Şimdi Ara

***Türkiye PlayStation Store*** (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
1
Favori
81.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu PSN hesabı ne oluyor? nasıl alınıyor? neler satın alınabiliyor? ben bugun shopto dan oyun siparişi verdim 2. bölge oyunlarıymış(ne demek olduğunuda bilmiyorum)..benim hangi ülkeden PSN hesabı almam gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrjordan23

arkadaşlar bu PSN hesabı ne oluyor? nasıl alınıyor? neler satın alınabiliyor? ben bugun shopto dan oyun siparişi verdim 2. bölge oyunlarıymış(ne demek olduğunuda bilmiyorum)..benim hangi ülkeden PSN hesabı almam gerekiyor?

Psn hesabı:mail adresiyle oluşturduğun bu hesap sayesinde playstation da internete bağlanabilir,arkadaşlarınla konuşabilir,karşılıklı oyun oynayabilirsin
    Ps store neler satılıyor?:eski oyunlar,yeni çıkacak veya çıkmış oyunların demo ları(free) ve oyunlar için eklenti paketleri(ör harita paketleri)
    bölge kodu: 1.bölge amerika kıtası 2.bölge avrupa kıtası 3.bölge asya 4.bölge avustralya

not:yanlışım varsa düzeltin veya ekleme yapın

• Bende bugün internette gezinirken şansa bir site buldum. Türkiye Psn açılsın diye o forumdaki herkes sony'ye mail atmış vs. Belki Türkiye'de böyle yapan insan çoksa ondan da açmış olabilirler.
  • ya ben olayı anlamadım.söyle mi olcak mesela ben kayıt olurken ülke türkiye sectim hiç bi playstation store ve homeye girmiyo bu geldiginde bunlara giricek ve dosya indirebilicemmi yoksa.biz uk psnde alısverismi yapabilicez yada türkce biseymi gelcek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrtk2

ya ben olayı anlamadım.söyle mi olcak mesela ben kayıt olurken ülke türkiye sectim hiç bi playstation store ve homeye girmiyo bu geldiginde bunlara giricek ve dosya indirebilicemmi yoksa.biz uk psnde alısverismi yapabilicez yada türkce biseymi gelcek?

uk psn gibi kullanılabilecek...ama içeriği ne kadar zengin olur bilemiyorum..
  • Benim adresimde singapur seçili bende asia bölgesinin psn'ni mecburen kullanıyorum ama Türkiye'deki kredi kartlarını kullanamıyorum ps3 ü aldığımda bir code card verdiler oda işe yaramıyor umarım şu tr psn açıldığında bizim buradaki kredi kartlarını kabul eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeisJustaGame -- 20 Ağustos 2009; 16:45:24 >
  • En azından şu kartlar çıkmalı artık eklenti almak isteyen ve pal oyununa alamayan o kadar çok kişi varki hayır paran olsa alamıyorsun Bende bir nebze rahatlarım
  • Türk PSN ertelendi gibi görünüyor.Site copy-paste ye izin vermediğinden;

http://www.leadergamer.com/haberx366-sony-den-gelen-mail-.html
  • Gene mi hüsran
  • Haydaa
  • Belliydi zaten böyle olacağı.
  • En basından beri aynı şeyi söylüyorlar ama kaynaklar Ekim'de geleceginde ısrarlı umarım yanılmazlar..en azından psn kartlar cikiyor şimdilik..onlar bizi idare eder..
  • 1 Dk şimdi, Benim 3 tane hesabım var Uk,Us, bide Türkiye. Ama sadece Us kart kabul etti ve oyun fln pal olduğu için olmuyor. BEn bir oyunda acayip ilerdeim trophielerde ve çok uğraştım. Ama Türkiye psn hesabımda uğraştım. Şimdi ben Türkiye psn açılırsa ordan add-on indirsem, trophie lerin gitmez değil mi? Sonuçta Türkiye psn kayıtlı hesabımla aldım trophie leri ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Türk PSN ertelendi gibi görünüyor.Site copy-paste ye izin vermediğinden;

http://www.leadergamer.com/haberx366-sony-den-gelen-mail-.html

benim aylar önce açtığım bu konuyu okursan sony ye attığım ilk maile gelen mesaj bu verdiğin linkteki mailin aynısı.. sony otomatik cevap atıyor maillere.. işte haziran ayında açtığım konunun linki

http://resim.donanimhaber.com/m_32429354/mpage_1/key_sony%2Cden%2Cgelen%2Cmail/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Jak

1 Dk şimdi, Benim 3 tane hesabım var Uk,Us, bide Türkiye. Ama sadece Us kart kabul etti ve oyun fln pal olduğu için olmuyor. BEn bir oyunda acayip ilerdeim trophielerde ve çok uğraştım. Ama Türkiye psn hesabımda uğraştım. Şimdi ben Türkiye psn açılırsa ordan add-on indirsem, trophie lerin gitmez değil mi? Sonuçta Türkiye psn kayıtlı hesabımla aldım trophie leri ?

