Şimdi Ara

***Türkiye PlayStation Store*** (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
1
Favori
81.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar psn üyeliğimizin kaç yıl olduğuna nasıl bakabiliz?
  • PSN'YE giremiyorum arkadaşlar?
  • store daki oyunların fiyatı, yurtdışı shopto gibi sitelerden daha mı avantajlı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüseyni

store daki oyunların fiyatı, yurtdışı shopto gibi sitelerden daha mı avantajlı?

fiyatlar çok iyi.beklediğimizden çok daha yiyi...mesela avatarlar amerika store dan ucuz...diğer fiyatlarda neredeyse aynı..1-2 lira oynuyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayStation3lack

quote:

Orijinalden alıntı: hüseyni

store daki oyunların fiyatı, yurtdışı shopto gibi sitelerden daha mı avantajlı?

fiyatlar çok iyi.beklediğimizden çok daha yiyi...mesela avatarlar amerika store dan ucuz...diğer fiyatlarda neredeyse aynı..1-2 lira oynuyor..

teşekkürler, fiyatlar bu kadar iyiyken neden ikinci el sitelerinde veya diğer satılan yerlerde fiyatlar hala uçuk acaba store da aranılan oyunlar bulunmuyor mu?
  • beyler merhaba, psn cardlarda bi gelişme varmı, TR yeye giriş yaptımı veya yapcakmı bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lwryder201

beyler merhaba, psn cardlarda bi gelişme varmı, TR yeye giriş yaptımı veya yapcakmı bilgisi olan varmı?

TR kartlar maalesef çıkmayacak...vergi sorunları yüzünden...sadece kredi kartı geçerli olacak...
  • quote:

quote:

beyler merhaba, psn cardlarda bi gelişme varmı, TR yeye giriş yaptımı veya yapcakmı bilgisi olan varmı?

TR kartlar maalesef çıkmayacak...vergi sorunları yüzünden...sadece kredi kartı geçerli olacak...

bu çok kötü oldu işte
  • quote:

quote:

Kesin olarak çıkmayacak mı yani? Ben de boşuna açtım o zaman TR PSN'yi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toruk Macto

Kredi kartimla az once 30 liralik yukleme yaptim.Almayi dusundugum ilk oyun BF1943.Baska onerileriniz var mi cunku Top Gunda cok ilgimi cekiyor

Nasıl kredi kartınızla yükleme yaptınız. Türkiye'den mi? Biz neden yükleme yapamıyoruz? Biraz detay verir misin?
  • Ben Mega Man 10 satın aldım dün. Çok kazık ya, saç baş yolduruyor. Hırs yaptım başka oyun oynayamıyorum. PS3 gibi makinada oturdum 8 bit oyun oynuyorum ya.

Bu arada ben de yükleme yaptım sorunsuz. Hatta benim kredi kartı adresim Trabzondu Psn adresim izmir ama sorun çıkmadı. HSBC bu arada kart. Belki uluslararası bir banka olduğu için daha sorunsuz olabilir bilemiyorum. Normalde buy now dedikten sonra çıkan ekranda sağ üst köşedeki add funds tuşuyla istediğiniz miktarı (min 10 TL) yükleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okhay -- 24 Eylül 2010; 18:19:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

quote:

Kredi kartimla az once 30 liralik yukleme yaptim.Almayi dusundugum ilk oyun BF1943.Baska onerileriniz var mi cunku Top Gunda cok ilgimi cekiyor

Nasıl kredi kartınızla yükleme yaptınız. Türkiye'den mi? Biz neden yükleme yapamıyoruz? Biraz detay verir misin?

Satınalmak istediğin içeriği kredi kartı ile almak için psn zaten seni yönlendiriyor. Kredi kartı bilgilerini girdikten sonra kartından alışveriş için ne kadar para çekmek istediğini soruyor. Örneğin ben Dragon Age Awakening adlı içeriği aldım. 79,99 TL idi fiyatı, hesabımdan 100 TL çekilmesini istedim. Oyunu aldıktan sonra 20,01 TL psn hesabımda kaldı.

