Şimdi Ara

Türknet hız sorunu (modemde 51mbps kullanıcada 15mbps)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 2 aydır hız sorunu yaşıyorum modeme kadar 51mbps internet geliyor fakat hız testi yaptığımızda 15mbps den yukarı çıkmıyor. 4 veya 5 kere arıza kaydı oluşturduk hepsinde modeminizde sıkıntı var dediler. Modem olarak tp-link vr200 kullanıyoruz. Farklı bir vdsl2 modem denedik aynı hızları aldık değişen hiçbir şey olmadı. Kendi modemi farklı bir vdsl2 hattında denediğimde modemde hiçbir hız sorunu yaşamadım. Her oluşturduğumuz arıza talebinde topu bize attılar fakat ne hattımızda ne de modemde hiç bir sıkıntı yok. Sanki akn ye takılmış gibi hatta trafik kısıtlması var şuanda. Forumda benim gibi aynı sorunu yaşayan baya olmuş ama bazıları çözülmüş galiba. Bende çözüm istiyorum @TurkNetDestek

Türknet hız sorunu (modemde 51mbps kullanıcada 15mbps)Türknet hız sorunu (modemde 51mbps kullanıcada 15mbps)Türknet hız sorunu (modemde 51mbps kullanıcada 15mbps)Türknet hız sorunu (modemde 51mbps kullanıcada 15mbps)

• iss değiştir düzelir
  • Paket hız güncellemesi istiyorum, hızim 16 mbps de arka planda takılı kalmış diye kayıt açın. Yazılımsal bir sıkıntı var demek ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan bir güncelleme yapıldı ama bu sefer 33mbps de kaldı 50 küsür kullanıyordum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam turk.net'i kapatıp netspeed'e geçin direk, 75mbps hız veriyorlar.
  • ismo İ kullanıcısına yanıt
    Vae desiniz sanırım. Abonelik başlangıç tarihi tahminimce 15 Ağustos 2017 den önce sanırım. Bir daha talep açın, abonelik başlangıç tarihim şudur, benim hızımın 50 mbit olması lazım. Arka plan da tekrar güncellenmesini talep ediyorum diye tekrar talep için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kütahyalı_ramazan

Vae desiniz sanırım. Abonelik başlangıç tarihi tahminimce 15 Ağustos 2017 den önce sanırım. Bir daha talep açın, abonelik başlangıç tarihim şudur, benim hızımın 50 mbit olması lazım. Arka plan da tekrar güncellenmesini talep ediyorum diye tekrar talep için.

Teşekkür ederim hocam. bugün onu o talepte bulunacam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    superonline 500 Mbps hız sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Merhaba, sorununuzu çözdük. Şuan 35 Mbps ile bağlantınızı gerçekleştiriyorsunuz. Sizinle PM üzerinden iletişime geçmiştik. İsterseniz 50 Mbps ulaşamamanız için OİM veya sesli yanıt sistemimiz üzerinden bir destek kaydı oluşturun. Arkadaşlarım hizmetinizi tekrar incelesinler. Size bilgilendirme yapacaklardır.
  • Tabii tabii o taleplerle her işi çözüyor bunlar.. Açın, bol bol talep açın..
  • Bu gün itibariyle sorunum çözüldü. 50mbps ye çıktı bağlantı. Teşekkür ederim @TurkNetDestek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    geçmiş olsun, iyi kullanımlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.