Hayır, gitmez. Herhangi bir store'dan ek paketleri indirip, daha sonra kendi hesabıdan oyununu oynamaya devam edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremonster -- 27 Ağustos 2009; 22:03:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: naruron

quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Jak

1 Dk şimdi, Benim 3 tane hesabım var Uk,Us, bide Türkiye. Ama sadece Us kart kabul etti ve oyun fln pal olduğu için olmuyor. BEn bir oyunda acayip ilerdeim trophielerde ve çok uğraştım. Ama Türkiye psn hesabımda uğraştım. Şimdi ben Türkiye psn açılırsa ordan add-on indirsem, trophie lerin gitmez değil mi? Sonuçta Türkiye psn kayıtlı hesabımla aldım trophie leri ?

Hayır, gitmez. Herhangi bir store'dan ek paketleri indirip, daha sonra kendi hesabıdan oyununu oynamaya devam edebilirsin.

Biliyordum ama temin etmek istedim. Teşekkürler

• Playstation Grup Ürün Müdürü Özgür Kirazcı ile yapılan röportaj ( ALINTIDIRwww.oyungezer.com.tr )

TR STORE ile ilgili kısım ;

Peki, Türkçe Playstation Network ne zaman geliyor?

Orada çalışmalarımız iyi gidiyor, bildiğiniz gibi bütün hizmetlerimiz online’a doğru kaymaya başladı, online film kiralama servisleri vs. Biz de en öncelikli olarak Türkiye için Playstation Network’ün açılmasına çalışıyoruz. Şu anda PSN hizmeti olmayan ülkeler arasında en çok üyesi bulunan ülke Türkiye, 30.000’in üzerinde PSN üyesi var ülkemizde. Bu yüzden PSN’in gireceği ülkeler arasında en baştayız.

Hazır sizi yakalamışken, PSP Go için bir çıkış tarihi ve fiyat belli mi diye de soralım?

Şu anda belli değil. Biliyorsunuz PSPGo’nun birçok özelliği online hizmetlerle iç içe, oyunları bile online satın alabiliyorsunuz. Bu yüzden Türkçe PS Store’u açmadan önce PSPGo’yu getirmeyi düşünmüyoruz. Ama tahmin ediyorum en geç 2010’un ilk çeyreğinde hem PS Store’u açmış, hem de PSP Go’yu getirmiş olacağız.

• 30.000 üye çok az değilmi ya
    herkes ekstradan birde türkiye psn açmalı bence
    bu röportaja göre store olayı yılbaşından sonrayamı kalıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafer1857

Playstation Grup Ürün Müdürü Özgür Kirazcı ile yapılan röportaj ( ALINTIDIRwww.oyungezer.com.tr )

TR STORE ile ilgili kısım ;

Peki, Türkçe Playstation Network ne zaman geliyor?

Orada çalışmalarımız iyi gidiyor, bildiğiniz gibi bütün hizmetlerimiz online’a doğru kaymaya başladı, online film kiralama servisleri vs. Biz de en öncelikli olarak Türkiye için Playstation Network’ün açılmasına çalışıyoruz. Şu anda PSN hizmeti olmayan ülkeler arasında en çok üyesi bulunan ülke Türkiye, 30.000’in üzerinde PSN üyesi var ülkemizde. Bu yüzden PSN’in gireceği ülkeler arasında en baştayız.

Hazır sizi yakalamışken, PSP Go için bir çıkış tarihi ve fiyat belli mi diye de soralım?

Şu anda belli değil. Biliyorsunuz PSPGo’nun birçok özelliği online hizmetlerle iç içe, oyunları bile online satın alabiliyorsunuz. Bu yüzden Türkçe PS Store’u açmadan önce PSPGo’yu getirmeyi düşünmüyoruz. Ama tahmin ediyorum en geç 2010’un ilk çeyreğinde hem PS Store’u açmış, hem de PSP Go’yu getirmiş olacağız.

desenize PSN TÜRKİYE yine fos çıktı. güya ekimde acılıyormuş, simdi oldu 2010, en iyisi biz bütün aletleri, psp go yu, ps3 slimleri yurt dısından alıp, PSN nin network kartlarınıda shopto dan alıp, UK STORE üstünde işimizi görürüz.

bizimkiler yapacakta, biz görücez. .

• quote:

Orijinalden alıntı: By_e

Bende aldığım haberi sizle paylaşayım o zaman. PSN Türkçe olarak gelmiyor. Sadece çalışmayan kredi kartları kullanabilir hale gelecek.

Benim 3 hafta önce aldığım bilgi bu yöndeydi. E3 sonrasında bu konuda pek bir değişiklik olacağını düşünmüyorum. Türkçe olarak açmanın şu an için imkansız olduğunu söylemişlerdi.

Hmmmm şimdi şu iki seçeneke bakıyorum 1-kredi kartı kullanımını açmak
    2-Bizim için tamamiyle karakter setleri yaratmak sonra her ay oyunların reklamlarını çevirmek
    daha da fazlası bize özel yeni ara yüzler yaratmak. VE daha da fazlası bize özel bir destek ekibi kurmak
    ve bizim için ayrı email psn store haberleri göndermek :D

Tabi bakalım noolcak açıkçası çok ilgimi çekti. Biz daha neler gördük oyun piyasasında yalan olan AHAHAHHAHAHAHA

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.