• Türk PSN de dün gece dikkatimi çekti Blade Kitten isimli oyunu oynayan var mı? 25 TL fiyat çekmişler. 2D platform gibi duruyor. Çizimleri hoşuma gitti , deneyen var mı? Oyun uzun mu tatmin edici mi?
  • Geç oldu hemde baya bir geç oldu ama umarım ilerisi sağlam olur şu ana kadar gözlemlediğim kadarı ile fiyatlar mükemmel ötesi ki zaten online download edilebilir içerik dünyanın her yerinde aynı fiyattan oluyor Türkiye ile ilgili şüpheler vardı kalmadı gibi - güncellemelerde zamanında ve bol bol şu ana kadar avrupadaki storelarda ne varsa bizde de o var = PS FOREVER

Not: ahh bide slim in şu bezdiren fan sesi olmasa gece sessız ıken cekılebılır gıbı degıl

• quote:

Orijinalden alıntı: Aldueren

quote:

quote:

Satınalmak istediğin içeriği kredi kartı ile almak için psn zaten seni yönlendiriyor. Kredi kartı bilgilerini girdikten sonra kartından alışveriş için ne kadar para çekmek istediğini soruyor. Örneğin ben Dragon Age Awakening adlı içeriği aldım. 79,99 TL idi fiyatı, hesabımdan 100 TL çekilmesini istedim. Oyunu aldıktan sonra 20,01 TL psn hesabımda kaldı.

Selam, maalefes alamadım.

PSN Türkiye hesabımdan alınma, adresim türkiye, ismim de ç harfi var.

Şu jhatayı alıyorum

The Credit card information is not valid
    please check your entries carefully..

YapıKredi World master kart..

Sorunu internet üzerinden hallettim, psn'den para aktardım, şu anda oyun aldım, süper oldu. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vbalikci -- 24 Eylül 2010; 20:49:19 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aldueren

quote:

quote:

Selam, maalefes alamadım.

PSN Türkiye hesabımdan alınma, adresim türkiye, ismim de ç harfi var.

Şu jhatayı alıyorum

The Credit card information is not valid
    please check your entries carefully..

YapıKredi World master kart..

Sorunu internet üzerinden hallettim, psn'den para aktardım, şu anda oyun aldım, süper oldu. :)

Bende işin acemisiyim.Kredi kartı bilgilerini yazdığımda tire işareti istiyor benden, onu nereden koycam.Birde psn nin internet adresi nedir .Aradım farklı siteler buldu bana

• https://store.playstation.com/login.gvm

Adres burası. Ben buradan girdim, buradan kk'a para aktardım, psn adresimden de girip aldım oyunu.

bu arada ben de bir şey sormak istiyorum, move oyunu aldım, indirdim, kurdum ama oyun görünmüyor, cihazım ntsc o yüzden mi? Pal mı olması lazım Türk PSN'den alış veriş yapmak için! Eğer öyleyse bittim yani! at çöpe..

playstation NTSC-J cihazlar için nereden oyun almak gerekiyor? US hesabından mı UK hesabından mı? DCL'leri nereden almak lazım, bu konuda başlık açmak istemiyorum ama biri yardım etsin!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vbalikci -- 25 Eylül 2010; 3:11:46 >

• quote:

https://store.playstation.com/login.gvm

Adres burası. Ben buradan girdim, buradan kk'a para aktardım, psn adresimden de girip aldım oyunu.

bu arada ben de bir şey sormak istiyorum, move oyunu aldım, indirdim, kurdum ama oyun görünmüyor, cihazım ntsc o yüzden mi? Pal mı olması lazım Türk PSN'den alış veriş yapmak için! Eğer öyleyse bittim yani! at çöpe..

playstation NTSC-J cihazlar için nereden oyun almak gerekiyor? US hesabından mı UK hesabından mı? DCL'leri nereden almak lazım, bu konuda başlık açmak istemiyorum ama biri yardım etsin!!!!

Elinizde move var mı?

Move olmadan açılmıyor move oyunları...

• Sony türkiye'nin cebine satışlardan kaç para giriyordur acep? Vergilerle ile Sony Avrupa'nın kazandığı paralar hariç
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

quote:

https://store.playstation.com/login.gvm

Elinizde move var mı?

Move olmadan açılmıyor move oyunları...

Move olmadan demolara açılıyor ama tam sürüm oyun hiç görünmüyor bile! Sorun bu! Demo görünüyor ta sürüm görünmüyor o zaman anlaşılıyor ki ntsc-j cihazlarla tr psn'den oyun almak yalan!

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.