Şimdi Ara

***Türkiye PlayStation Store*** (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
1
Favori
81.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PlayStation3lack

ben birkaç dinamik tema aldım, bir ikide oyun aldım...killzone 3 gelsin, black ops gelsin de ekpaketlere saldırırız...belki gt5 içinde bazı araba, pist ek paketleri falan çıkar onlarıda alırız...

parasını tahsil ettiler mi peki ?
  • birşey merak ediyorum killzone ve gt5 de türkiyede satılanlar mı yoksa 2. bölge çıkanların hepsi mi türkçe olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

quote:

ben birkaç dinamik tema aldım, bir ikide oyun aldım...killzone 3 gelsin, black ops gelsin de ekpaketlere saldırırız...belki gt5 içinde bazı araba, pist ek paketleri falan çıkar onlarıda alırız...

parasını tahsil ettiler mi peki ?

tabiki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: antking

birşey merak ediyorum killzone ve gt5 de türkiyede satılanlar mı yoksa 2. bölge çıkanların hepsi mi türkçe olacak

türkiye'ye özel yapılır diye düşünüyorum...özellikle türkçe dublajlı killzone un ispanyada, hollanda da piyasaya çıkmasının pek bir anlamı olmaz diye düşünüyorum...
  • killzone 2 de tüm diller vardı tüm bölge kodlu oyunlarda da . nerden mi biliyorum UK, US ve Kore versiyonlu disklerini almıştım oradan biliyorum =) hepsinde de tüm dil seçenekleri vardı
  • Yeni ps3 kullanıcısı olarak psn hakkında sormak istediğim bir nokta var:

soruyu değiştiriyorum :)

ben tr adresimle sign in dediğimde sadece psn turkiyedeki arkadaşlarla mı multi oynayabiliyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simetri -- 19 Ekim 2010; 17:33:01 >
  • Hayır, tabi ki istediğiniz kişiyle oynayabilirsiniz. İlla ki TR PSN kullanıcılarıyla oynayacaksınız diye bir kaide yok.
  • Arkadaşlar benım farklı bir ülkedenn PSN adresim var, bu adresi nasıl değiştirebilirim, yardımcı olabilirseniz memnun olurum.
  • quote:

PSN ilk açıldığı hafta 2 oyun aldım ama parasını almadı Sony, peşinde koştum bu parayı ödemek için Sony i aradım mail attım ve sonunda dönüş yaptılar bana id ve mail istediler. Sanırım 70 TL yi alacaklar sonunda

Aynı sorunu yaşayan oldu mu acaba ?

ben parasını veremediğim 3-4 oyununu oynadım hala da oynuyorum bi türlü çemediler parayı ama bu anlattığım olay USA hesabımla olmuştu. TR hesabımla daha bişey satın almadım.

not: aynı gün içinde 3 ten fazla şey satın alırsanız hesabınız geçici süreliğine kapanıyor benim öyle oldu ve mecbur kaldım SONY USA e telefon açtım (çok fazla para gidiyor bu arada) derdimi anlattım 4 kişi değiştirdim ve sonunda hesabımı açmayı başardım müşteri yle ilgileri alakaları hat seviyede arkaplanda çaldıkları şarkılarıda hoş

• Ben ferrari race exp. ve hustle kings (15tl) aldım, hustle kings çok kaliteli bir yapım 6 tl karşılığında snooker eklentisi de geliyor tavsiye ederim
    yanlız dikkat edin kredi kartınızdan para eklediğinizde cüzdanda yani hesapta para olmasa bile direk parayı çekiyor, ikinci oyunu alırken farkettim
  • TR PSN icin psn kart varmi?

Kredi karti kullanmiyorum ancak fifa live season i almak istiyorum nasil bir cozum uretebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

PSN ilk açıldığı hafta 2 oyun aldım ama parasını almadı Sony, peşinde koştum bu parayı ödemek için Sony i aradım mail attım ve sonunda dönüş yaptılar bana id ve mail istediler. Sanırım 70 TL yi alacaklar sonunda

ben parasını veremediğim 3-4 oyununu oynadım hala da oynuyorum bi türlü çemediler parayı ama bu anlattığım olay USA hesabımla olmuştu. TR hesabımla daha bişey satın almadım.

not: aynı gün içinde 3 ten fazla şey satın alırsanız hesabınız geçici süreliğine kapanıyor benim öyle oldu ve mecbur kaldım SONY USA e telefon açtım (çok fazla para gidiyor bu arada) derdimi anlattım 4 kişi değiştirdim ve sonunda hesabımı açmayı başardım müşteri yle ilgileri alakaları hat seviyede arkaplanda çaldıkları şarkılarıda hoş

Skype ile arasaydin keske. Ucuza geliyor o zaman.

