Şimdi Ara

***Türkiye PlayStation Store*** (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
1
Favori
81.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açılalı 4 ay oldu içerik sıfır home yok ve sözde türkçe hele yeni satılmaya başlanan full game bir fiyatlarına bakın derim ilk zamanlar ucuz gibi geliyordu ama şimdi çıkalı 2 yılı görmüş oyunu 80 tl satmaya kalkışıyorlarya kıçımla gülüyorum hatta store az gezerken baya saçmalık ile karşılaşıyorum sadece psn store üstünden satılan bir oyunun dlc satışta ama oyunun kendisi yok al işte birde burdan yak şahsen uk psn devam gg psn kart alırım keyfime bakarım bir hizmet verilecek ise düzgün verilsin sanki 1 aylık store açılalı 4 ay oldu yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

Açılalı 4 ay oldu içerik sıfır home yok ve sözde türkçe hele yeni satılmaya başlanan full game bir fiyatlarına bakın derim ilk zamanlar ucuz gibi geliyordu ama şimdi çıkalı 2 yılı görmüş oyunu 80 tl satmaya kalkışıyorlarya kıçımla gülüyorum hatta store az gezerken baya saçmalık ile karşılaşıyorum sadece psn store üstünden satılan bir oyunun dlc satışta ama oyunun kendisi yok al işte birde burdan yak şahsen uk psn devam gg psn kart alırım keyfime bakarım bir hizmet verilecek ise düzgün verilsin sanki 1 aylık store açılalı 4 ay oldu yazık.

bazı oyun fiyatlar ingiltere'dekinden daha ucuza satılıyor örnek;Assassin's creed ingiltere psn'de 23.99 Sterlin Türkiye psn'de 49.99 TL çıkalı iki yıl olmuş dediğin oyun muhtemelen prototype o oyun ingiltere psn'de 31.99 Sterlin Almanya,Fransa,İtalya psn'lerde 39.99 euro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 19 Aralık 2010; 4:42:29 >

• Şunu sormak lazım oyunların fiyatı neye göre belirleniyor şuan için yeni gelecek oyunlarında ben pek ucuza satılacağı düşüncesinde dğeilim ilk zamanlar 2-3 oyunun fiyatı hoşuma gitmişti yeni gelenlerin malum söylediğin fiyatları bende biliyorum ben pek ucuzluk göremiyorum uk psn göre hatta daha pahalıya satılıyor ucuza satıldığı yok Assassin's Creed aynı fiyat ne az ne fazla zaten uk ve us psn göre içerik karşılatırmaya bile değmez hala çok geriden geliyor ve esikleri çok fazla insan hadi gelişir zamanla diyecek ama yok ben pek umutlu değilim istediğim oyunun dlc psn tr ne zaman gelecek diye beklemek saçmalık bazı oyunların dlc eksik yada yok bazı oyunların (sadece psn satılan) dlc satılıyor kendileri yok home kullanamıyoruz ve türkçe değil ne diyelim yarım yamalak kullanmak isteyen kullansın ben 4 ay kullandım ve bir gelişme göremediğim için uk hesabıma geçeceğim tek kötü yanı trophy güme gidecek.

• X kare'nin verdiği fiyatlara bakarsak Assassin's Creed UK psn'de 57.5 tl'ye satılıyor. Prototype ise 76.7'ye denk geliyor (Bizde kaç bilmiyorum. 79.99?). Bu oyun fiyatlandırmasını firmalar yapıyor tabi ki. Sonuçta http://blog.eu.playstation.com/ adresinden her Çarşamba Avrupa güncellemesini takip ediyorsanız, oradaki yorumlarda da bu fiyatlandırmalarla dalga geçen bir sürü insan bulabilirsiniz. TR psn'ye özgü bir durum değil.

TR psn içeriğinden ben de hiç memnun değilim. Birkaç popüler oyun dışında başka oyunları da oynayan kimsenin memnun olduğunu da sanmıyorum. Başka bir başlıkta aynı konudan ben de yakındım. Özetle buraya da yazayım.

Worms 2: Armageddon almak istiyordum çıktığında. Hala saf saf koyacaklar diye bekliyorum yani. Oyunun DLC'sini alabiliyoruz (geçen haftalarda çıktı), kendisi yok. Deathspank: Thongs of Virtue alıp oynamadan önce Deathspank'i almak istiyorum. O da yok. Bunun gibi eksiklerle dolu.

