gibi Eyepet sahiplerine mutlu haber.

Elinizde Eyepet oyunu varsa, oyununuzu Türkiye PSN de bulunan Eyepet Move Edition Upgrade ile bedavaya Move Edition sürümünü yükseltebiliyorsunuz.

Şimdi indirmeye başladım ortalama 2 GB miş boyutu. Keşke böyle bunu Heavy Rain' e de yapsalar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimsizpost

quote:

@isimsizpost nasıl yaa 17 tl kesemezki?:S 10-20 yani 10 ve 10un katı kesiyo sende o kestiği paradan alıyosun mesela bi oyun alcan 4 lira 2-3 şey daha beğendin 8 lira etti senden 10 ve 10 un katı keseceklerinden 10 tl yi seçiyosun(ya da ihtiyacın ne kadarsa) seçtikten sonra tamama basınca hemen aktarılıyo para oyunlarıda downloadlıyon.ben yaptım güvenebilirsiniz.hee 10 tlden 8 çekçeğine 9 çekerse kdv ötv fln fln alıyolar ben 10 kuruş ödedim kdv yi e onada bişi diyosan artık

sanal kartıma 30 TL koydum, psn ye girip Blast Factor Advanced i aldım fiyatı 15 TL ama bankadan 17 aldılar. Konu bu sanırım KDV kestiler

15/09/2010 PLAYSTATION NETWORK INTERNET GB 1.00 TL
    15/09/2010 PLAYSTATION NETWORK INTERNET GB 10.00 TL

görüldüğü üzere bende 10.tl aldım cüzdana 11.tl kesmişler O_o

• arkadaslar kesin olarak kdv kesiliyor mu bunu isimsizpost nicki arkadasımızdan baskası farkedebildi mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: meo_tr

quote:

quote:

15/09/2010 PLAYSTATION NETWORK INTERNET GB 1.00 TL
    15/09/2010 PLAYSTATION NETWORK INTERNET GB 10.00 TL

görüldüğü üzere bende 10.tl aldım cüzdana 11.tl kesmişler O_o

O kartın çalışımıyor diye kontrol için.... Daha sonra 1 tl 'yi geri yatırıyorlar

• arkadaşlar storu actım ps1 oyununu üstne downlod ı tıkladım cart bilgisi filan sormadı demekki sabah indirdiimde kaydedtmiş kart bilgilerimi başladı indirmeye gitti 10 kağıt daha bugün oldu 35 liralık alışveriş bakalım ne olacak bu cartla sonumuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dante3484
    arkadaşlar storu actım ps1 oyununu üstne downlod ı tıkladım cart bilgisi filan sormadı demekki sabah indirdiimde kaydedtmiş kart bilgilerimi başladı indirmeye gitti 10 kağıt daha bugün oldu 35 liralık alışveriş bakalım ne olacak bu cartla sonumuz

Evet 10 lira çekip hesaba atıyor sonra hesaptan alış veriş yapiyosun...
  • quote:

arkadaşlar storu actım ps1 oyununu üstne downlod ı tıkladım cart bilgisi filan sormadı demekki sabah indirdiimde kaydedtmiş kart bilgilerimi başladı indirmeye gitti 10 kağıt daha bugün oldu 35 liralık alışveriş bakalım ne olacak bu cartla sonumuz

o bilgiyi bırakma billing information dan sil yada sanal kartın tanımlı kalsın, mazallah kayıtlı bırakma ne olur belli olmaz
  • ps2 oyunları gelicekmi store bilgisi olan varmı
  • arkadaşlar TR PSN den şimdi bir oyun aldım
    kardeşimdede ps3 var ona ücretsiz indirebilirmiyim olursa nasıl yapılır yardımcı olabilirmisiniz
  • quote:

quote:

o bilgiyi bırakma billing information dan sil yada sanal kartın tanımlı kalsın, mazallah kayıtlı bırakma ne olur belli olmaz

oyunu indirsinde silim ozaman anlamadıım benimki sanal kart deil sanal kart derken ne demek istedin ?
  • Cod Waw için harita pakedi aldım ama çok yavaş iniyor Pes11 demosu da öyle herkeste böyle mi?

Edit:

GoldPunch, Heavy Rain için gelecek bir bedava yama ile oyun move edition olacak diye okudum dün ama nerede okudum unuttum.BSC idi sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavyBlitz -- 15 Eylül 2010; 23:09:57 >
  • quote:

quote:

quote:

oyunu indirsinde silim ozaman anlamadıım benimki sanal kart deil sanal kart derken ne demek istedin ?

sanal kartsız bence alışveriş yapma günümüzde bankalar bile hackleniyor kaldı ki psn de hacklenir.
    sanal kart şuan ki kullandığın kredi kartına bağlı olan ve limitini senin belirtlediğin bir kart adı üstünde sanal bir başkasının eline geçse bile tınlamazsın yani ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: soldat88

Cod Waw için harita pakedi aldım ama çok yavaş iniyor Pes11 demosu da öyle herkeste böyle mi?

Edit:

GoldPunch, Heavy Rain için gelecek bir bedava yama ile oyun move edition olacak diye okudum dün ama nerede okudum unuttum.BSC idi sanırım.

İnşallah.

Sadece RE5 e gelmiyor herhalde.
  • Arkadaşlar size kötü haberim var. Arkadaşım Özgür Kirazcı ile görüşmüş.

Maalesef ülkemizde ki vergi sorunları nedeniyle PSN kartları Türkiye' de satışa sunulmayacakmış.

Ayrıca diğer haber PS Move Starter Pack ( Move + Eyecam + Demo Disk ) haftaya 149TL den satışa sunulacakmış.

Bilginize...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Arkadaşlar size kötü haberim var. Arkadaşım Özgür Kirazcı ile görüşmüş.

Maalesef ülkemizde ki vergi sorunları nedeniyle PSN kartları Türkiye' de satışa sunulmayacakmış.

Ayrıca diğer haber PS Move haftaya 149TL den satışa sunulacakmış.

Bilginize...

sadece Move zımbırtısımı yoksa PS3 Eye'li set mi ?

• quote:

Bilginize...

Goldpunch move icin verdigin haber icin tesekkurler bende su anda eyecam var move icin ne almam gerekiyor bir adet nunchuck ve o toplu aletten mi
  • quote:

Bilginize...

0_0

Nolamaz ,inanmam
  • Ben kredi kartımla sorunsuzca ilk alışverişimi yaptım arkadaşlar. Metal Gear Solid'i satın aldım.

PSN ID'm: Lucastorn
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.