Şimdi Ara

***Türkiye PlayStation Store*** (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
1
Favori
81.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: orknt

Bankamatik kartı (maestro) ile alışveriş yapılıyor mu? Ps3 başında değilim bir yerde okudum master ve visa kullanılıyor ama ? Yanlış bir bilgi mi?

Yanlış hatırlıyor olabilirim emin değilim ama ben demiştim sanki ATM kartı kabul etmemişti gibi. Kartın içinde de para vardı diye hatırlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurlu40

quote:

Bankamatik kartı (maestro) ile alışveriş yapılıyor mu? Ps3 başında değilim bir yerde okudum master ve visa kullanılıyor ama ? Yanlış bir bilgi mi?

Yanlış hatırlıyor olabilirim emin değilim ama ben demiştim sanki ATM kartı kabul etmemişti gibi. Kartın içinde de para vardı diye hatırlıyorum

Seçeneklerde master ve visa var.. ? Ama okuyunca gözden kaçırdık mı dedim? Akşam eve gidince bakacağım..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatihalt55

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ARKADAŞLAR BEN BİŞEY SORMAK İSTİYORUM SİZLERE. GEÇENLERDE PSN STORE US DE PLAYSTATION 2 CLASSICSLERINI GORDUM. YANLIŞ BİLMİYORSAM PLAYSTATİON 2 OYUNLARININ BAZILARINI ORADAN SATIN ALIP PS3 LERDE OYNAYABİLİYORUZ. ACABA ORAYA İSTEK FELAN YAZAMIYOR MUYUZ ŞU OYUNU DA EKLER MİSİNİZ DİYE? MESELA BEN PS2 DE MORTAL KOMBAT SHAOLIN MONKS UN HAYRANIYIM. BANA GÖRE MK NİN EN GÜZEL SERİSİ. BU OYUN PS2 CLASSICS LERİNE GELSE 2 DK. DÜŞÜNMEDEN ALIRIM BU OYUNU VE BENİM GİBİ ALACAK MUTLAKA BİR SÜRÜ KİŞİ VARDIR. ACABA İSTEK GİBİ BİRŞEY VAR MIDIR BU OYUNU EKLEYİN DİYE YA DA İLERİDE EKLENECEK OYUN LİSTESİ GİBİ BİRŞEY VAR MIDIR. YADA PSN STORE UN İSTEK VE ŞİKAYETLERİNİZ GİBİ BİR KISMI VAR MIDIR(ORDAN BARİ YAZSAK). BİLGİSİ OLAN ARKADAŞ VARSA ÇOK SEVİNİRİM...

Var ya Shaolin Monks PSN'e gelirse, hele bi de multi destekli, ALLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH der saldırırım

ALLLLLLLLLAAAAAAAAHHHHHH diyelim :) ama adamlar playstation 2 classics lerinin içine eklmezse diyemeyiz. Onun için yukarıda ki yazmış olduğum yazının cevabını bulmak lazım geliyor...

Bu sorunun cevabı Sony'nin PS2 politikasında yatıyor bence. Sony halen PS2 satıyor unutmayalım, Türkiye'deki birçok mağazada da 300 Liraya yakın fiyatı var. Şu an PSN'de çıkan klasikler adı üzerinde; klasikler, yani PS2'ye ilk çıkan kültleşmiş oyunlar. Bu yüzden bunlardan daha sonra çıkan oyunları hemen beklemek yanlış olur bence. Ama gün gelecek onlar da gelecek

evet sony halen PS2 satıyor ama PS2 yi eskisi gibi alan yok. Eğer müşteri gözüyle yani bizim gözümüzle bakarlarsa olaya maddiyat konusunda rekor kırarlar. Şayet ben PSN Store dan MK Shaolin monks u 40 ya da 50 TL ye kadar satın alabilirim hiç düşünmeden. Ve benim gibi bu ve bunun gibi bir sürü değişik oyunu alacak adamlar var. PS2 nin bir maliyeti var. 200 TL ye mal ediyorsa 300 TL ye satıyor. Ama bu oyunu neredeyse 0 liraya mal edip en kötü 50 TL ye PSN store dan satar bence. Günde belki en fazla 10 tane PS2 satar. Ama günde en az 100 tane PSN store dan oyun indirilir. Yanlış anlaşılmasın bu benim düşüncem. Bence PS2 dönemi geçti onun için bu saatten sonra oyunlarını değerlendirmek en karlısı...

