Şimdi Ara

Türknet Gigafiber Pendik'te (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
887
Cevap
17
Favori
36.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 24.05.2023 tarihli destek talebi: 64071224

15.06.2023 tarihli destek talebi: 64673411

• dunhowla D kullanıcısına yanıt
    Dönüşüm işleminizin önceliği için fiber ekibimize bilgi verdim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

çekmeköy bölgesinde gözüken hamidiye mahallesindeki adresleri geçtiğimiz yıl sitenizden gigafiber kontrol yaptığımda altyapı var çıkıyor yada şu sürede gelicek yazıyordu.

şuan bölgedeki adreslerde hiçbir fiber altyapı bilgisi çıkmıyor.

biz yıllardır turknet fiber getiricek diye beklerken siz olan fiber altyapılarınıda mı kapatıyorsunuz?

yıllar geçtikçe bir geriye gitme mi var anlamadım.

aynı şekilde ümraniye necip fazıl bölgesinde de altyapınız olmasına rağmen ve öncesinde sitenizde bölgede altyapı var talep olursa şu sürede fiber adresinizde bilgisi çıkarken şuan orda da hiçbir bilgi çıkmıyor.

firma olarak ileri değil geriye gidiyorsunuz gözüken yıllar geçtikçe

• Kavakpınar Mahallesi muhtarı Öner bey ile görüştüm, onun bilgi almasını rica ettim. Ona verilen bilgide bayramdan sonra belediye ile yeni bir protokol imzalanıp çalışmaların devam edileceğini söylemişler. Hayırlısı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 312 . kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gelen talepler ile planlama süreçleri de değişiklik gösterdiği için şu an bölge ya da süre bilgisi maalesef veremiyorum.
    turknet
    GigaFiber İstiyorum — TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum
    sorgulama üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 312 .

çekmeköy bölgesinde gözüken hamidiye mahallesindeki adresleri geçtiğimiz yıl sitenizden gigafiber kontrol yaptığımda altyapı var çıkıyor yada şu sürede gelicek yazıyordu.

şuan bölgedeki adreslerde hiçbir fiber altyapı bilgisi çıkmıyor.

biz yıllardır turknet fiber getiricek diye beklerken siz olan fiber altyapılarınıda mı kapatıyorsunuz?

yıllar geçtikçe bir geriye gitme mi var anlamadım.

aynı şekilde ümraniye necip fazıl bölgesinde de altyapınız olmasına rağmen ve öncesinde sitenizde bölgede altyapı var talep olursa şu sürede fiber adresinizde bilgisi çıkarken şuan orda da hiçbir bilgi çıkmıyor.

firma olarak ileri değil geriye gidiyorsunuz gözüken yıllar geçtikçe

Kaynarca sahil tarafı planlamada mı hadi inşallah

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Gigafiber için destek talebi açtım ve müşteri hizmetlerinden telefon aldim ve yine modem temini yüzünden aktivasyonu başlatamadıkları ve 21 Temmuz'da tekrar başvurmam gerektiği hakkında geri dönüş yaptılar. Geçen ay zaten modem temini yüzünden geçiştirmişlerdi. Bu durum hâlâ devam ediyor. 2022 Aralık ayından beri beklediğim GigaFiber ne zaman hâneme ulaşacak?

Merhaba, modem stok durumu için net tarih maalesef iletemiyorum. Stoklar yenilendikten sonra geçiş başvurunuzu tekrar işleme alacağız.

copy paste yapmaya devam. çok iyi çalışıyorsunuz. mesajı bile okumadan yapıştır gelsin

hocam merhaba

Bizede aynen geçiş için modem stok sorunu var deyip 1 ay oyaladılar sadece yeni aboneliklerde modem veriliyormuş bende mevcuttaki aboneliğimi iptal edip yeniden başvuru yaptım aynı gün gelip gigafifer kurulumu yapıldı bence hiç bekleme iptal edip yeniden bavuru yap ilk ay bedava 300 tl lik kurulum bedeli de 3 taksit

• vjersin07 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, çalışmalar taleplere ve altyapı uygunluğuna göre mahalle genelinde yapılmaktadır. Proje ekiplerimiz her talebi ve bölgeyi değerlendiriyor.
  • vjersin07 kullanıcısına yanıt
    Artık buradan bilgi alma umudumu kaybettim, 1-2 hafta sonra yine muhtardan bilgi alırım buraya da yazarım. Türknet ekipleri copy paste bilgi verip gidiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Berkaykck kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ekiplerden gelen bilgiye göre buradan sizlere dönüş yapmaktayım.
  • Hadi kavakpınar mah. bastırın konuyaki çekilsin inş. Tüm kavakpınara

Kaynarca Mah. özellikle sahil kesimi için yakin zamanda bir planlama mevcut mu acaba ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DarkGathering kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için bilgi veremiyorum.
    turknet
    GigaFiber İstiyorum — TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum
    üzerinden altyapı talebinizi iletebilirsiniz. Adresiniz için çalışma başladığında muhakkak haberdar olacaksınız

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.