Şimdi Ara

***Türkiye PlayStation Store*** (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
1
Favori
81.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar, top gun oyununu alan varmı acaba varsa nasıldır almayı düşünüyorum 19tl fiyatı var tavsiye eden varmı ?
  • Arkadaşlar NTSC-J cihaz için hangi hesaptan alış veriş yapmalıyım. US yeterli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

Arkadaşlar NTSC-J cihaz için hangi hesaptan alış veriş yapmalıyım. US yeterli mi?

önemli olan cihaz değil oyunun bölge kodu. örneğin elinde pal oyun varsa eklentisi için pal psnden satın alman gerekir.
  • arkadaşlar hustler kings ya da ..... bowling oyununu alan ve oynayan arkadaşlar var mı? memnunlar mı?
  • ben de biraz uğraştıktan sonra 15,49 TL ye bioshock 2 eklentisi (Minerva's Den) aldım, ilk başta web adresten denedim, beceremedim, daha sonra psnden denedim ve oldu, ayrıca 10, 20 tl gibi rakamlar yüklemeden eklentinin fiyatı neyse o tutarda çekim yaptı

eklentiyi farklı psn hesaptan aldım, satın almak isteyenler olursa 5 TL ye satabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scaleo -- 25 Eylül 2010; 21:58:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scaleo

quote:

Arkadaşlar NTSC-J cihaz için hangi hesaptan alış veriş yapmalıyım. US yeterli mi?

önemli olan cihaz değil oyunun bölge kodu. örneğin elinde pal oyun varsa eklentisi için pal psnden satın alman gerekir.

İyi de PSN'den oyun almak diyorum. Şimdi Pal ise oyuni TR psn'de satıluıyorsa ben indirsemde oynayamıyorum. Bakınız TR psn'den aldım oyun, kurdum ama görmüyor bile. Bunu söylüyorum, Oyuna DCL almıyorum, oyun almaya çalışınca bu oluyor. Almak isteyenleri uyarayım, ntsc-j cihazlar psn'den "tam sürüm" oyun almasınlar, çalışmıyor.

O yüzden ben US psn Kart'ı almalıyım sanırım, ya da ne bilmiyorum?

Ayrıcada Oyun Pal, cihaz ntc-j ise, DCL TR PSN'den alabilirim öyle mi?

• quote:

quote:

quote:

İyi de PSN'den oyun almak diyorum. Şimdi Pal ise oyuni TR psn'de satıluıyorsa ben indirsemde oynayamıyorum. Bakınız TR psn'den aldım oyun, kurdum ama görmüyor bile. Bunu söylüyorum, Oyuna DCL almıyorum, oyun almaya çalışınca bu oluyor. Almak isteyenleri uyarayım, ntsc-j cihazlar psn'den "tam sürüm" oyun almasınlar, çalışmıyor.

bu doğrumu ya? benim makinada ntc-j ama turk psn den ninja kaplunbağları aldım oynuyorum

• fifa 2011 oyunu cikarmi sizce psn store da arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: dante3484

quote:

quote:

quote:

bu doğrumu ya? benim makinada ntc-j ama turk psn den ninja kaplunbağları aldım oynuyorum

aslında oyunlarda bölge kodu yok istediğin bölgenin oyununu istediğin bölge makinede oynayabiliyorsun ama ek paketlerde bölge kodu olayı var..psn de durum farklı olabilir araştırmak lazım...başka bilgisi tecrübesi olan varsa paylaşsın...

• Sabah kalktım, 1.6 gb lık dosyayı bir kez daha indirdim, yeniden kurdum bu sefer oyun çalıştı tam sürüm olarak. 1. sefer neden çalışmadı anlamadım ama 2. seferde çalıştı.

Ntsc-J cihazım, TR Psn'den aldığım oyun çalıştı. Tecrübe oldu..
  • quote:

Sabah kalktım, 1.6 gb lık dosyayı bir kez daha indirdim, yeniden kurdum bu sefer oyun çalıştı tam sürüm olarak. 1. sefer neden çalışmadı anlamadım ama 2. seferde çalıştı.

