bir arkadaş yapmıştı ps3 move başlıgında bende ondan aldım, birçok kişi kullanıyor şık olmuş gerçekten sağolsun :)
TRpsn için sanal kart tanıtacak olan arkadaşlar tanıtmadan önce sanal kartınıza para ekleyin sonra bilgileri girin çünkü kartı kontrol etmek için para çekip sonra geri yüklemeleri gerekiyor hesap çalışıyormu diye,eğer olursa o zaman sanal katınızı onaylıyorlar bende 15dk kıvrandım kabul ettirmek için sonra jeton düştü bu arada :,./ işaretlerini kullanmayın örneğin sokağınız 0000/0 gibi ise 0000 0 boşluk bırakarak yazın.merak etmeyin bütün kredi kartları geçerli ama kartınızın internetten alış-verişe açık olması gerekiyor,bunuda bankanızdan öğrenebilirisiniz.Kolay gelsin...
quote:
Orijinalden alıntı: hasgok TRpsn için sanal kart tanıtacak olan arkadaşlar tanıtmadan önce sanal kartınıza para ekleyin sonra bilgileri girin çünkü kartı kontrol etmek için para çekip sonra geri yüklemeleri gerekiyor hesap çalışıyormu diye,eğer olursa o zaman sanal katınızı onaylıyorlar bende 15dk kıvrandım kabul ettirmek için sonra jeton düştü bu arada :,./ işaretlerini kullanmayın örneğin sokağınız 0000/0 gibi ise 0000 0 boşluk bırakarak yazın.merak etmeyin bütün kredi kartları geçerli ama kartınızın internetten alış-verişe açık olması gerekiyor,bunuda bankanızdan öğrenebilirisiniz.Kolay gelsin...
Yararlı bilgi güzel olmuş bende sunu eklemek isterim posta kodunuzu da kesinlikle doğru girmelisiniz...Bilmiyorsanız internetten falan da bakıp bulabilirsiniz...
arkadaşlar TR psn store un açılması çok iyi oldu ama hala içerik olarak UK store dan çok daha alt seviyede. Bilgisi olan var mı geriye doğru olarak bütün içerikler tamamlanacak mı? rock band için mesela sadece 3 adet track pack var TR de, UK store da dlc şarkı adedi 1000 i geçti.
quote:
Orijinalden alıntı: PlayStation3lack
quote:
Orijinalden alıntı: hasgok TRpsn için sanal kart tanıtacak olan arkadaşlar tanıtmadan önce sanal kartınıza para ekleyin sonra bilgileri girin çünkü kartı kontrol etmek için para çekip sonra geri yüklemeleri gerekiyor hesap çalışıyormu diye,eğer olursa o zaman sanal katınızı onaylıyorlar bende 15dk kıvrandım kabul ettirmek için sonra jeton düştü bu arada :,./ işaretlerini kullanmayın örneğin sokağınız 0000/0 gibi ise 0000 0 boşluk bırakarak yazın.merak etmeyin bütün kredi kartları geçerli ama kartınızın internetten alış-verişe açık olması gerekiyor,bunuda bankanızdan öğrenebilirisiniz.Kolay gelsin...
Yararlı bilgi güzel olmuş bende sunu eklemek isterim posta kodunuzu da kesinlikle doğru girmelisiniz...Bilmiyorsanız internetten falan da bakıp bulabilirsiniz...
quote:
Orijinalden alıntı: alper206
arkadaşlar TR psn store un açılması çok iyi oldu ama hala içerik olarak UK store dan çok daha alt seviyede. Bilgisi olan var mı geriye doğru olarak bütün içerikler tamamlanacak mı? rock band için mesela sadece 3 adet track pack var TR de, UK store da dlc şarkı adedi 1000 i geçti.
eklenecektir zamanla. bekleyin bakalım daha yeni yeni açıldı. ben daha kartla oyun bile almadım.
Arkadaşlar flower oyununu indiren oldu mu? Tavsiye eder misiniz?
Dante's Inferno gelmiş full olarak ve bir de Infamous var =) Bu tarz disk ile satılan oyunların gelmesi güzel bir şey.. Geç olsun ama olsun =)
quote:
Orijinalden alıntı: duayen2
ben oynadım güzel oyun ama hep oyun içi resimlerde gördüğün gibi cennetbahçesinden sahneler yok, karanlık izbe yerler falan da var:) ama eğlenceli ve kaliteli bir oyun tavsiye ederim...
PSN den lbp indiren var mı?kaç gb olduğunu merak ediyorum...
fifa 2011 live sezonu storeden aldım ilk başta adres sorunu yüzünden sorun olmuştu sonra adres kısmına yanlızca mahalleyi yazdım sorun cözüldü
quote:
quote:
ben oynadım güzel oyun ama hep oyun içi resimlerde gördüğün gibi cennetbahçesinden sahneler yok, karanlık izbe yerler falan da var:) ama eğlenceli ve kaliteli bir oyun tavsiye ederim...
Oyunun tam olarak tarzı ne? Bir de move destekliyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: wwertt
fifa 2011 live sezonu storeden aldım ilk başta adres sorunu yüzünden sorun olmuştu sonra adres kısmına yanlızca mahalleyi yazdım sorun cözüldü
Hangi ligleri kaça aldın hocam
quote:
quote:
quote:
oyun zaten dualshock u hareket ettirerek oynuyorsun playstation move gibi...
quote:
quote:
quote:
quote:
oyun zaten dualshock u hareket ettirerek oynuyorsun playstation move gibi...
Anladım. Sipariş ettiğim oyunlarım kargoda hepsi. Haftaya kadar da ulaşmazlar. İndirecek oyun arıyodum bende. Bu akşam indireyim o zaman.
Arkadaşlar merhaba TR hesap aldımda ya da aldığımı düşünüyorum
bilen varsa cevaplayabilir mi?
tr psn almak için mail adresinin adres kısmının türkiye mi seçili olması lazım.
gmailde adres kısmına nasıl giriliyor . bulamadım.
birde hesabımın türk psn olduğunu nasıl anlarım
quote:
Orijinalden alıntı: yesilormancini
Arkadaşlar merhaba TR hesap aldımda ya da aldığımı düşünüyorum
bilen varsa cevaplayabilir mi?
tr psn almak için mail adresinin adres kısmının türkiye mi seçili olması lazım.
gmailde adres kısmına nasıl giriliyor . bulamadım.
birde hesabımın türk psn olduğunu nasıl anlarım
Country bölümünde Türkiye yi seçersen TR psn hesabına sahip olmuş olursun, hepsi bu..
trophy card oluşturabileceğin siteler var. Kartında ülkenin bayrağı oluyo oradan bakabilirsin. Yada PlayStation Store gir. Para birimleri TL ise tamamdır.
@ PlayStation3lack @duayen2
eyvallah akşam bakayım. forumda bir arkadaş mail adresinin tr olması gerek demişde aklım karıştı