|
Türknet Avcılar Kulübü (10. sayfa)
-
-
Gigafiber İstiyorum sayfasından adres bilgilerinizi girerek talep oluşturabiliyorsunuz artık. Avcılar'daki çalışmaların hızlanması için belki bir faydası olur. Siz de adresinizi girip başvuruda bulunabilirsiniz.
-
-
Mobil sayfadan kontrol edince Gigafiber var görünüyor. Masaüstü sayfa üzerinden kontrol ederseniz o şekilde görünmüyor. Sistemlerinde hata var sanırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, PM üzerinden tam adresinizi iletir misiniz? -
@TurkNetDestek üniversite mahallesi için bir gelişme yok sanırım
-
Merhaba, henüz bir gelişme olmadı. -
Üniversite mahallesinde ses seda yok.bende bugün 500 mbit 199tl Superonline başvuru talebi bıraktım.10 yıla anca gelir zaten bu hızla türk net
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aynen öyle bende geçiş yaptım, planlarda var diye diye uyutuyorlar milleti
-
Süpeonline 1000 Mbps 249 tl başvuruyu bırakıyorum bugün telekom altyapısından bıktım artık
-
Gümüşpala mahallesindeyim ben de. Galiba proje listesinden çıkarıldı komple. Talebimi ilettim bakalım ne olacak. 2021 planındaydı 2022'yi yarıladık ama gelişme yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar, gelen taleplere göre proje ekibimiz değerlendirme yapıyor -
Yani Avcılar'ı komple askıya aldınız, talep yoğunluğu olursa bir daha bir değerlendireceksiniz. Ben buradan bunu anlıyorum.
-
Merhaba, aslında askıya alınan bir bölge bulunmuyor. Güncel liste taleplerle birlikte değişiklik göstermektedir. Aktivasyon süreçleri değişiklik gösterdiği için buradan size net süre bilgisi maalesef iletemiyorum. -
Avcılar, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi için sorgulama yaptığımızda 20 Hafta sonra Gigafiber geleceği yazıyor. Bu ne kadar doğru?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirKipi -- 25 Temmuz 2022; 7:54:58 > -
Merhaba, tam adresi PM üzerinden konu linki ile paylaşır mısınız? -
Gümüşpala Mahallesi'nde bu ibare yok 😢 sanırım sadece parsellere gelecek. Cihangirde zaten vardı. Daha çok zenginlerin olduğu bölgelere getiriyorlar sanırım.
Merhaba, adresinizi sayfamızdan iletmenizi rica ederim.
-
İlettim zaten. Ama 2021 proje kapsamında deniliyordu şimdi 2022 yi yarıladık projeden çıkarıldı mı anlamadım. Herkeste var bu 20 hafta ibaresi bir tek bizde yok. Proje kapsamında mı hala?
Proje kapsamında olan bölgeler listeden çıkarılmadı ancak çalışma tarihleri değişiklik göstermektedir. Bölgenizde bir planlama ile çalışma başlaması halinde size bilgilendirme yapılacaktır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X