Dostum Sony'nin kazancı bakımından tamamen haklısın. Ama hani mesela uluslararası alanda bir ülkenin başbakanının söylediği basit bir söz veya yaptığı bir hareket çok önemli şeyler anlamına gelebiliyor ya, onun gibi birşey bu. Sony eğer PSN'e PS2'nin en çok oynanan oyunlarını koymaya başlarsa -ki yavaştan başlıyor- PS2'yi tamamen bir köşeye bırakmış anlamına gelir bu. Ve açıkcası bende hala kullanılan bir PS2 var

Evet bu konuda %100 haklısın. O zaman bekleyecez yapılacak başka bişey yok. Ama işte sesimizi duyuracak bir sitesi gibi birşey olsa da ya da bir iletişim adresi gibi online destek hattı gibi oradan adamlara ileride de şu oyunu da koymayı düşünüyo musunuz desek? Ya da isteklerde bulunsak...

Aslında Türkiye PSN'e ulaşabiliyor olmamız lazım; email falan yollanıyor sanırsam...

• quote:

quote:

quote:

Seçeneklerde master ve visa var.. ? Ama okuyunca gözden kaçırdık mı dedim? Akşam eve gidince bakacağım..

Atm kartın garanti ise sanal kart çıkarabilirsiniz sadece atm kartı ile islem olmuyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ARKADAŞLAR BEN BİŞEY SORMAK İSTİYORUM SİZLERE. GEÇENLERDE PSN STORE US DE PLAYSTATION 2 CLASSICSLERINI GORDUM. YANLIŞ BİLMİYORSAM PLAYSTATİON 2 OYUNLARININ BAZILARINI ORADAN SATIN ALIP PS3 LERDE OYNAYABİLİYORUZ. ACABA ORAYA İSTEK FELAN YAZAMIYOR MUYUZ ŞU OYUNU DA EKLER MİSİNİZ DİYE? MESELA BEN PS2 DE MORTAL KOMBAT SHAOLIN MONKS UN HAYRANIYIM. BANA GÖRE MK NİN EN GÜZEL SERİSİ. BU OYUN PS2 CLASSICS LERİNE GELSE 2 DK. DÜŞÜNMEDEN ALIRIM BU OYUNU VE BENİM GİBİ ALACAK MUTLAKA BİR SÜRÜ KİŞİ VARDIR. ACABA İSTEK GİBİ BİRŞEY VAR MIDIR BU OYUNU EKLEYİN DİYE YA DA İLERİDE EKLENECEK OYUN LİSTESİ GİBİ BİRŞEY VAR MIDIR. YADA PSN STORE UN İSTEK VE ŞİKAYETLERİNİZ GİBİ BİR KISMI VAR MIDIR(ORDAN BARİ YAZSAK). BİLGİSİ OLAN ARKADAŞ VARSA ÇOK SEVİNİRİM...

Var ya Shaolin Monks PSN'e gelirse, hele bi de multi destekli, ALLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH der saldırırım

ALLLLLLLLLAAAAAAAAHHHHHH diyelim :) ama adamlar playstation 2 classics lerinin içine eklmezse diyemeyiz. Onun için yukarıda ki yazmış olduğum yazının cevabını bulmak lazım geliyor...

