Şimdi Ara

Türknet Avcılar Kulübü (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
2
Favori
6.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nden bahsediyor. Evet Superonline kablolama işlerini neredeyse bitirdi. Türknet'te gelişme yok gibi görünüyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DemirKipi kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Mustafa Kemal Paşa mahallesinde çalışma devam ediyor. Altyapı süreçleri maalesef uzayabiliyor ancak yakın zaman içinde çalışma tamamlanacaktır. Net tarih bilgisi ulaştığı konu üzerinden bilgilendirme yapacağım.
  • wantar W kullanıcısına yanıt
    Bu kutulardan mı bahsediyorsunuz hocam ?
    (Sanırım bu da başka bir şirkete ait.)

Türknet Avcılar Kulübü

• İşten geldiğim de karşılaştığım bir başka kutu daha

Süperonline dan sonra Türk Telekom da Fiber kutusunu koydu binaya

Ben yine Türknet beklemeye devam

Türknet Avcılar Kulübü
    Türknet Avcılar Kulübü

H.O hocam, ben de türkneti bekliyorum hâlâ ama bir hareket yok çevrede. Bu arada superonline takılan iki kabloda dışarıdan mı geliyor yoksa abone olan biri v.b mi var binanızda?
    bizim binadakine bir kablo geliyor ve oda kutuya takılmadı hâlâ.

• Evet hocam iki kabloda dışarıdan geliyor biri kırmızı diğeri mavi etiketli yalnız süperonline ve telekom kabloları aynı gün çekilmişti sadece kutular farklı zamanlarda konuldu. @GupoBS

• quote:

Orijinalden alıntı: wantar

Evet hocam iki kabloda dışarıdan geliyor biri kırmızı diğeri mavi etiketli yalnız süperonline ve telekom kabloları aynı gün çekilmişti sadece kutular farklı zamanlarda konuldu. @GupoBS

Anladım hocam, teşekkürler cevapınız için.

• Rica ederim hocam bütün forum sitelerini dolaşıyorum sizin atmış olduğunuz bir fotoğraf vardı bina dışında beyaz kutu olan o kutuya Türknet diyenler çoğunlukta o kutuya gelen kabloda ne yazıyor onu merak ettim şimdide @GupoBS

• quote:

Orijinalden alıntı: wantar

Rica ederim hocam bütün forum sitelerini dolaşıyorum sizin atmış olduğunuz bir fotoğraf vardı bina dışında beyaz kutu olan o kutuya Türknet diyenler çoğunlukta o kutuya gelen kabloda ne yazıyor onu merak ettim şimdide @GupoBS

Kablo uzakta kaldığı için okumuyor maalesef hocam.
    Ben de emin olamadığım için diğer konuda sordum:https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=151400197
    Ama hâlâ bulamadım hangi sağlayıcı olduğunu.
    Bakalım bekleyeceğim birazdaha.

• Onu da öğrendim hocam Türk telekom un dağıtım kutusu.

• Birde bizim mahalleye gelseydi bu Türknet güzel olacaktı. Mustafa Kemal paşa ile bizim mahalle çok yakın. Esenyurt’a bağlı diye mi gelmiyorlar nedir anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi mahalle @xgny58x daha bizim mahalleye de gelmedi bekliyoruz

Hmm o’da türknet değilmiş yani,Neyse ttnet de iyidir.
    Bu arada hocam, türknet formundaki konunun linkini atabilirmisiniz ben de oradan takip edeceğim.

• xgny58x kullanıcısına yanıt
    Sizin firuzköy mü hocam buraya en yakın o var?

Namık Kemal hocam Mustafa Kemal ile sınır sayılır.

• GupoBS kullanıcısına yanıt

Yok hocam Namık Kemal bizimkide ama buraya gelme ihtimali çok düşük gibi.

• xgny58x kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Sanırım bölge yerleşim planına göre fiber getiriyorlar mesela mustafa kemal paşa mah:

Türknet Avcılar Kulübü
    Sokakları dümdüz, zamanında yerleşim planı çok iyi ayarlanmış ben de bir sağlayıcı olsam ve yatırım yapacak olsam ilk bu tarafı seçerdim çünkü sokaklar düz olduğu için hemen kaz ve geçir kabloları veya binaların üzerinden geçir her şekilde çok hızlı ve az masraflı olmuş oluyor ama özellikle avcılar merkez tarafı için aynı şeyi konuşabilmek çok zor, bazı sokakları çok dik oluyor mesela veya çok dönemeçli sokakları var.
    Ama umutsuz olmamakta fayda var yavaş yavaş avcıların tümüne getireceklerini düşünüyorum.
    Daha önce hiç başvurdunuzmu gigafiber için?

Yok hocam sordum şu an planlama dahilinde değil dedi. Türknetin kendi fiberi çok iyi keşke iyice yaygınlaşsa.

• Türknet Avcılar Kulübü

Bugün Göknet'in sitesinden sorgulama yaptığımda ilk kez GPON'un aktif olduğunu gördüm. 1-2 hafta önce Telekom'un fiber kutusunu bağlamışlardı. Bina içi fiber kablolama işi yüzünden şimdilik uğraşmayacağım. 80 mbit VDSL işimi görüyor. Bina içini yaparlarsa değerlendiririm herhalde.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.