Şimdi Ara

Turknet Başvuru ve Geçiş Maceram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aile apartmanında yaşadığınızda dolayı 3 yıldır aynı interneti kullanıyorduk ama internet yetersiz ve zayıf kalmaya başladı bende Turknet başvurumu yaptım.

*6 Mart-Pazar=İnternet üzerinden başvurumu yapıp,oim'den kimliğimi onayladım.

*7 Mart-Pazartesi=Turktelekom tarafından bunama kadar Inter getirildi ve aynı gün internet kablosunu çektirdim.

*8 Mart-Salı= Turknet'den kurulum ekibi geldi ve kurulumu yaptı.

Turknet kurulum ekibi modemi sorduğunda gelmedi henüz dediğim zaman ise mh arayın onlar ilgilenebilir dedi.

*9 Mart-Çarsamba= Müşteri hizmetlerini aradım ve sistematik bir sıkıntıdan dolayı modem gönderilemiyor sizi modem için arayacağız.

*10 Mart-Persembe= Turknet'den modem için arandım ve sesli onay alındı yakın zamanda modem kargo ile elinize ulaşılacak dendi.

*12 Mart-Cumartesi= Bugün SMS ile modem isteğiniz iptal edildi mesajı geldi mh aradım ve tekrar talep oluşturdum. (Ama modem iptalini ben istemediğim halde yapıldı)

*13 Mart-Pazar-(GÜNCELLEME)= Bugün modem stoklarında bir sıkıntı olduğunu ve kendi modemi mi almam gerektiğini söylediler bende aynı marka modemden satın aldım.

* 15 Mart-Salı -(GÜNCELLEME)= Bugün aldığım modem geldi.Kurulumu yaptım ve şuan ki hızım 25-30-35 arası değişiyor.(Paketim 75Mbps)

--* Benim referans Kodumu kullanırsanız sevinirim*--
    --------- OCN84HO63YMO ------------

Gelişmeleri paylaşacağım...Her hangi bir sorunuz olursa yardım edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -*Serseri34*- -- 15 Mart 2022; 20:29:30 >

• Merhaba, bu durumu kontrol edebilmem için PM üzerinden konu linki ile müşteri numaranızı paylaşır mısınız?
  • Şuan kullandığım süre boyunca her hangi bir sıkıntı yaşamadım ama ilk 3 gün internet stabil değildi.
  • Ben de bugün başvuru yaptım modemi niye siz aldınız hocam ücretsiz vermiyorlar mı?

• -*Serseri34*- kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorunla ilgili online işlem merkezinden bir destek kaydı oluşturdunuz mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.