Bu sorunun cevabı Sony'nin PS2 politikasında yatıyor bence. Sony halen PS2 satıyor unutmayalım, Türkiye'deki birçok mağazada da 300 Liraya yakın fiyatı var. Şu an PSN'de çıkan klasikler adı üzerinde; klasikler, yani PS2'ye ilk çıkan kültleşmiş oyunlar. Bu yüzden bunlardan daha sonra çıkan oyunları hemen beklemek yanlış olur bence. Ama gün gelecek onlar da gelecek

evet sony halen PS2 satıyor ama PS2 yi eskisi gibi alan yok. Eğer müşteri gözüyle yani bizim gözümüzle bakarlarsa olaya maddiyat konusunda rekor kırarlar. Şayet ben PSN Store dan MK Shaolin monks u 40 ya da 50 TL ye kadar satın alabilirim hiç düşünmeden. Ve benim gibi bu ve bunun gibi bir sürü değişik oyunu alacak adamlar var. PS2 nin bir maliyeti var. 200 TL ye mal ediyorsa 300 TL ye satıyor. Ama bu oyunu neredeyse 0 liraya mal edip en kötü 50 TL ye PSN store dan satar bence. Günde belki en fazla 10 tane PS2 satar. Ama günde en az 100 tane PSN store dan oyun indirilir. Yanlış anlaşılmasın bu benim düşüncem. Bence PS2 dönemi geçti onun için bu saatten sonra oyunlarını değerlendirmek en karlısı...

Dostum Sony'nin kazancı bakımından tamamen haklısın. Ama hani mesela uluslararası alanda bir ülkenin başbakanının söylediği basit bir söz veya yaptığı bir hareket çok önemli şeyler anlamına gelebiliyor ya, onun gibi birşey bu. Sony eğer PSN'e PS2'nin en çok oynanan oyunlarını koymaya başlarsa -ki yavaştan başlıyor- PS2'yi tamamen bir köşeye bırakmış anlamına gelir bu. Ve açıkcası bende hala kullanılan bir PS2 var

Evet bu konuda %100 haklısın. O zaman bekleyecez yapılacak başka bişey yok. Ama işte sesimizi duyuracak bir sitesi gibi birşey olsa da ya da bir iletişim adresi gibi online destek hattı gibi oradan adamlara ileride de şu oyunu da koymayı düşünüyo musunuz desek? Ya da isteklerde bulunsak...

Aslında Türkiye PSN'e ulaşabiliyor olmamız lazım; email falan yollanıyor sanırsam...

Evet bir e mail buldum ve de çokta güzel bir mail attım "networksupport@tr.playstation.com" adresine. Bu adres doğru mu bizim amacımız için bilemiyorum. Ama bu adrese yazmıştım 16-17 gün önce. Hala cevap gelmedi. Mailiniz ulaştı diye de gelmedi...

• Merhaba
    PS Store'dan, piyasadaki bütün oyunları satın alma imkanımız var mı? Misal ben dün Start the party diye bir oyun arattırdım ancak sadece demosuna ulaşabildim. Ben mi yanlış yapıyorum nedir? Satın alacam, bulamıyorum. Nebiçim iş anlamadım.
    Bilenlere sorulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesCole

Merhaba
    PS Store'dan, piyasadaki bütün oyunları satın alma imkanımız var mı? Misal ben dün Start the party diye bir oyun arattırdım ancak sadece demosuna ulaşabildim. Ben mi yanlış yapıyorum nedir? Satın alacam, bulamıyorum. Nebiçim iş anlamadım.
    Bilenlere sorulur.

