Şimdi Ara

Turknet- Ankara Pursaklar-15 Her gün 19.00-24.00 arasında hız düşmesi ve paket kayıpları. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
2.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Pursaklar 15 santrali YAPA'dan çıkartıldı mı acaba? Şu an normal Telekom omurgasına geçmişsiniz gibi duruyor.

• Sözde72mbps bağlantı geliyor :)

Turknet- Ankara Pursaklar-15 Her gün 19.00-24.00 arasında hız düşmesi ve paket kayıpları.

Turknet- Ankara Pursaklar-15 Her gün 19.00-24.00 arasında hız düşmesi ve paket kayıpları.

• By_Alesia B kullanıcısına yanıt

Bundan mı kaynaklanıyor acaba?

• @TurkNetDestek Destek talebi kısmında fotoğraf ekle bölümü çalışmıyor. Ekliyorum fakat konuşma ekranına fotoğrafı yansıtmıyor bilginiz olsun.

• Gelen yanıt:

Bölgenizde şu anda bir aksaklık yaşanmıştır, fakat tüm hızıyla ekipler sorun hakkında araştırmalarına ve arıza giderimi için çalışmalarına devam etmektedir, gelişmeleri takip ederek sizlere tekrardan bilgi ileteceğiz.

İyi günler dileriz.

Bekliyorum bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muratcan Ergen -- 3 Nisan 2022; 19:31:47 >
  • Mükemmel hizmet:

• pursaklarda genel sorunmu var acaba 100 mpbs fiber bağlantım var su an 2mpbs ile girebiliyorum sayfalar açılmıyor.

• hhd82 H kullanıcısına yanıt

Evet, bana arıza olduğuna dair bir mesaj gelmişti müşteri temsilcisinden. Fakat 5 6 saat oldu hâlâ bir haber yok.

• Şu anda TurkNet sitesine girmiyor. Bir sorun var büyük ihtimalle.

• Yaklaşık 45dk önce internet gitmişti. Şu an internet geldi ve bir sorun görünmüyor. Bir problem olursa eğer konuyu güncelleyeceğim.

• hhd82 H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hattınızda yaşadığınız sorun devam ediyorsa hız testi sonucunuz ile birlikte destek kaydı oluşturur musunuz? Net uzmanlarımız kontrol ederek bilgi vereceklerdir.
  • Muratcan Ergen M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorunun giderilmiş olmasına sevindim. Keyifli kullanımlar dilerim
    Merhaba, bildiğim kadarıyla YAPA santrallerinde bir değişiklik olmadı.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

İlginiz için teşekkür ederim. İyi günler dilerim :)

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Pursaklar 15 isimli santral YAPA santrali değil miydi? Kullanıcı VAE'de görünüyor şu an.

İlgili birimimizden öğrenerek dönüş yapacağım.
  • Türknetin fiyat politikası güzel ama TT altyapısı insanı kanser ediyor. DSL yanmıyor 1 gündür destek kaydı açık TT ekipleri kontrol edecek diyorlar. Gelen giden yok.

Eskisi gibi TT'a iş yaptıramıyorlar. Ya TT'a geçecez D-Smart falan denicez.

• m.hayri M kullanıcısına yanıt
    Kayıt numaranızı yazabilirseniz sürecinizi inceleyebiliriz.
  • Destek Numarası: 54148667

"

Merhaba Mehmet Hayri Bey,

Bayram tatili nedeniyle iş ekip planlamalarında aksaklıklar meydana gelebilir, en kısa sürede ekipler müdahale edeceklerdir.

İyi günler dileriz."

Hakan beye cevabı için teşekkür ederim ama 3 günlük aksaklık olmaz evden çalışan var internet önemli.

Binada en az 5 tane TTnetli var dün birisi aramış bakacaz dediler ama bakmadılar. Türknetde sıkıştırmıyor gibi görünüyor.

T7 Erişim kabini balkondan görüyorum gelen giden yok kontrol eden yok. Bayram diye koskoca firmanın mesaili çalışanıda mı olmaz. Ne yapacaz kullanamıyoruz interneti.

4 gün bayram tatili ne güzel istirahat edelim diyoruz ama internet yok.

• m.hayri M kullanıcısına yanıt
    11.07.2022 tarihinde açılan arıza kaydınızın çözüm sürecinin devam ettiğini görüyoruz. Bu durumu öncelikli bir şekilde takip ediyoruz. Çözümü hakkında yakın zamanda sizinle iletişime geçeceğiz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.