Şimdi Ara

TURKNET ACİZLİĞİ LÜTFEN UZAK DURUN (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
0
Favori
4.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ah keşke bende abonesi olsam ama işte değilim fixin. yani reklam(Demen biraz garip olmuş.) :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-582D8DE36 -- 9 Haziran 2023; 17:8:20 >
  • HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Hocam nasip olursa bende abone olurum ya. :D fixnet kullanan var mı konum bile var :( Bu arada önerme sebebim. Ucuz olması,lg sayfası olması,e devlet ile onay geçiş imkanlı olması,eski bir firma olması. Yoksa o kadar önermem yani. :D

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Nasip kısmet diyelim teşekkürler. İyi akşamalar.

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

nereden bilgi verdiniz ben göremiyorum ?

• EYYY REZİL TURKNETT AHHHH BU ÜLKENİN YÜZKARASI TÜRKNET. 5 AY BENİ MAĞDUR ETMENİN KARŞILIĞI 1 AY MI FATURASIZ İNTERNET VERMEK OLACAKTI ? ŞİMDİ UYGULAMANIZDAN BAKTIMDA MESAJ YAZMIŞSINIZ 1 FATURA ALINMAYACAK DİYE. AHHH BE REZİLLERRR AHH BE LİYAKATSİZLERRRRRRRRRRRRR

• Acceleration A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, destek kaydı oluşturarak ekibimize bilgi vermiştim. Destek kaydınız üzerinden dönüş sağlanmış ve indirim tanımlamasının yapıldığı bilgisi iletilmiş.
    Hizmetinizi kontrol ettiğim zaman Nisan ve Mayıs ayında da hizmetiniz için faturalandırma yapılmamış olarak görünüyor. Şubat ve Mart ayında kullanım yapamadığınız günler içinde ekibimize tekrardan bilgi veriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 10 Haziran 2023; 9:44:37 >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

yani önümüzdeki kaç ay fatura ödemeyecem onu söylermsnz ??

Mart ve Şubat ayında da kullanım yapamadığınız dönemler için net uzmanımız indirim tanımlamanızı yaptı Bir sonraki faturalama döneminde indiriminiz uygulanacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.