Piyasadaki her oyunun tam sürümü mevcut değil.olmayanlarında genellikle ek paketi yada demo versiyonu bulunuyor.
  • yeni psn açmadan kullanamazmıyım bunu? psnmi değiştirmek hiç istemiyom
  • Benim atm kartım var ama maestro değil visa acaba ödeme yapabilir miyim? Denedim olmadı ancak bu aralar herkes ödemede sorun yaşadığı için emin olamadım sizlere danışmak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: battusai

Benim atm kartım var ama maestro değil visa acaba ödeme yapabilir miyim? Denedim olmadı ancak bu aralar herkes ödemede sorun yaşadığı için emin olamadım sizlere danışmak istedim.

atm kartı kullanilmıyor
  • merhaba,ps3 storeden pes 2012 yi satınalmak istiyorum...sormak istediğim,indirdiğimiz oyunların,fiziki olarak dısardan satınaldıgımız oyunlardan farkı oluyor mu...dısarıdan satınaldıgımız orjinal oyunlar gibi birebir aynı şekilde oynayabiliyormuyuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkeraygun

merhaba,ps3 storeden pes 2012 yi satınalmak istiyorum...sormak istediğim,indirdiğimiz oyunların,fiziki olarak dısardan satınaldıgımız oyunlardan farkı oluyor mu...dısarıdan satınaldıgımız orjinal oyunlar gibi birebir aynı şekilde oynayabiliyormuyuz...

Hiçbir farkı olmuyor hocam, gönül rahatlığıyla satın alabilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkeraygun

merhaba,ps3 storeden pes 2012 yi satınalmak istiyorum...sormak istediğim,indirdiğimiz oyunların,fiziki olarak dısardan satınaldıgımız oyunlardan farkı oluyor mu...dısarıdan satınaldıgımız orjinal oyunlar gibi birebir aynı şekilde oynayabiliyormuyuz...

Aman diyeyim. O oyun sanırsam PSP için.. Çoğu arkadaş yanlışlıkla alıp, PSP için çıkınca mağdur olmuşlardı. Dikkat edin.
  • Arkadaşlar şunu sölemek istiyorum tr psn store dan,sanal kart ile alışveriş yapılıyor,önce sanal karta para aktarıp ,kartı sisteme öyle tanıtmak lazım,fakat ilk tanıtmada psn sizden 10 tl ekstra alıyor fakat sonra geri iade ediyor.. şöyle kii,alacagınız oyun eklentisi diyelim veya oyun 8tl ,siz sanal kartınnıza 20 tl atın sizden başta 18 lira alacaktır fakat sonra 10 lirasını tekrar sanal karta alısverisi yaptıgınz anda iade ediyor ve kartınızıda sisteme tanıtmıs oluyorsunuz.. unutmayin ki sanal kart icinde 0 bakiye varken hiçbir sistem tarafından tanınmaz,önce paranızı atın sonra alısverisi yapın.. Ha birde bazı arkadaslar demislerki adres bilgilerini dogru vermek lazım vs.. hiç alakası yok bnm hiçbir adres bilgim yazmıyor sadece sehir kısmına istanbul yazdm o kadar..Herkese iyi alısverisler dilerim :)

• Kullandığımız kredi kartı yurt dışına açık olmalı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

Orijinalden alıntı: nekbey

PSN TR, sanal kart yada paypal kabul ediyor mu?

3d secure var artık. Sanal kartın hiç bir anlamı kalmadı. İnternet üzerinden yapacağın her alışveriş için cep telefonuna şifre geliyor ve bu şifreyi girdiğinde kredi kartından çekim yapılabiliyor.
    Dünyanın en güvensiz internet sitesinden 20000 TL limitli kredi kartınla bile alışveriş yapabilirsin. Sonuçda kredi kartının tüm bilgilerini ele geçirselerde harcama yapamayacaklar çünkü cep telefonu sende

Biraz hort olacak ama ben bu 3D secure işine çözemedim..

FinansBank EnPara banka kartım var ve o kart sadece 3D Secure sistemini destekleyen sitelerden alışveriş yapmamı sağlıyor...

PSN de 3D Secure nasıl aktif edilir bilen çözen varsa yardımcı olursa sevinirim..

Yoksa Garanti Hesabımdan devam edeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: BD911

quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

Orijinalden alıntı: nekbey

PSN TR, sanal kart yada paypal kabul ediyor mu?

