Şimdi Ara

Türknet altyapısının bulunduğu bölgeler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
5
Favori
16.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hali hazırda az önce destek kaydı açtım ama dayanamayıp burdan da yazayım istedim :)

apartmana fiber kutusu geldi, evin giriş kapısına kadar da fiber kablo çekildi kablo kapının dışında duruyor.

sizin sitenizden sorguladığımda 100Mbit görüyorum ama online işlemler'de baktığımda 50Mbit görebiliyorum.

çok normal çünkü kablo eve ya da telefon hattına bağlanmadı. kapının dışında bekliyor.

bu aşamada benim ne yapmam gerekiyor. o kabloyu eve sokmak benim mi görevim? modemdir, fiber sonlandırıcıdır (GPON) vs bunları mı ben mi alacağım? evdeki hali hazırdaki kabloya mı aktarılacak yoksa bu fiber kablo üzerinden yeni bir bağlantı mı alacağım?

başvuru yapılacaksa ben mi yapıyorum yoksa servis sağlayıcım olarak siz mi yardımcı oluyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekno32 -- 18 Aralık 2021; 5:13:17 >
  • tekno32 T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, eğer altyapı sorgusunda fiber paket bilgisi geliyorsa paket değişikliği için destek kaydı oluşturabilirsiniz. Net uzmanlarımız dönüşüm işlemini başlatarak bilgi verecektir. Ekipler daireye kadar bağlantınızı yapıyor.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

merhabalar, evet altyapıda fiber görünüyor, arkadaşlar talep oluşturdular. türk telekom da ilgileniyor, sanırım kapı numaramızda yanlışlık olmuş :) düzelince bağlanacak inşallah.

teşekkürler.

• tekno32 T kullanıcısına yanıt
    Net uzmanlarımız gerekli işlemleri yapacaklardır. Eğer süreçte bir gecikme olursa müşteri numaranız ile birlikte PM üzerinden yazabilirsiniz.

Merhaba türk telekomdan geçiş için geçen hafta salı günü başvuru yaptım.Kurye geldi imzalar atıldı belgeler gitti arandık ve sesli onayda verildi fakat bir hata olmuş.Kurye telefon geçişi için olan evrakları okunaklı yüklememiş kurye ile iletişime geçilmiş.3 gündür kurye evrağı yükleyemedi gitti. Buradan yazdım ki süreç hızlansın yoksa türknet maceram başlamadan bitecek. DESTEK NUMARAM :48844646

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugur2163 U kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüm. İşlemlerinizin önceliğini ilgili ekibimize ilettim. Size dönüş sağlayacaklar.

Selamlar bizim binaya geçen hafta gigafiber kutusu konuldu ama hala sistemde gözükmüyor. Ne kadar sürede aktif olur acaba? adres: İstanbul/Zeytinburnu beştelsiz mah.

Ayrıca şu an türknet vdsl hizmeti almaktayım gigafiber bağlantı başvurusu nasıl ilerliyor direk paket değişikliği diye başvurabiliyor muyuz?

• mrtcelebi1 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, konu linki ile birlikte müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? Adresinizdeki aktivasyon tarihini proje ekibimizden öğrenerek yardımcı olmak isterim.
    Binamızda ttnet altyapısı ile 100Mps fiber turknet kullanmaktayız ne zaman bize de geleceksiniz acaba :) Kağıthane Mehmet Akif Ersoy Mah.
    Bilgi ricasıyla teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fuatmeral F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresiniz şu anda planlar içerisinde yer almıyor ama talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
    En kosa zamanda inşallah altyapı hazır aslında ama ttnet altyapısı üzerinden Turknet abonesiyiz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fuatmeral F kullanıcısına yanıt
    Gigafiber de kendi altyapımızı kullanarak hizmet veriyoruz. Altyapı genişletme çalışmalarımız devam ediyor. İlginiz için teşekkür ederim.
  • @TurkNetDestek Merhaba, Zeytinburnu Yeşiltepe Mahallesi için fiber/gigafiber altyapı çalışma planı mevcut mu acaba?

• anillzenginn A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresiniz planlama içerisinde yer almıyor. Adresinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • @TurkNetDestek Kadıköy/Suadiye mahallesine yakın zamanda altyapı çalışması yapmayı düşünüyor musunuz? Teşekkürler

• @TurkNetDestek merhaba Kağıthane Hamidiye mahallesi başak konutları, göksu sitesi, serakent bu siteler bölgesine fiber planlamanız varmı ?

• emreerisen kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresiniz planlama içerisinde yer almıyor. Talebinizi proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • omr10 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresiniz planlama içerisinde yer almıyor. Adresinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • iyi akşamlar sarıyer zekeriyaköy mah seyranbağları sokak boğaziçievleri sitesi yeşim 4 blk kapı no 5c d14 fibersüperonline kullanıyorum türknetin fiberi burada varmı veya ne zaman gelir kolay gelsin

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.