vergi konusunda katıyız biraz, Google a bile fatura çıkardık gerisini siz düşünün
ondan sonra tabiki 50. sınıf vatandaş muamelesi görürüz yazıklar olsun gerçekten
maliye bakanlığına oyunları kumar makineleriyle eşdeğer görüp aynı şekilde vergilendiren anlayışa
Zaten bence bu kadar gecikmesinin sebebi, bu vergilendirmelerle ilgili yaşanan sorunlar. Sony herhalde çok girişimde bulundu ki uygun fiyatlara satabiliyorlar şu an. Yani kart meselesine bakınca böyle gözüküyor. Yoksa PSS açmak, çok zor bir şey değil. Hele ki nüfusu 80 milyonu aşkın bir ülkede hiç değil. Tamam kimse buradan kullanmıyor dışarıdan alınıyor, satılmıyor gözüküyor diyebilirsiniz fakat, Sony de bunun bilincindedir ve girilen IPlerden potansiyelin ne kadar olduğunu ölçmektedir. Bu yüzden geç de olsa TR PSN'i vergi yükünden kurtararak açmıştır fakat, demek ki aynı başarıyı kartlarda gösteremediler.
ohoho SÜPER demek kredi kartına açılmış haa cool hemen ne geldi ne gelemdi bakıp indirecğim oyunları listeye eklliyorum
Starter Pack'in fiyatı çok iyi fakat PSN Card çok kötü oldu...
Psn kart şart değil zaten arkadaşlar kredi kartı kullanmıyomusunuz artık:) En azından kullanmıyosanızda eşinizden dostunuzdan rica edip yüklersiniz psn hesabınıza kredi:)
quote:
Orijinalden alıntı: __HB__ Starter Pack'in fiyatı çok iyi fakat PSN Card çok kötü oldu...
Özelliklede turkiye için fiyatı çok iyi...sanırım önümüzdeki hafta geliyormuş...oyun alışkanlıklarımız kökünden değişecek:)
benim de ilk baktığım ps1 oyunuydu bende bulamadım olsaydı kesin alıcaktım bende.
quote:
Orijinalden alıntı: teknoinsan
PSN nedense benim kredi kartımı kabul etmiyor. İki kredi kartımla da denememe rağmen "girdiğiniz kredi kartı bilgileri geçersizdir" hatası alıyorum; neden olabilir sizce?
kredi kartı bilgilerinizi girdikten sonra cıkan adres kısmında hic bir degisiklik yapmadan contunie diyin göreceksiniz ki kredi kartınız kabul olmus olacak
quote:
Orijinalden alıntı: eternalsun
quote:
Orijinalden alıntı: teknoinsan
PSN nedense benim kredi kartımı kabul etmiyor. İki kredi kartımla da denememe rağmen "girdiğiniz kredi kartı bilgileri geçersizdir" hatası alıyorum; neden olabilir sizce?
kredi kartı bilgilerinizi girdikten sonra cıkan adres kısmında hic bir degisiklik yapmadan contunie diyin göreceksiniz ki kredi kartınız kabul olmus olacak
başka kredi kartıylada deneyebilirseniz deneyin bazen bazı kartlar bu tür problem ler çıkartabiliyor tüm herşeyi DOĞRU yapmanıza rağmen. bir diğer problem ise bazı kartların online alışverişe KAPALI olması. bunu bankanızı arayarak açtırabilirsiniz diye biliyorum.
Ben world kartımla alışveriş yaptığımda hata verdi maximum ile denedim sorunsuz yapılıyordu.
quote:
Orijinalden alıntı: emryrgc
Ben world kartımla alışveriş yaptığımda hata verdi maximum ile denedim sorunsuz yapılıyordu.
Arkadaşlar bankanızla görüşmenizi tavsiye ederim eğer kartınıza onay verilmiyorsa, internetten ve/veya yurtdışından harcama yapmaya kapalı olabilir. Ben Vakıfbank Worldcardımla 30 saniyede alışverişi tamamladım.
Arkadaslar ben Store san flight control hd yi aldın çok zevkli ve eğlenceli bu tip oyunlara ilgisi olanlara kesinlikle tavsiye ederim felaket kafa calistiriyo:)
battlefield 1943 almak lazım zevkliye benziyor
Şimdi bankamın internet şubesinden psn-store'un kartımdan çektiği tutarı kontrol ettim. store'da wallet'a 24.99 TL ekleyip satın aldığım halde kartımdan iki adet çekim işlemi yapıldığını görüyorum, 1.03+25.84 TL=26.87 TL. 1.88 TL'lik tutar ne için oluyor ki acaba? tr-store'u kullanmış olanlar kartlarından ne kadar çekildiğini kontrol edebilirler mi, bir tek benim mi başıma geldi acaba?
arkadaslar tr psn nasıl alıcaz
quote:
Orijinalden alıntı: Pekmezci
Şimdi bankamın internet şubesinden psn-store'un kartımdan çektiği tutarı kontrol ettim. store'da wallet'a 24.99 TL ekleyip satın aldığım halde kartımdan iki adet çekim işlemi yapıldığını görüyorum, 1.03+25.84 TL=26.87 TL. 1.88 TL'lik tutar ne için oluyor ki acaba? tr-store'u kullanmış olanlar kartlarından ne kadar çekildiğini kontrol edebilirler mi, bir tek benim mi başıma geldi acaba?
ben hesabıma iki kere 10 tl yükledim bunun dışında bir para çekmedi...aldığım şeylerde dinamik tema ve bir oyundu flight control Hd oyunu onu da hesabımdan tam tutarı kadar çekti...yani ben extra birşey çektiğini görmedim..ayrıca detaylı mailde geliyor orada da extra birşey çektiği görünmüyor...