Benim kartım internetten alışverişe açık, hatta bu kartımla US PSN'den de alışveriş yapıyordum. Bunun haricinde 3 ayrı bankanın kartıyla daha denememe rağmen hiçbirine onay verilmedi. Adresim, posta kodum doğru; her zaman "girdiğiniz kredi kartı bilgileri geçersizdir" hatası alıyorum. Üç kere üstüste bu hatayı alıncada "kredi kartı bilgilerinizi güncelleyemezsiniz" hatası alıyorum. hevesim kursağımda kaldı resmen yaa... Nerede yanlış yapıyorum acaba anlamadım ki...
Arkadaşlar belki söylenmiştir ben de hatırlatayım. Kredi kartıyla alışverişten korkuyorsanız bankanızı arayarak veya web şubesinden sanal alışveriş limiti koyun, örneğin internet ortamında 100-TL.den fazla alışveriş yapılmasın dediniz mi, o miktarın üstüne çıkılamıyor, bilginiz olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Lucastorn
quote:
Orijinalden alıntı: emryrgc
Ben world kartımla alışveriş yaptığımda hata verdi maximum ile denedim sorunsuz yapılıyordu.
Arkadaşlar bankanızla görüşmenizi tavsiye ederim eğer kartınıza onay verilmiyorsa, internetten ve/veya yurtdışından harcama yapmaya kapalı olabilir. Ben Vakıfbank Worldcardımla 30 saniyede alışverişi tamamladım.
world kartımla psn dışında pek çok yerden alışveriş yaptım bütün kartlarım yurtiçi yurtdışı internet vs herşeye açık durumda :)
quote:
Orijinalden alıntı: aliriza81
Arkadaşlar belki söylenmiştir ben de hatırlatayım. Kredi kartıyla alışverişten korkuyorsanız bankanızı arayarak veya web şubesinden sanal alışveriş limiti koyun, örneğin internet ortamında 100-TL.den fazla alışveriş yapılmasın dediniz mi, o miktarın üstüne çıkılamıyor, bilginiz olsun
kısaca sanal kart kullanın :)
Tabi bu internet ortamında her an hersey olabilir ama ben psn de kredi kartlari ile ilgili sorun yaşanacağını pek sanmıyorum...
Store'u o kadar bekle, baban kredi kartını vermesin, hadi neyse vermesin, psn card'ı bekleyelim dedik, bu seferde güzel ülkemin lanet vergileri buna engel oluyor
Şimdi diyelim ki TR Store'dan Shank'ı aldım,ben bu oyunu US PSN'de de oynayabilecek miyim ?
quote:
Orijinalden alıntı: jericho_!4
Store'u o kadar bekle, baban kredi kartını vermesin, hadi neyse vermesin, psn card'ı bekleyelim dedik, bu seferde güzel ülkemin lanet vergileri buna engel oluyor
+1907
quote:
Orijinalden alıntı: Sevinckan_216
quote:
Orijinalden alıntı: jericho_!4
+1907
+1903 (anlamsız ifadeler ve yazılar bu forumda ceza getirir bilginize)
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.J Şimdi diyelim ki TR Store'dan Shank'ı aldım,ben bu oyunu US PSN'de de oynayabilecek miyim ?
Tabikide oynarsin da benim tavsiyem tamsmen TR psn ye geçmen..
quote:
Orijinalden alıntı: PlayStation3lack
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.J Şimdi diyelim ki TR Store'dan Shank'ı aldım,ben bu oyunu US PSN'de de oynayabilecek miyim ?
Tabikide oynarsin da benim tavsiyem tamsmen TR psn ye geçmen..
İyiymiş o zaman hocam. TR PSN'î kullanıyorum da,mw2-bc2 levelleri için US'u kullanmaya devam ediyorum.
Arkadaşlar bir şey soracağım. Ben şimdi tr psn den shank i satın aldım fakat bende trial versyonu kurulu değildi. Satın aldığım dan ise 6 kb lık oyunu full hale getiren dosyayı download yaptırdı. Bu dosya oyunun trial versiyonunu indirip kurduğumda otomatikman mı devreye gircek çünkü indirdiğim 6 kb lık şey ps menu nun game bölümünde veya başka bir bölümde gözükmüyor
quote:
Orijinalden alıntı: ekostros
Arkadaşlar bir şey soracağım. Ben şimdi tr psn den shank i satın aldım fakat bende trial versyonu kurulu değildi. Satın aldığım dan ise 6 kb lık oyunu full hale getiren dosyayı download yaptırdı. Bu dosya oyunun trial versiyonunu indirip kurduğumda otomatikman mı devreye gircek çünkü indirdiğim 6 kb lık şey ps menu nun game bölümünde veya başka bir bölümde gözükmüyor
O dosyayı download listten tekrar tekrar indirebilirsin.Büyük ihtimalle de triali indirdiğinde aktif olur olmaz ise bi daha indir.
Shank in demosunu indirdim şimdi farklı ve kaliteli bir oyun multi co-op ta var...
quote:
Orijinalden alıntı: Gs_Emre
quote:
O dosyayı download listten tekrar tekrar indirebilirsin.Büyük ihtimalle de triali indirdiğinde aktif olur olmaz ise bi daha indir.
Peki kendi kendine aktif olmaz tekrar indirmem gerekirse 5 hakkımdan mı yicek çünkü grup olarak aldık 5 kişi
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Gs_Emre
quote:
Peki kendi kendine aktif olmaz tekrar indirmem gerekirse 5 hakkımdan mı yicek çünkü grup olarak aldık 5 kişi
5 ayrı makina diye biliyorum indirmeye göre mi hesaplıyor bilgim yok.
5 ayrı makine aynı makinede istediği kadar indirebilir.
Arkadaşlar bankamatik kartıyla tr psn den alışveriş yapabiliyor muyuz ?
quote:
Orijinalden alıntı: gangstarr34
Arkadaşlar bankamatik kartıyla tr psn den alışveriş yapabiliyor muyuz ?
maalesef hayır..
arkadaşlar artık TR store güncellendi diyebiliyoruz:))...güncellenen içeriğe aşağıdan ulaşabilirsiniz...