Aynı zamanda bazı oyunlarla gelen kodların sorun çıkarma ihtimali de var. Borderlands: Game of the Year Edition kodlarımın eksiksiz olarak çalışması Gearbox'ın da yardımıyla 2 gün önce gerçekleşti. 2 ay önce almıştım oyunu. Kod girdiğimde 4 DLC'nin 3'ünü unlock etmişti. Sloven ve Hırvat psn kullanıcıları ile birlikte aynı problemin çözümü için 2 ay bekledik. Blazblue: Continuum Shift kodum ise sorunsuz çalıştı. Assassin's Creed 2: Complete Edition kodlarım çalışmıyor bile. networksupport@eu.playstation.com'a bu konuda attığım maila 3 haftadır cevap gelmedi. TR psn sorunları için nereyle iletişime geçmemiz gerektiği belli değil (ya da ben bilmiyorum). Bütün bu içerik, arayüz, psn plus, vs. eksikleri zamanla düzelecek mi o hiç belli değil. Yukarıda verdiğim adresten her Çarşamba öğlen saatlerinde koydukları haberden (güncelleme ise akşam geliyor) yeni ne gelmiş bakarsanız, neredeyse eksiksiz bize de geldiğini görürsünüz. Ama eski içerik (TR psn açılış öncesi) çok eksik.

Ben de UK psn'den TR'ye sırf daha rahat alışveriş yapabileyim diye geçtim. Binbir sorun çıkarıp saçmasapan şeylerle uğraştırdığı için benim için hata oldu bu. Eski içeriği eksiksiz koyup arayüzü düzeltmek bu kadar zor mudur bilmiyorum. Açıldığı Eylül (di mi?) ayından beri baya zaman geçti sonuçta.

• quote:

Orijinalden alıntı: puraxays

quote:

Orijinalden alıntı: Turquia

Beyler selam.
    Konu baya sessiz..

Bugün birşey dikkatimi çekti kredi kartım ekstreme bakarken.

Türk PSNden alışveriş yapınca mesela 10TLlil, kredi kartımdan 10TLnin muadili olarak 7 küsur dolar çekilmiş.
    Yani kısacası kredi kartımın DOLAR borcu kısmına yazılmış ödemem gereken para...

Dikkatinize.

Kredi kartından döviz alışverişi yapmaya izin vermediyseniz bu yüzden alışveriş yapamıyosunuzdur....
    Ayrıca dua edin bir sonraki kart ekstrenize kadar dolar yükselmesin

Ben 3 alışveriş yaptım TR PSN'den kredi kartımla ve orada yazan aynı TL miktarı çekildi kartımdan, dolarla falan alakası yok, bi yanlışın olmasın??

Yok azizim gene baktım.
    10 TL karşılığı olan 7.40 küzur dolar çekildi kredi kartımdan. Şu a belki 200 TL üzeri alışverişim var ve hepsi kredi kartı ekstreme dolar olarak yansıdı.

• quote:

Şunu sormak lazım oyunların fiyatı neye göre belirleniyor şuan için yeni gelecek oyunlarında ben pek ucuza satılacağı düşüncesinde dğeilim ilk zamanlar 2-3 oyunun fiyatı hoşuma gitmişti yeni gelenlerin malum söylediğin fiyatları bende biliyorum ben pek ucuzluk göremiyorum uk psn göre hatta daha pahalıya satılıyor ucuza satıldığı yok Assassin's Creed aynı fiyat ne az ne fazla zaten uk ve us psn göre içerik karşılatırmaya bile değmez hala çok geriden geliyor ve esikleri çok fazla insan hadi gelişir zamanla diyecek ama yok ben pek umutlu değilim istediğim oyunun dlc psn tr ne zaman gelecek diye beklemek saçmalık bazı oyunların dlc eksik yada yok bazı oyunların (sadece psn satılan) dlc satılıyor kendileri yok home kullanamıyoruz ve türkçe değil ne diyelim yarım yamalak kullanmak isteyen kullansın ben 4 ay kullandım ve bir gelişme göremediğim için uk hesabıma geçeceğim tek kötü yanı trophy güme gidecek.

Niye trophy lerin gume gitsin. Uk store dan al paketi Tr Psn hesabindan oynamaya devam et. Bunu bile bilmiyorsaniz artik kullanmayin store i dolandirirlar sizi.

