Şimdi Ara

Türknet GIGAFIBER projesi Ankara'ya geliyor! [ÇALIŞMALARA BAŞLANDI!] (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.944
Cevap
27
Favori
108.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bizi unuttular hocam :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Myhres7 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gigaFiber altyapı çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Her geçen gün bölgelerimizi genişleterek devam ediyoruz. Siz de gigaFiber talebinizi
    turk.net
    GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama
    sayfamızdan iletebilirsiniz. Proje ekiplerimiz bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirerek çalışmalara başlayacaktır.

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Ankara Bademlik Mahallesi için gigafiber çalışması var mı yakın zamanda? 2 ay içinde taahütüm bitiyor başka operatör ile,direk düşünmeden türknete geçeceğim ama 75'e 8 veriyor çok tatmin etmiyor o da :/

• hifly3 H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için bölge bilgisi veremiyoruz.
    turknet
    GigaFiber İstiyorum — TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum
    sorgulama üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz.

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkürler,1 hafta önce gigafiber başvurusunu belirttiğiniz adresten talebimi ilettim,2 ay içinde umarım gelir :)

• hifly3 H kullanıcısına yanıt
    Gelen taleplere göre değerlendirme yapılıyor ama bu konuda süre bilgisi veremiyoruz.
  • Merhaba ayvalı mahallesinde gigafiber çalışmanız olduğu yazıyor cadde olarak hangileri acaba bilgi verebiliyor musunuz?

Adresim şehit mehmet uygun sk eski adıyla 142cadde.

• osvomn O kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mahallenin proje bölgesine dahil olması durumunda cadde ve sokak ayrımı yapılmadan gigaFiber altyapı çalışması yapılacaktır.
  • Bu konu başlığını favorilerimden çıkartmadan önce bir şey paylaşmak istiyorum.

Eylülün ilk haftası binam ve sokağım dahil olmak üzere her yer kablolandı. Eylül ayında farklı bir sağlayıcıdan almış olduğum hizmetin taahüt süresinin sonuna gelmiştim. Türknet ile kesişmem denk olacak diye düşündüm ve beni arayan taahüt yenilemem için ısrarcı olan sağlayıcının tüm tekliflerini reddedip şu cümleyi kurdum "1000-1000 belki hiç kullanmıycağım bir hız ancak sizin verdiğiniz fiyatın yarısına sizden çok daha iyi bir hizmeti taahütsğüz sunuyor. Madem bir rekabet söz konusu kazanan tarafı seçeceğim" dedim.

Öyle ki taahütümü yenilemedim. Modemimi teslim ettim ve beklemeye başladım. İlk hafta geçti eylülün ikinci haftasına girdik. Bende bilgisayar mühendisi olarak remote çalıştığım için zorlanmaya başladım. İnternet pakedimi kullanıyodum hatta komşudan internetlerinin şifresini istiycek noktaya geldim. Daha sonra Türknet yetkilisine forum üzerinden "yan binamın karşısında var ancak hala gelmedi benim binama. Ne zaman gelir?" Diye bir iletişim kurdum. Sağ olsun hiç bir zaman şikayetime ve ısrarıma takılmadan cevap verdiler bunun için teşekkür ediyorum öncelikle. Bana 13 Eylül tarihinde "Eylül ayı aktivasyon hedefi içinde olduğunu ve ekiplerimin kutu takmak için ekip göndereceği" cümlesini aldım. Bu sayede internetim ne kadsr tükense de ne kadar zor durumda olsamda bir iki hafta daha sabrederim dedim teşekkür ettim.
    Ben bekliyorum ki eylül ayının 20-25 i gibi hallolur. Ancak bu gün 28 i bitti hala ekibin e si yok ve binama değil bir çivi çakmak en ufak taş yerinden oynamadı. Evet farkındayım hala Eylül ayı içindeyiz ve hala sözlerinl tutabilirler ancak bu benim için bir şey ifade etmiyor çünkü şu dakikadan sonra sözlerini tutsalar dahi iki gün kalmış bulunuyo. İki gün içinde madem olabilecek bir çalışmanın bu son güne bekletilmesi bana biraz itici geldi. Saçma bir hareket olmasına rağmen ben yeni taahüt yapıp Türknet geldiğinde 1000 tl yi karşıladığı için doğrudan o şekilde geçebilir ve internetsiz kalmazdım ancak saçma bir şekilde Türkneti düşünerek herhangi bir yenileme yapmadım. Şu an için ek internet paketleri ile kullanımlarım tavan. Tek sorumlusu benim bunu kabul ediyorum ve Türknetin elinden geleni yaptığınada en ufak şüphem yok.

Ancak bu üç hafta boyunca kapımı tam olarak haftada bir olarak 3 kere çalan süperonline saha satış temsilcisi sağ olsun dün sözleşme ve bu gün internet bağlantısı ile 1000-50 lik bir anlaşma sağlamış oldum.

Son olarak söylediklerimin hepsini saçma bulan veya bulmayan herkese bir önerim var. Sen kimsin ki öneri veriyorsun diyenler de dahil olmak üzere;
    Eğer binanızda şu an aktif bir gigafiber varsa kesinlikle en iyisi odur bağlatın ancak yoksa boşuna beklemeyin gelirse süpriz olsun.

Başka bir sene diliminde görüşmek üzere Türknet. Muhtemelen ben Türknete geçemediğim için Türknetin beni kaybetmesinden daha çok şey kaybetmişimdir ancak başta türlü hiç oluru yoktu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• saiddemir98 S kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, planlanan bölgelerde yoğun bir şekilde çalışmalar devam ediyor ancak yoğunluk olması nedeniyle aksaklık olabiliyor. Adresiniz için proje ekibimize tekrardan bilgi verdim. Adresinizde gigafiber hizmetimiz aktif olduğu zaman sizi de aramızda görmek isteriz.
  • özelden mahallemle ilgili durum sordum türknet cevap alabilirmiyim

• salzgiter S kullanıcısına yanıt
    PM üzerinden mesajınıza dönüş sağladım.
  • Gigafiberin nerelerde olduğunu görebileceğimiz bi harita var mı ? Sincan ilçesi için bir plan var mı ?

• merhabalar Pm attim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buyukaptan kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden mesajınıza dönüş sağladım.
  • muhtemelen ankarada sadece keçiörende var. koskoca ankarada keciörenden kaç yıldır çıkamadılar :D önümüz de kış. bizim fiberi 2023 yaza koy usta

• Azhriell A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, altyapı genişletme çalışmalarımız devam ediyor.
    turknet
    GigaFiber İstiyorum — TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum
    üzerinden talebinizi iletebilirsiniz.

• Azhriell A kullanıcısına yanıt

Demet'e gigafiber gelmiş.

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.