|
Türknet Avcılar Kulübü (12. sayfa)
-
-
Planlamada diye diye bekletip fiyatları 249tl'ye kadar çıkardınız, ne zaman belli mi değil. 40mbit kullanabildiğim internete bu parayı mı ödeyeceğim, hizmette bir artış var mı o da yok, 2023 yılında bu paraya bu kadar internet.
Superonline her sokağa kablo çekmeye devam ediyor, o da ne zaman aktif hale gelir belli değil. Uygun bi alternatife geçeceğim pek çok kişinin yaptığı gibi.
-
Merhaba, hizmetimizin sürdürülebilir olması, kalitesinden ödün vermemesi için mevcut ekonomik ve piyasa koşulları göze alınarak fiyat değişikliği yapmamız gerekti. Tüm kullanıcılarımıza dünya standartlarında, taahhütsüz ve sınırsız internet sunabilmek için çalışmalarımıza da tüm hızıyla devam ediyoruz.
Ayrıca gigaFiber altyapı çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Her geçen gün bölgelerimizi genişleterek devam ediyoruz. Siz de gigaFiber talebinizisayfamızdan iletebilirsiniz. Proje ekiplerimiz bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirecektir.turk.netGigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNethttps://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama
-
An itibari ile Süperonline başvurumu yapıyorum. Telekom tekeline bağlı kalmaya devam et Türknet
-
Merhaba, tüm TurkNet’lilerin bildiği gibi biz gerekmedikçe fiyat değişikliği yapmıyoruz. Mevcut ekonomik ve piyasa koşulları göz önüne alınarak bir fiyat güncellemesi yapmamız gerekti. Biz yine bu değişikliği de en minimum oranda yapmak için çabaladık. Dilerseniz 199,90 TL üzerinden 10 aylık fatura tutarı peşin veya taksitle ödeyerek 10 ay sabit fiyat kampanyamıza katılabilirsiniz. -
250 TL yi mevcut şartlar da çoğu ailenin vereceğini sanmıyorum. Siz telekomun egomanyası altında sürünmeye devam edin.
-
Merhaba, fiyat değişiklikleri genel olarak bizim de hiç sevmediğimiz bir konu. Ancak dünyada ve ülkemizde mevcut koşullar çok değişken. Bu durum bizim sektörümüzü de etkiliyor. -
Hizmeti Türk Telekom altyapısı üzerinden sağlıyorsunuz. Diğer firmalar da sizinle aynı şekilde hizmet sağlıyor fakat fiyatlar arasında neredeyse uçurum oluştu bu yüzden yok maliyet arttı yok şöyle yok böyle deme imkanınız yok çünkü diğer hizmet sağlayıcıların maliyeti yok mu? Hadi kendi altyapınız olsaydı burada, maliyet arttı hizmet bedeli arttı v.s v.s derdiniz anlardık, ama o da yok. Zam yapmamak için direniyoruz sözünüzü samimi bulmuyorum. Ben de TurkNet'ten ayrılmamak için direniyordum fakat artık dayanılacak gibi değil. Altyapısından hizmet aldığınız Türk Telekom firması şuan sizden daha ucuza paket satıyor ve bu artık çok güldürücü hem de taahhüt verdiği için de 2 yıl zam yapmama garantisi veriyor. Kullanıcılar sizi neden tercih etsin artık? Toplantıda v.s bu kararı alırken oturup bunları düşünmediniz mi? GigaFiber'i hız kesmeden yayıyoruz diyorsunuz da hız mız yok ki kesilsin. 2021 de proje kapsamındaydık 2023 oldu yıl. İstanbul gibi Türkiye'nin en kalabalık şehrine, metropole bile 2 yıldır çekemiyorsanız her yerde bas bas bağırıp GigaFiber reklamı yapmanız güldürücü.
-
Bakın üst mesajdaki kullanıcı da bahsetmiş, sizin altyapısını kullandığınız firma sizden daha uyguna aynı hızda ustelik sabit fiyat garantisiyle taahhütlü satiyor. Önceden taahhüt kelimesini kullanarak reklam yapılırdı simdi durum tersine döndü turknet in ne zaman zam yapacağı artık belli değil. Buradaki insanlar neden hala turknette kalsın? Bakın bekliyoruz ki turknet kullanıcıların sesini duysun bir seyler yapsin. Benim alt yapım max 63 mbps ama aldığım kablolu hiz 40-42 mbps. Simdi telekom bana diyor ki gel sana aynı 50 mbps e kadar hız verelim ilk 12 ay 199 tl, sonraki 12 ay 239 tl.
Simdi TurkNetDestek kardeşim biz neden turknette duralım? Diyeceksin ki yahu altyapı iyileşir gigafiber gelir. Ben talep ettim ne gelen var ne giden arayan soran bir tarih de yok ki onun hatırına duralım bekleyelim. Ben 100 mbps alsam yine Turknette kalacağım ama o da yok. Siz simdi aynı kalıp cümleyi herkese yazıp duruyorsunuz. Bizde böyle kardeşim işine gelirse mi demek oluyor bu? Biz Cem Bey in vizyonuna güvenerek abone olduk elimizi dostumuzu akrabamizi abone yaptik bu mu karşılığı kalıp cümleler isinize gelirse toptan fiyatla ödeyin teklifi? O zaman surekli zam gelecek demek ki topluca ödeyin koruyun kendinizi diyorsunuz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Merhaba, GigaFiber için çalışmalarımız hız kesmeden devam etmektedir. Gelen talepleri proje ekiplerimiz değerlendirmeye alarak altyapının da uygunluğua göre çalışmaları genişletmektedir. Sabit fiyat garantisi sözümüzün hala arkasındayız. Bu sözü verdiğimiz dönemde abonemiz olan tüm kullanıcılar 2023 Haziran’a kadar herhangi bir zam görmeyecek. -
Bugün itibari ile Türknet internetimi sonlandırdım.
Daha uygun fiyata aynı hızda hizmet alıyorum artık
Fotoğraf da kanıtı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X