Şimdi Ara

***Türkiye PlayStation Store*** (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
1
Favori
81.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende Bad Company 2 Vietnam eklentisini nasıl alacağım diye düşünüyordum.Cevap için teşekkürler
    quote:

Orijinalden alıntı: Turquia

quote:

Orijinalden alıntı: Alpheratz86

Tr PSN'den kredi kartıyla aldığım bir oyun eklentisini UK PSN'de oynadığım oyuna kurabiliyor muyuz?

Evet..
  • Arkadaşlar benim bir sorum olucak, PSN Store den aldığım Tomb Raider GOL oyunundan para kesmemişler normalde 25 TL falan kesmesi lazımdı herhangi bir sorun olurmu? ben oyunu aldıkdan 2 gün sonra kredi kartı bilgilerimi PS3 den sildim, kazara oyun falan alırım diye. PSN türk deki mesajlarıma bakıyorum hiç bir bilgi gelmiyorda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XeNoMoRpH

Arkadaşlar benim bir sorum olucak, PSN Store den aldığım Tomb Raider GOL oyunundan para kesmemişler normalde 25 TL falan kesmesi lazımdı herhangi bir sorun olurmu? ben oyunu aldıkdan 2 gün sonra kredi kartı bilgilerimi PS3 den sildim, kazara oyun falan alırım diye. PSN türk deki mesajlarıma bakıyorum hiç bir bilgi gelmiyorda.

senin gibi parası çekilmeyen çok kişi var benden de çekmediler. Tekrar alışveriş yapmaktan çekiniyorum şuan
  • Aynen arkadaşlar, 16 TL ye bilardo oynu aldım, bugün hesap ekstreme bakayım dedim düşen hiçbirşey olmamış... Sevinelim mi üzülelim mi bilemedim vallahi
  • oha mail order'lar gitmiyor mu yoksa sony'in hesabına ne..

fazla irdelemeyin yazmayın foruma.. Sony'den yetkililer takip ediyor forumu düzeltmesinler beleşe alıyorsunuz işte oyun
  • sanalkart geçıyomu tr psnde denedım ama ıs not valıd hatası verdı adres kısmına ne yazdınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haso_mari

Aynen arkadaşlar, 16 TL ye bilardo oynu aldım, bugün hesap ekstreme bakayım dedim düşen hiçbirşey olmamış... Sevinelim mi üzülelim mi bilemedim vallahi

Hustle Kings mi aldın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

quote:

Orijinalden alıntı: haso_mari

Aynen arkadaşlar, 16 TL ye bilardo oynu aldım, bugün hesap ekstreme bakayım dedim düşen hiçbirşey olmamış... Sevinelim mi üzülelim mi bilemedim vallahi

Hustle Kings mi aldın?

Evet dostum... Move ile çok başarılı ama zorluk derecesini biraz abartmışlar...
  • Arkadaşlar playstation network den kredi kartıyla oyun satın aldım, oyunu indirdim ama açılmıyor, yardımcı olursanız sevinirim.
  • Ya içerik biraz zayıf ama.

Dragon Age Origins eklenti paketlerine baktım. UK storedaki eklenti paketlerinin yarısı Türkiye storeda da yok.
    Umarım eski eklenti paketlerini koyarlar Türk PS store'a...

Birde ps plusı bekliyorum 4 gözle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizoztan

Arkadaşlar playstation network den kredi kartıyla oyun satın aldım, oyunu indirdim ama açılmıyor, yardımcı olursanız sevinirim.

Hata mı veriyor? Eğer veriyorsa o hatayı buraya yazın bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: azizoztan

Arkadaşlar playstation network den kredi kartıyla oyun satın aldım, oyunu indirdim ama açılmıyor, yardımcı olursanız sevinirim.

Hata mı veriyor? Eğer veriyorsa o hatayı buraya yazın bakalım.

Tahminim activation code yüklemş olabilirsin. Demoda yüklemen gerekiyo önce.
    Yüklediğin şey kaç kb veya mb idi?
  • ya beyler bana sureklı "The credit card information is not valid.

Please check your entries carefully." hatası veriyor steam olsun baska sıte olsun sıkıntısız alısverıs yaptıgım bonus kartı kabul etmıyor baska world card denedım yıne aynı hatayı verıyor. adres bılgılerını kabul etmedıgı ıcın bu hatayı verıyor olabılır mı ? noktalama falan mı farklı yazılacak ? ps3 uzerınden de web browser uzerınden de denedım ıkısınde de aynı hata. yardımcı olabılırsenız sevınırım.
  • Üstatlar Bir Yardım Edin

Move İçin Tenis Oyunu Demosunu(İçinden Çıkan Disk) Sports Champions'için Bugün Unlock All İndirdin Activate Etmedi, Bugün Psn Deki Demoyu İndirdim Yok Yok...

Parayı Peşin Alıdılar Ama gt5 Çıkana Kadar Oyalanalım Dedim
  • Beyler selam.
    Konu baya sessiz..

Bugün birşey dikkatimi çekti kredi kartım ekstreme bakarken.

Türk PSNden alışveriş yapınca mesela 10TLlil, kredi kartımdan 10TLnin muadili olarak 7 küsur dolar çekilmiş.
    Yani kısacası kredi kartımın DOLAR borcu kısmına yazılmış ödemem gereken para...

Dikkatinize.

Kredi kartından döviz alışverişi yapmaya izin vermediyseniz bu yüzden alışveriş yapamıyosunuzdur....
    Ayrıca dua edin bir sonraki kart ekstrenize kadar dolar yükselmesin
  • Ben iki hafta kadar önce PS3'ümden PSN hesabı açtım. Country'den Turkey'i seçtim. Ancak dün gece Türkiye PSN Store'a giriş yapmayı denediğimde kullanıcı adını vs. tanımadı. us.playstationnetwork adresinden rahatlıkla giriş yapabiliyorum ama TR PSN'e giremiyorum. Bunun sebebi nedir ?
  • ps store giriyorum fakat psn home giremiyorum sebebi ne olabilir accont yenidenmi yapılandırmak gerek acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: şamşum

ps store giriyorum fakat psn home giremiyorum sebebi ne olabilir accont yenidenmi yapılandırmak gerek acaba

home daha türkiye de aktif olmadı...zamanla aktif olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerueger

Ben iki hafta kadar önce PS3'ümden PSN hesabı açtım. Country'den Turkey'i seçtim. Ancak dün gece Türkiye PSN Store'a giriş yapmayı denediğimde kullanıcı adını vs. tanımadı. us.playstationnetwork adresinden rahatlıkla giriş yapabiliyorum ama TR PSN'e giremiyorum. Bunun sebebi nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turquia

Beyler selam.
    Konu baya sessiz..

Bugün birşey dikkatimi çekti kredi kartım ekstreme bakarken.

Türk PSNden alışveriş yapınca mesela 10TLlil, kredi kartımdan 10TLnin muadili olarak 7 küsur dolar çekilmiş.
    Yani kısacası kredi kartımın DOLAR borcu kısmına yazılmış ödemem gereken para...

Dikkatinize.

Kredi kartından döviz alışverişi yapmaya izin vermediyseniz bu yüzden alışveriş yapamıyosunuzdur....
    Ayrıca dua edin bir sonraki kart ekstrenize kadar dolar yükselmesin

Ben 3 alışveriş yaptım TR PSN'den kredi kartımla ve orada yazan aynı TL miktarı çekildi kartımdan, dolarla falan alakası yok, bi yanlışın olmasın??

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.