Şimdi Ara

TürkNet'e Zam Geldi! (249,90TL Oldu!) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
12
Favori
34.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

şikayetler hiç hoş durmuyor...

• sefa000 S kullanıcısına yanıt

Millet çıldırma noktasına gelmiş türknete sövüyor sen türknet davet kodu atıyorsun.

• Önceki zamda 139 TL den 10 ay peşin ödeyerek (3 taksitte) fiyatı sabitledim. Eski zamdan etkilenmemiştim Yeni zamdan da etkilenmiyorum. 1390 TL ye 10 ay 100 MB internet veren başka firma varmı bilmiyorum. Sonuçta oturduğum yerde türk Telekom altyapısı dışında ki firmalar destek vermiyor. Neymiş türk telekoma 150 TL ye 24 ay taahhüt vermiş de on voru sahibiymiş. Biz bilmiyorduk 35 MB düşük hıza 150 TL vermeyi. 10 ay bitince yine 10 aylık peşin öder ucuza getiririm. Ha gelmezse de 240 TL normal. Su faturası bile o kadar geliyor artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan en ucuz hangisi

internet kutusu 1 ay bedava için kodumu kullanın 8576078099

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tundra202006 -- 20 Ocak 2023; 23:39:27 >
  • Türknete maliyeti 80 TL bulmayan abone başı ücreti, bize 250 tl satacak. Bu zammın hiç bir açıklaması yok. Turktelekom port ve transmisyon ücretlerine hiç bir zam yapmadı. Yarın türktelekom zam yapınca bunlar tekrar zam yapar.

toptan.turktelekom.com.tr
    Türk Telekom Toptan | DSL İnternet | Port Transmisyon
    https://toptan.turktelekom.com.tr/port-transmisyon

Turknet abone sayısını arttıkça hiç bir sözünde durmadı. Arapların hisse devrinden sonrada zam üstüne zam yaptılar. Telefon abonesi olduğumdan şimdiye kadar çıkmamıştım. Ama artık hiç bir avantajı kalmadı. Devir tasarruf devri. 1Gbps kendi altyapısı bile olsa daha hesaplı olduğundan diğerlerini tercih edeceğim.

• tundra202006 kullanıcısına yanıt

taahhutsuz istiyorsanız turkcellde de paketler çıktı

• tundra202006 kullanıcısına yanıt
    Comnet gelebilirsiniz.Eğer fiber varsa şubat başına kadar zamsız 12 ay ödeme yapıp kafan rahat son sürat hız alabilirsin.VDSL de sorunlar var diyenler var ama çok muhtemeln TürkTelekom kaynaklı.Fiberde F/P şu anda comnet de...

Olurda üye olursanız davetiye kodumu yazarsanız hem siz hemde ben 1 ay bedava kullanıyoruz.

CMT744ZXU

500 mbit / 40 mbit upload paketini kullanıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Son zamanlarda çok sık gelen zamlardan sıkılmış olsam da 1000 MB internet kullanan biri olarak nereye geçeceğimi de bilmiyorum. Forumda isimleri geçen diğer servis sağlayıcıları kontrol ettiğimde 300 liraların atında 1000 MB hizmeti veren firma göremedim

• Fiyat olarak en avantajlı firma şuan PoyrazNet. Ben İnternet Kutusuna geçmiştim onlarda rahat durmadı 99'dan 129 yaptı geçen aylarda faturayı. Bende yakın zamanda PoyrazNet'e geçicem herkez az çok zam yaptı TurkNet artık b.k'unu çıkardı bu zam işinin ama bu firma yapmadı. Rekabeti desteklemek lazım. Geçmek isteyene tavsiye ederim. Tek kötü yanı Arkadaşını Getir kampanyası yok.

• iskoz kullanıcısına yanıt

Bu soygun seviyesinde zamlara rağmen TurkNet fiberinde iseniz daha iyi bir paket yok gibi o hızlarda hala.

Bütçe olarak sizi aşıyorsa artık ve o hızlara da ihtiyacınız yoksa 100 TL civarı VDSL 100Mbit veren firmalara bakılabilir.

• poyraz bizim burda yok öyle yazıyor olsa 75mb geçerdim hemen türknette bu saatten sonra müşteri kalmaz zaten hiç bir espirisi kalmadı

• diskaveriy kullanıcısına yanıt
    Hangi saha masrafı? Adamların daha doğru düzgün müşteri hizmetleri bile yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • diskaveriy kullanıcısına yanıt
    kardeş hangi dünyada yaşıyorsun? adamların doğru dürüst personeli yok çağrı merkezini var mı yokmu oda belli değil. Kaldi ki, asgari ücrete yansıtılan zamın tamamı buraya yansıtılacak değil öyle olsa asgari ücrete niye zam yapılıyor? Biraz mantıklı düşünün. Personeline %55 zamı vermiş mi bir kere onu sor bakalım?

• Aklinizi basiniza alin. Gidin taahhutlu 24 ay sabit fiyat garantili bir firmadan internet alin. 24 ay icinde turknet'e en az 6-7 zam daha gelir. Ben telekomu bugun aradim taahutu 5 sene yapalim diye kabul etmediler. 1 bucuk sene daha 130 tlden kullanmaya devam. 1 bucuk sene sonra turknet 600 lira filan olur heralde

• başlarım personeline adam gibi fiyat yapsınlar o zaman ya kendi altyapısından hizmet versin yada turktelekom altyapısıyla tamamen cıksın. 250 tl internetmi olur 250 tl bana fiber 1000 veriyor. sanki. o kadar 20 30 koyarsın anlarım

BAKIR KULLANAN ADAM NİYE 250 ÖDÜYOR! AÇMI KALDIN EYYYY TÜRKNET.

bakır fiyatı ile fiber fiyatını ayrı koyması lazım. NOKTA!

• Gökkubbe G kullanıcısına yanıt

Teyit edemem şöyle bir şey var:

Alıntı

metni:
    10 Aylık Peşin Ödeme FırsatıDilediğinizde Hizmet İptali İmkanı10 aylık faturanızı 3 taksit veya tek seferde ödeyin; hizmet fiyatınızı 1.999 TL'den koruma fırsatını yakalayın.

yani en az 229Tl veya + olacak gibi

• Artık dur demenin vaktı geldi , tt karşı desteklemek ve bulunduğum bölgede hiç sorun yaşamadığım için kullanıyordum ama 250tl vermem kusura bakmasınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehliask -- 21 Ocak 2023; 0:29:14 >
  • Xantiave X kullanıcısına yanıt

Bakır kullanan abone yüzde 99'sa fiber yüzde 1. Neredeyse hiçbir yerde yok Türknet fiber altyapısı.

Adamlar yüzde 1'lik kesime zam yapsa birşey kazanamayacak tabi.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.