Şimdi Ara

TürkNet'e Zam Geldi! (249,90TL Oldu!) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
12
Favori
34.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

289 liraya süperonline var 1000mbit diğer aboneliğim 500mbit superonline fiber 199 lirq veryorum ek olarak wifi 6 modem dahil turknet kim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla 10 ay peşin verirsen 130 demişlerdi. 10 ay peşini kaç kişi verebilir ki ? Millet çalışıyor, çoluk çocuk ev geçindiriyor. Velhasıl ben 160 verdim 10 ay veremeyince.

Şimdi 10 ay peşin 200 diyorlar yoksa 245. 10 ay peşin veririm şuan evet, 10 ay sonra fiyatın nerede kalacağı belli değil. Üzgünüm türknet her gün modem aç kapat yapmaktan alıkoydun beni :)

Taahhütle turkcell veya ttnet arasında var mı tavsiyesi olan. 35mbps civarı yetiyor bana.

• Tickhi kullanıcısına yanıt
    İyi, güzel diyorsun da bölgemde maalesef Superonline fiber yok..
    Türknet gigafiber kullanmayacak olursam alacağım en yüksek hız 60 mpbs vdsl internet(Türk Telekom altyapısı)
    Ben de isterim daha uyguna daha iyi seçenekler olsun ama yok maalesef.. Şimdilik mecburen Türknet'le devam..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben de Türknet 100Mbps 250 tl yi görünce , bugün modem kirası içinde Taahhütsüz , Kotasız , Poyraznet e 100Mbps 105 tl için evrakları gönderdim şifreleri bekliyoruz , azcık da Türknet düşünsün.

Bulunduğum yerde modem içinde 500Mbps i 260 tl ye veriyor Poyraznet, Türknet e 100Mbps için 250 tl vereceğime , beğenirsem buraya 500Mbps için 260 tl veririm.

Bilmeyenler için ; eğer Türknet te hali hazırda aboneliğiniz devam ediyorsa, başvuruda modeminizi geri vermiyorsunuz Türknet e , modem mülkiyeti ile birlikte geçeceğiniz firmaya geçiyor yani modem yerinden kıpırdamıyor (Müşteri hizmetleri belirtiyor zaten konuşmanızda), size sms yolu ile gönderilen evrakların çıktısını alıp , imzalayıp , Aras kargo ile size sms de verilen anlaşmalı numara ile ücretsiz gönderiyorsunuz.

• mustafa goksel kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Geçiş sonrası ve birkaç gün kullanım sonrası tecrübelerinizi paylaşırsanız düşünenler için iyi olabilir.

Bende şuan bir yakınımın taahütü bitti onu geçirtiyorum PoyrazNet'e.

Turknet ilk 140 TL zammında geçen sene başı Millenicom'a, onların rezilliğini görünce de sonradan gizli mevcut müşterilerine zam yapması gibi İnternet Kutusuna geçmiştim Arkadaşını Getir Kampanyaları olduğu için.

6 kadar yakınımıda Turknet'den taşımıştım 4 aydır bedava kullanıyorum birkaç ayım kaldı. Onlarda zam yaptı geçenlerde 100'den 130'a çıkardı bakalım ileride bende PoyrazNet'e geçebilirim.

Mevcut hız değerleriniz ile geçiş sonrası hız değerlerinizi de veri olarak paylaşabilirsiniz bilgi için.

Hayırlı olsun. Rekabeti desteklemek lazım bu ufak firmalara geçerek.

• Aralıkta turknete geçtim 90 gün sonra çıkış yapacağım . 250 rakamını kabul etmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tickhi kullanıcısına yanıt
    Superonline ın kısıtlamalarıyla ilgili çok şikayet var, etkileniyor musunuz kısıtlamalardan?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 312 . kullanıcısına yanıt

Tabiki , geçiş sonrasını ve kısa zaman kullanım , sonra da orta-uzun zaman tecrübelerimi paylaşacağım forum ile.

• Gigafiber 230 mu 250 mi

• afakan55 A kullanıcısına yanıt

şaka ile karışık yorumum...

alınmayın, ama, 2021 mart'ta, yani sizden 1 sene önce de ben tcell so'ya taahhüt verip geçtim 2 senelik.

