|
TurkNet GigaFiber nedir? Normal fiber internetten farkları nelerdir? (5. sayfa)
-
-
En büyük fark şu, Türk Telekom'un Metro Ethernet adı altında 80K TL civarı verdiği hizmeti TürkNet 140 TL'ye veriyor.
-
Metro ethernet ile simetrik yüksek hızlı internet aynı şey değil hocam.
Türk.net gigafiber alinabilir technopatta bir adam tüm mahalleye imza toplatıp, Turknet müdürüne ulaşarak getirmişti.
Amma ve lakin siyasi parti kurarcasina bu uğraşıyı her hangi bir ISS'ye yönetici olarak girme gibi, server odası gibi, datacenter açma gibi ticari faaliyetlere harcamak çok daha mantıklıdır.
En azından şirketten toptan kurumsal omurga alıp kendi mahalleye satsa 140-150 TL'ye simetrik giga kullanayimdan daha verimli ve mantıklı olurdu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 24 Mayıs 2022; 15:2:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
100 mbit vermiyorsunuz o yüzden başvuru değil dilek talep oluşturmak istiyorum.
Bulunduğum bölgede Türk Telekom’un fiber kutuları var ama nedense evlere dağıtılmıyor. Buraya altyapı koysanız tüm bölge TürkNet GigaFiber’e geçerde yatırım yapan yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus01982 -- 24 Mayıs 2022; 17:23:52 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Plana nereden ulaşıyoruz hocam?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
giga fiber diye bişey yok fiber internet zaten gigabit hızlarına çıkabiliyor
-
5-6 aydır kullanıyorum çok memnunum. Umarım yayılırda diğer insanlarımızda nasiplenirler. Cidden çeken bilir 8mbps nerde 1000mbps nerde..
-
Türknet'in Facebook sayfasında yazarsan söylebilir.
-
Teşekkürler @TurkNetDestek
-
bravo işte milli işte yerli hizmet budur arkadaşlar turknet noktayı koymuş
-
Bizim Binamız'da GigaFiber kutusu ve alt yapısı hatta daireme ankastreden CAT6 kablo dahi geliyor fakat, hız sorguladığımda 75mgb hız alınabilir diyor ? türknet'i arayamıyorum soramıyorum numarası yok ? arasam dahi müşterileri ile ilgili seçenekler çıkıyor bilgi verebilecek var mi ? Hizmet alsa mı almasam mı korkutuyorlar ? bu arada int üzerinden beni ara seçeneğide yok ? illa kayıt ol var eeee başka operatör sözleşmem var taahhüt bedeli ?
Bu arda benim eski mahallemde türknet kullandım yıllaca çok memnundum şimdide kullanmak isterim yardımcı olursa ise.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoZ1903 -- 25 Mayıs 2022; 08:23:14 >
-
Merhaba, yerleşik operatörün fiber çalışmasına müdahale edemiyoruz. Eğer fiber hizmeti aktif olursa size o altyapı üzerinden hizmet verebiliriz. -
Keyifli kullanımlar dilerim -
Merhaba, konu linki ile birlikte açık adresinizi PM üzerinden paylaşır mısınız? Size yardımcı olmak isterim. -
Bulundugunuz bolge de yok deyip geciyorlar. Nerede var diyorum bilmiyoruz diyorlar. Fikra bu kadar
-
Merhaba, üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve talebinizi iletebilirsiniz.turk.netGigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNethttps://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama -
ilettim, bulundugunuz bolge de yok dediler. nerede var dedim , biz de bilmiyoruz dediler.
-
Tek tek planlanan bölgelerin bilgisini veremiyoruz ama adresiniz üzerinden kontrol sağlayabiliyoruz. -
Merak etmeyin gençler 2073 yılında tüm türkiye gigafiber'e geçmiş olacak.
-
1000 mbit internet icin insan ev bile tasir. Bolge verebilmeniz gerekirdi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X