3d secure var artık. Sanal kartın hiç bir anlamı kalmadı. İnternet üzerinden yapacağın her alışveriş için cep telefonuna şifre geliyor ve bu şifreyi girdiğinde kredi kartından çekim yapılabiliyor.
    Dünyanın en güvensiz internet sitesinden 20000 TL limitli kredi kartınla bile alışveriş yapabilirsin. Sonuçda kredi kartının tüm bilgilerini ele geçirselerde harcama yapamayacaklar çünkü cep telefonu sende

Biraz hort olacak ama ben bu 3D secure işine çözemedim..

FinansBank EnPara banka kartım var ve o kart sadece 3D Secure sistemini destekleyen sitelerden alışveriş yapmamı sağlıyor...

PSN de 3D Secure nasıl aktif edilir bilen çözen varsa yardımcı olursa sevinirim..

Yoksa Garanti Hesabımdan devam edeceğim.

PSN de 3D secure sormuyor, çünkü kişi PSN e kredi kartını tanıtırken, ekstreden 0,50kr gibi ufak bir meblağ çekiliyor. Ertesi gün banka ve Sony arasında bu onaylanıyor. Kart sahibi ile hesap sahibi eşleşiyor.
    Aslında bu güvenli bir yöntem ama PSN nin sürekli para çekilemedi veya kart bilgilerin yanlış gibi hata vermesine neden oluyor. PSN e yeni bir kredi kartı tanıtmak ölüm.

Sony' nin kullandığı bu sistem eski bir sistem, keşke 3D secure e yada Paypal' e geçse, o zaman kart sahibinin kim olduğunun, adres bilgilerinin vs. önemi yok,

3D Secure de Ad soyad, kart numarası, cvc numarası giriyoruz. Telefona SMS le kod geliyor. Onu girip ödemeyi onaylıyoruz.

Paypal de ise, paypal kullanıcı adı şifresi giriyoruz. Ödeme onaylanıyor.

Sony ise hala, eski bir güvenlik aşaması olan; adres bilgisi doğrulama ve karttan ufak bir meblağ çekip bunu ekstrede görme, yöntemini kullanıyor. Buda kart tanıtırken, para yatırırken sistemin bin bir türlü Error vermesine neden oluyor.

USA PSN de paypal kullanılmaya başlandı ama TR PSN e gelip gelmeyeceği belli değil.

Olay bundan ibaret kardeşim.

• arkadaşlar benim şöyle bi sorunum var 9ocak ta fifa points almak için cüzdanıma 119 tl ekledim 4600 fifa points aldım cüzdanım sıfırlandı ancak kredi kartı hesap özetime baktığımda 9 0cakta playstation network başlığıyla kartımdan üst üste 2 defa 123tl çekildiğini gördüm ve bu başıma 2.defa geliyor.Hadi 123 çekmesini anlarım banka komisyonu,vergi vs. olabilir.Ama toplamda 246tl çekmiş ama cüzdanıma 119 tl geldi.Bunun nedeni ne olabilir acaba?
    not:sipariş no,işlem tarihi,saati vs.hepsi elimde var bu şekilde bi çözüm sunabilecek arkadaş varsa diye söylüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

quote:

Orijinalden alıntı: battusai

Benim atm kartım var ama maestro değil visa acaba ödeme yapabilir miyim? Denedim olmadı ancak bu aralar herkes ödemede sorun yaşadığı için emin olamadım sizlere danışmak istedim.

atm kartı kullanilmıyor

atm kartı ile store dan alışveriş yapılabiliyor ancak karta ilişkin mail order izninin verilmiş olması gerekir. bu izin kapalı ise bankamatikten veya müşteri hizmetlerinden açık konuma getirebilirsiniz
  • benicio B kullanıcısına yanıt
    5 sene önce kullanılmıyordu , mesaj yazalı beş sene olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.