• Buradaki bilgiler ışığında ben de bir TR hesabı açtım. Daha önce USA hesabı kullanıyordum ve maximuscards'tan PSN Card alarak içerik indiriyordum. Hesabı açarken bazı sıkıntılar yaşadım, onlar burada pek belirtilmemiş. Mesela adres bilgilerini girerek bina numarasını falan No:1 D:1 şeklinde yazarsanız, noktalama işaretleri yüzünden "geçersiz adres" mesajı veriyor. Bina ve daire numaralarını noktalamasız yazmak gerektiğini birkaç denemeden sonra buldum.

Kredi kartımla aldığım ilk oyun Costume Quest oldu. Burada yazılan bazı mesajların aksine ek vergi çekilmedi kartımdan. Fiyatı 21.99 TL civarıydı, karttan tam o kadar para çekildi. Ekstrede bir iki lira farklı gözükürse sebebi bankanın provizyon almasıdır ancak. Aynı oyunu PSN USA'dan almaya kalksaydım 20 dolarlık PSN Card almak için maximuscards'a tam 37 TL ödeyecektim.

Bu arada oyunu TR hesabımla aldıktan sonra, üç yıllık USA hesabıma geçtim ve oyunu oradan oynadım. Böylece trophylerimi kaybetmeden Costume Quest trophylerini de eklemiş oldum. Trophy'lerini önemseyenler için aynı şeyi yapmalarını öneriyorum. Oyunu TR hesabınızda alın, en eski hesabınızla oynayın.

Bu arada PS Store Türkiye'nin açılması çok önemli bir gelişme olsa da eksiklikleri hala çok. Örneğin ADD-ON içerikler neredeyse yok gibi bir şey. Borderlands'in ADD-ON'larını oyunum 2.bölge olduğu için alamamıştım. Oysa PS Store Türkiye'de de yok. Umarım eksiklikler en kısa zamanda giderilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

benden de çekmediler TR Psn den aldığım 2 oyunun parasını vermek için mücadele ediyorum. Tlf lar açtım mailler attım geçen gün dönüş yaptılar id ve mail adresinizi bildirin diye bakalım ne olacak.
    Paramızla rezil oluyoruz adam gibi yapamıyorlar bir işi

• arkadaşlar ben psn'den oyun aldığımda bi arkadaşımla paylaşacağımda, ona kullanıcımı şifremi falan vermeden önce kredi kartı bilgilerimi silebiliyor muyum? yoksa bir kez girdiğimde artık hep orada durması zorunlu mu?

arkadaşıma güveniyorum ama yanlışlıkla başka birşey indirmesin diye tedbir almak istiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ares88

arkadaşlar ben psn'den oyun aldığımda bi arkadaşımla paylaşacağımda, ona kullanıcımı şifremi falan vermeden önce kredi kartı bilgilerimi silebiliyor muyum? yoksa bir kez girdiğimde artık hep orada durması zorunlu mu?

arkadaşıma güveniyorum ama yanlışlıkla başka birşey indirmesin diye tedbir almak istiyorum..

silersin istersen...hesap ayarlarına gir ps3 ten oradan silebilirsin..
  • Arkadaşlar PSN de ücretli veya ücretsiz 3D demo, oyun, film vs. içerik var mı? Ben aradım epey ama bulamadım. Eskiden vardı diye hatırlıyorum. Kaldırdırlar mı acaba? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duayen2

Arkadaşlar PSN de ücretli veya ücretsiz 3D demo, oyun, film vs. içerik var mı? Ben aradım epey ama bulamadım. Eskiden vardı diye hatırlıyorum. Kaldırdırlar mı acaba? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

motorstorm 3D var, flight control var vs...ama demo mu bilmiyorum...ben oyunu almıştım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSafari -- 22 Ekim 2010; 15:55:08 >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar PSN de ücretli veya ücretsiz 3D demo, oyun, film vs. içerik var mı? Ben aradım epey ama bulamadım. Eskiden vardı diye hatırlıyorum. Kaldırdırlar mı acaba? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

motorstorm 3D var, flight control var vs...ama demo mu bilmiyorum...ben oyunu almıştım...

hocam flight control nasıl bir oyun? move ile oynanışın oldukça zevkli oldugunu duydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: haso_mari

quote:

quote:

hocam flight control nasıl bir oyun? move ile oynanışın oldukça zevkli oldugunu duydum

ben oynuyorum gerçekten zevkli...move la ekstra zevkli...psn den aldığım çok nadir oyunlardan biridir...

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.