109,90TL'ye, hatta kablonet'te taahhüt olmadığı için cayma bedeli 600TL'yi faturalarımdan düştüler 10 ay, 40,90TL ödedim 10 ay boyunca... düşünün, o derece kar...

ama şimdi mart'ta taahhüt bitiyor, yukarıda paylaştığım scr'de de görüleceği üzere 50mbps hızdaki müşterisine 289TL değer biçiyor adamlar...

yani, yukarıda smiley ile pekiştirdiğiniz sevinciniz, gelecek sene(2 sene olduğunu varsayıyorum taahhüdünüzün) taahhüdünüz bittiğinde 500-600TL fiyat çektiklerinde nasıl bir hal alacak, merak ediyorum doğrusu... TürkNet'e Zam Geldi! (249,90TL Oldu!) 

mastercard reklamında da dedikleri gibi, o an geldiğinde yüzünüzdeki ifade... "paha biçilemez"... TürkNet'e Zam Geldi! (249,90TL Oldu!) 

• Josephanzel J kullanıcısına yanıt

bir şey danışmak istiyorum.

siz geçiş yaptınız anladığım kadarı ile, taahhüdü iptal ettirerek mi gerçekleştirdiniz? yoksa taahhüt daha bitmeden mi?

mevcut modem sizde mi kaldı, bana tcell so modemi verdiği için iptal ettirince geri alırız diyorlar.

o açıdan sormuştum...

• mustafa goksel kullanıcısına yanıt
    TürkNet'e Zam Geldi! (249,90TL Oldu!)

teşekkür ederim bilgi için, az yukarıda farklı bir üye arkadaş bu soruyu sormuştum cevabını bilmediğim için... TürkNet'e Zam Geldi! (249,90TL Oldu!) 

tcell so kendi modemine "güle güle" (TürkNet'e Zam Geldi! (249,90TL Oldu!) ) diyebilir artık, direkt geçiş sağlanınca bende kalıyorsa... TürkNet'e Zam Geldi! (249,90TL Oldu!) 

• Bu zamana kadar Turknet demiştim bundan sonra hayır diyorum. sadece fiyat politikası yüzünden. Bu fiyata Turk Telekomdan hizmet alırım neden sizden alayımki..

Arkadaşlar siz nereye geçiyorsunuz, tavsiyesi olan var mı? Ya da en temizi TT'a geçmek sanırım

• srkn kullanıcısına yanıt
    Taahutum yoktu modemde kendimin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Josephanzel J kullanıcısına yanıt

cevap için teşekkürler... TürkNet'e Zam Geldi! (249,90TL Oldu!) 

• gurcelik kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 23.01.2022 tarihinden itibaren gigafiber aboneliği başlatan kullanıcılarımız için 249.90 TL, daha eski kullanıcılarımız içinse 229.90 TL' dir.
  • berkay956 B kullanıcısına yanıt

Herhangi bir kısıtlama yaşamıyorum ne gibi kısıtlama yaşayanlar varmış ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NEVERDIES kullanıcısına yanıt

PoyrazNet, İnternet Kutusu güzel alternatifler fiyat olarak. Kendim İnternet Kutusu kullanıyorum düşünürseniz Arkadaşını Getir Kampanyası var kod paylaşabilirim 2.ay bedava olsun isterseniz. PoyrazNet'de en uygun fiyatlısı onda bu kampanya yok. Paketlerini inceleyebilirsiniz PoyrazNet hızınız düşükse daha çok alternatif paketleri de var.

• srkn kullanıcısına yanıt

Rica ederim . Dün akşam kargoya verdim evrakları, bugün aradılar evraklar elimize geçti ,hatta fazladan bilgi yazmışım , temizini de WP den attım tekrar :) , Abonelik numaram ve şifremde geldi , artık hiç bir şeye dokunmadan hattın Poyraznet e geçmesini bekleyeceğiz , en fazla 2 iş günü diyorlar resmi olarak ama Üst firma onay verirse daha önce de geçiş gerçekleşiyormuş. Bu arada DH a girmeme rağmen daha önce bildirim gelmedi , biraz önce gördüm mesajınızı .

EK : Ben Türknet ten geçiş için söyledim ama müşteri hizmetlerindeki bayan genelde böyle zaten diye söyledi dün ama "tcell so" nun sahibi ne diyorsa o olur sonuçta :) , emin olmak için bir telefon açmak lazım geçeceğiniz firmaya , ben PoyrazNet e geçiş yaptığım için onlara sordum, PoyrazNet e geçmemin bir nedeni de bulunduğum yerde istediğimde 500Mbps e geçebilecek olmam .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa goksel -- 27 Ocak 2023; 14:59:20 >

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Nasıl iş bu ben anlamadım. Ben 50 mb vdsl paket kullanıyorum 250tl oldu, bir başkası 100 mb vdsl için 250tl ödüyor ve en pahalı hizmeti yani Fiberi kullananlar 229 tl mi ödüyor. Şaka mı bu :)

Ben neden 250 ödüyorum. Siz muhtaç mı sanıyorsunuz insanları size, Turk Telekom aynı fiyat bu fiyata neden sizden 50 mb vdsl alayımki..

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.