Şimdi Ara

Türknet Gigafiber Pendik'te (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: 10kdays Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
887
Cevap
17
Favori
36.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, tam adresinizi konu linki ile PM üzerinden paylaşmanızı rica ederim. Mecvut aboneliğiniz varsa mesajda belirtir misiniz? Proje ekiplerinden adresiniz için bilgi alıp sizinle paylaşacağım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Paylaştım efendim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vjersin07 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, kontrol ederek yardımcı olacağım
    1-2 ay sonraya aktivasyon vereceğiz falan diyeceklerdir. Sözde Haziran Temmuz gibi aktivasyon vereceklerdir bana hâlâ ne kazı var ne de başka bir şey

• Türknet'in çağ ötesi bilgilendirme sistemi.

Türknet Gigafiber Pendik'te Türknet Gigafiber Pendik'te Türknet Gigafiber Pendik'te

• Berkaykck kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden iletmiş olduğum gibi ekiplerimizle adresiniz için detaylı bilgi almak adına iletişime geçtim. Bilgi geldiği zaman sizinle paylaşacağım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Sayın Türknet, Mebusa arkadaşımızın sorunuyla ilgili ekipleriniz görüşüp, teknik ekibiniz yönlendi mi? Beyana göre arkadaşımız müşteri hizmetleriyle yazışamadığını engellendiğini ifade ediyor. Türknet gibi sektörün lider firmasının kurumsal kimliğine uygun olmayan bir tutum. Türknet olarak her zaman abonenin yanında olmanız gerekmezmi? Sorun çözülemiyor veya çözüm süreci uzun sürecekse aboneyi bilgilendirseniz abonede ona göre kendine yol haritası belirlese. Türknet Gigafiber Pendik'te 

Umarım geçen seferki gibi küçük küçük bölgelere çalışıp bırakmazlar

İnşaallah darısı sizin ve tün kavakpınar mahallesine dağılması.

• 7 gün oldu, bir çalışma görebilen var mı?

• sanayi mahallesine gelme olasılığı var mı?

• Arondir kullanıcısına yanıt
    Merhaba, taleplere göre proje ekiplerimiz bölgeleri çalışma planına dahil etmektedir. Sitemiz üzerinden adresiniz için talep bırakabilirsiniz.
  • Kavakpınar Mahallesi muhtarı Öner bey ile yeniden görüştüm türknet bürokratik sorunları çözmeye çalışıyormuş... Bu mevzu daha da uzar durur gibi

İnşaallah Tez zamanda tüm kavakpınar mah ve pendik geneliğine yayılır gigafiber.

Merhaba, görüşmeleri en hızlı şekilde sürdürerek sonuca bağlayacağız. Net süre bilgisi maalesef iletemiyorum ancak projenin tamamlanması için elimizden geleni yapacağız.
  • Esenler mahallesi tavuskuşu sokakta çalışmalara rastladım gidip sordum kavakpınar da çalışma var mı diye bilmiyoruz dediler. 10 gündür tekrar başlamışlar çalışmalara.

Türknet Gigafiber Pendik'te Türknet Gigafiber Pendik'te Türknet Gigafiber Pendik'te Türknet Gigafiber Pendik'te

Ya arkadaş bir bizim mahalleye başlayamadılar şaka gibiler

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.