Ntsc-J cihazım, TR Psn'den aldığım oyun çalıştı. Tecrübe oldu..

ağer oyunu indirmiş olduğun hesabı ps3 ten silersen indirdiğin oyunlar çalışmaz...daha öncekinde böyle yapmış olabilirsin..
  • quote:

ben de biraz uğraştıktan sonra 15,49 TL ye bioshock 2 eklentisi (Minerva's Den) aldım, ilk başta web adresten denedim, beceremedim, daha sonra psnden denedim ve oldu, ayrıca 10, 20 tl gibi rakamlar yüklemeden eklentinin fiyatı neyse o tutarda çekim yaptı

eklentiyi farklı psn hesaptan aldım, satın almak isteyenler olursa 5 TL ye satabilirim.

hocam bu olayı lütfen açıklarmısın... şimdi ben mutlaka karttan para yüklemek zorunda bırakılıyorum. her ödeme sayfasına geldiğimde bunu diyor... bi açıklarsab bende güzel güzel alırım oyunlarımı 20 30 40 gibi miktarlar yüklemeden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikininfifisi

quote:

ben de biraz uğraştıktan sonra 15,49 TL ye bioshock 2 eklentisi (Minerva's Den) aldım, ilk başta web adresten denedim, beceremedim, daha sonra psnden denedim ve oldu, ayrıca 10, 20 tl gibi rakamlar yüklemeden eklentinin fiyatı neyse o tutarda çekim yaptı

hocam bu olayı lütfen açıklarmısın... şimdi ben mutlaka karttan para yüklemek zorunda bırakılıyorum. her ödeme sayfasına geldiğimde bunu diyor... bi açıklarsab bende güzel güzel alırım oyunlarımı 20 30 40 gibi miktarlar yüklemeden.

bende oyun aldığımda belli bir miktar hesaba yükletiyor..acaba yeni bir güncellemeye gidip kredi kartı sistemimi değiştirdiler son 2-3 günde...

• arkadaşlar merhaba, sorum çok önemli, biraz önce rock band'e içerik almaya kalktım us store'dan ama hata verdi, artık alışveriş yapamıyor muyuz türkiyedeki kredi kartlarıyla us psn'den, ya da çözüm önerebilecek olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eto82

arkadaşlar merhaba, sorum çok önemli, biraz önce rock band'e içerik almaya kalktım us store'dan ama hata verdi, artık alışveriş yapamıyor muyuz türkiyedeki kredi kartlarıyla us psn'den, ya da çözüm önerebilecek olan var mı?

dostum çözüm TR PSN açıldı... Türkiye hesabı alıp, türk parası ve türk kredi kartları ile misler gibi alışveriş edebilirsin. Elindeki oyunlar PAL 2.bölge ise güzel güzel oynayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eto82

arkadaşlar merhaba, sorum çok önemli, biraz önce rock band'e içerik almaya kalktım us store'dan ama hata verdi, artık alışveriş yapamıyor muyuz türkiyedeki kredi kartlarıyla us psn'den, ya da çözüm önerebilecek olan var mı?

eskiden yapılıyordu duyduğuma göre artık us tan da kredi kartı ile alış veriş yapılamıyormuş...3 seçneğin var uk yada us psn kart yada ps store türkiye kullanmak...
  • arkadaşlar ben de biliyorum tr psn açıldı şahane de oldu ama şimdiye kadar tr psn diye birşey olmadığı için zamanında sırf indirilebilir içerik için 1. bölge oyun alıyorduk özellikle hatırlarsınız, şimdi elimde rock band 1. bölge var ve daha önce satın alabildiğim kredi kartımı kullanamıyorum, gerçekten kullanıcıyı mağdur eden bir durum bu umarım anlatabilmişimdir derdimi.. ayrıca tr psn'e henüz guitar hero ve rock band içerikleri eklenmedi onu da hatırlatırım..
  • ben dün pes 2011 ile fifa 2011 i gördüm psn türkiyede doğrumudur? fazla bakamadım cıkmak zorundaydım, eger doğru ise eu dan önce bize nasıl geliyor anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narkissos_fb

ben dün pes 2011 ile fifa 2011 i gördüm psn türkiyede doğrumudur? fazla bakamadım cıkmak zorundaydım, eger doğru ise eu dan önce bize nasıl geliyor anlamadım

eu ile aynı nada güncelleniyor daha önce gelmedi...tüm avrupa psn aynı anda güncelleniyor...
  • o zaman ben eu da göremedim tamamdır tşk :)
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.