• cryptdlg bunu bizde biliyoruz bilmiyorum mu dedim ? trophy taşınması varsa o güzel zekanız ile bizede söylede onu yapalım o zaman 4 ayda o kadar kasmışsız psn tr güvenimizden bizde biliyoruz ordan alırım dlc uk hesabımdada onu kullanabilirim sanki birtek siz bunu bilyormuş gibi gelip burda konuşma.
  • quote:

cryptdlg bunu bizde biliyoruz bilmiyorum mu dedim ? trophy taşınması varsa o güzel zekanız ile bizede söylede onu yapalım o zaman 4 ayda o kadar kasmışsız psn tr güvenimizden bizde biliyoruz ordan alırım dlc uk hesabımdada onu kullanabilirim sanki birtek siz bunu bilyormuş gibi gelip burda konuşma.

arkadaşım niye güme gitsin o zaman
  • Yok sadece böyle olacağını bilseydim uk hesabıma devam ederdim birkaç dostumla ne güzel kapışıyorduk trophy mevzusunda.
  • Arkadaşlar birde her oyun var mı?(Daha çok yeni oyunlar) Fiyatları nedir? Bilgi yazarsanız sevineceğim. call of duty 7, pes 11 vs vs
  • Ben UK PSN'e döneceğim. TR PSN'e destek hem çok zayıf hemde hala İngilizce en azından o kadar aldığım trophy var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Ben UK PSN'e döneceğim. TR PSN'e destek hem çok zayıf hemde hala İngilizce en azından o kadar aldığım trophy var.

ufak bi soru UK PSN hesabım var aceba HSBC VISA geçiyormu ??? aldığım oyun UK version çıktı add-on indirecem uk hesaptan indirmem lazım yoksa çalışmıyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

Ben UK PSN'e döneceğim. TR PSN'e destek hem çok zayıf hemde hala İngilizce en azından o kadar aldığım trophy var.

ufak bi soru UK PSN hesabım var aceba HSBC VISA geçiyormu ??? aldığım oyun UK version çıktı add-on indirecem uk hesaptan indirmem lazım yoksa çalışmıyormuş.

UK versiyon oyun diye bir şey yok. 1. bölge, 2. bölge ve 3.bölge oyunlar var. Türkiye ve İngiltere 2.bölgeye dahil. Yani oyunun İngiltere'den geldiyse, üzerinde 2 ibaresi varsa, Türkiye PSN'den eklenti paketini indirebilirsin, illa ki PSN UK'den indirmen şart değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkenRahl

quote:

quote:

UK versiyon oyun diye bir şey yok. 1. bölge, 2. bölge ve 3.bölge oyunlar var. Türkiye ve İngiltere 2.bölgeye dahil. Yani oyunun İngiltere'den geldiyse, üzerinde 2 ibaresi varsa, Türkiye PSN'den eklenti paketini indirebilirsin, illa ki PSN UK'den indirmen şart değil.

Bazı oyunlarda bu dediğiniz geçerli değil. Uncharted 2 buna bir örnek mesela. İngiltere versiyonunun kodu, diğer 2. bölge ülkelerden farklı. Eğer oyunun kodu BCES-00727 ise TR PSN'den DLC'sini almamalısınız. UK hariç 2. bölge kodu BCES-00509 olan oyun lazım size. Bunun gibi birkaç örnek daha vardır herhalde.

• ya ben kırılmış psp den ps store a girebilirmiyim
  • 2. bölge gösteriyor kutunun üstünde ama kod nerde ?

bide NOT FOR SUPPLY IN THE UK diyor.. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 24 Aralık 2010; 22:52:24 >
  • quote:

2. bölge gösteriyor kutunun üstünde ama kod nerde ?

bide NOT FOR SUPPLY IN THE UK diyor.. .

• ok kardeş... BLES - 01045 diyor şimdi ne anlama geliyor bu?
  • quote:

ok kardeş... BLES - 01045 diyor şimdi ne anlama geliyor bu?

WWE Smackdown vs Raw 2011 oyununa sahipsiniz demek oluyor. :)

Kod olayı endişe etmeniz gereken bir şey değil. Bazı DLC'lerde açıklamada yazar zaten. Bu DLC'yi çalıştırabilmesi için bilmemkaç product code yazan oyun lazım diye. Yoksa Avustralya'dan da alsanız, İngiltere'den de alsanız çoğu oyunda DLC sorunu yaşamazsınız. Ben de ilk kez Uncharted 2'de rastladım UK & Region 2 farkına.
  • hmm şimdi Fan Axess add-on u hangi hesaptan aldığım farketmiyormu yani? çünkü UK den alamıyorum kart sorun yaratıyor. USA hesaptan alırsam da çalışmaz diye korkum var şimdi napmalıyım ???
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.