Şimdi Ara

***Türkiye PlayStation Store*** (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
1
Favori
81.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yesilormancini

@ PlayStation3lack @duayen2

eyvallah akşam bakayım. forumda bir arkadaş mail adresinin tr olması gerek demişde aklım karıştı

sağolun teşekkürler.

mail adresine gerek yok
  • Zamanım olmadığı için tüm konuyu okuyamıyorum ama sorayım dedim
    PSN PLUS gelicek mi? bir söylenti var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turquia

Zamanım olmadığı için tüm konuyu okuyamıyorum ama sorayım dedim
    PSN PLUS gelicek mi? bir söylenti var mı?

gelecek... zamanla geleceğini söyledi sony yetkilileri..hatta store tamamen türkçe olacak, home gelecek tüm servisler zamanla gelecek...
  • Türk Psn nasıl alacaz arkadaşlar lütfen yardım edin arıyorum bulamıyorum
  • Tr adresiyle kaydoluyorsun o kadar. Theme hospitala baktim us psn de 6 dolar, trde 9tl ne anladim bu isten yani avantaji ne fiyat olayinda?
  • 1 ay önce 2 oyun aldım parasını halen tahsil etmediler benden bu tip bir sıkıntı yaşayan oldu mu ? Oyun alıp parası alınmayan gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: roland3tr

Tr adresiyle kaydoluyorsun o kadar. Theme hospitala baktim us psn de 6 dolar, trde 9tl ne anladim bu isten yani avantaji ne fiyat olayinda?

Fiyat avantajı mı? Birisi öyle birşey mi söylemişti PSN açılmadan önce? Her oyun daha ucuz olacak falan gibi? 6 doların "tam" karşılığı 9 liradır. Oyunu US PSN'de satılan fiyatıyla alıyorsunuz işte gidip maximuscards gibi yerlerden 5 dolar pahalıya 20 dolarlık kart almadan. Avantajı bu kadar. Bu arada bir kaç dakikadır PSN Store'a giremiyorum, yine eskiden verdiği "This service is not available in your Country/Region." hatası veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blacktric -- 10 Ekim 2010; 14:36:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimsizpost

1 ay önce 2 oyun aldım parasını halen tahsil etmediler benden bu tip bir sıkıntı yaşayan oldu mu ? Oyun alıp parası alınmayan gibi

Aynı durum bendede geçerli. 2. ayın ekstresine bakacaz artık orda kesmişler mi diye.
  • Arkadaşlar tavsiye edeceğiniz güzel dinamik tema var mı ben bir tane Heavy Rain teması aldım çok beğendim gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Arkadaşlar tavsiye edeceğiniz güzel dinamik tema var mı ben bir tane Heavy Rain teması aldım çok beğendim gerçekten.

hiç tema almadım ne farkı var dinamik temaların
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AsiL_

quote:

Arkadaşlar tavsiye edeceğiniz güzel dinamik tema var mı ben bir tane Heavy Rain teması aldım çok beğendim gerçekten.

Kısa bir video ama heralde anlarsın...

• bu heavy rain temasını bende aldım gerçekten güzel tema, tavsiye ederim..
  • bu dinamik thema ları nereden indirebiliriz acaba ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _AsiL_

quote:

Kısa bir video ama heralde anlarsın...

Ohaa harikaymış bu tema.

• quote:

Orijinalden alıntı: arda_83

bu dinamik thema ları nereden indirebiliriz acaba ?

Store dan indirebilirsiniz ama çoğu tema ücretlidir en güzeli paylaştığım Heavy Rain teması bence... almak isterseniz tavsiye ederim.

South Park ın temasınıda alacaktım ama TR Store da yok videolarına baktım PS3 ten çıkmak isterken Cartman o meşhur sözünü söylüyor

screw you guys im going home

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 11 Ekim 2010; 18:36:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blacktric
    quote:

Orijinalden alıntı: roland3tr

Tr adresiyle kaydoluyorsun o kadar. Theme hospitala baktim us psn de 6 dolar, trde 9tl ne anladim bu isten yani avantaji ne fiyat olayinda?

Fiyat avantajı mı? Birisi öyle birşey mi söylemişti PSN açılmadan önce? Her oyun daha ucuz olacak falan gibi? 6 doların "tam" karşılığı 9 liradır. Oyunu US PSN'de satılan fiyatıyla alıyorsunuz işte gidip maximuscards gibi yerlerden 5 dolar pahalıya 20 dolarlık kart almadan. Avantajı bu kadar. Bu arada bir kaç dakikadır PSN Store'a giremiyorum, yine eskiden verdiği "This service is not available in your Country/Region." hatası veriyor.

Ben zaten walleta para yatirarak aliyordum yani psn kart alarak degil ondan dedim. Ama bence orada 5 dolar olan urunun 5tl olmasi lazim cokmu istiyorum ehhhe

• store açıldı ama fazla talep yok heralde ülkemizde ben açıldıından beri 1 eklenti birde psone oyunu aldım sizde durum nasıl arkadaşlar
  • 2 eklenti satın aldım geri kalan hep demo indiriyorum
  • PSN ilk açıldığı hafta 2 oyun aldım ama parasını almadı Sony, peşinde koştum bu parayı ödemek için Sony i aradım mail attım ve sonunda dönüş yaptılar bana id ve mail istediler. Sanırım 70 TL yi alacaklar sonunda

Aynı sorunu yaşayan oldu mu acaba ?
  • ben birkaç dinamik tema aldım, bir ikide oyun aldım...killzone 3 gelsin, black ops gelsin de ekpaketlere saldırırız...belki gt5 içinde bazı araba, pist ek paketleri falan çıkar onlarıda alırız...
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.