Türknet Kaliteli mi?
-
-
-
Gigafiber hizmetinde bazı kişiler kapasite sorunu yaşadığını belirtiyordu. Fakat eğerki bu sorun kalktı ise mantıklı. Fakat yurtdışı sunucularda önermeyebilirim cunku fastly uplink genelde kullanıyorlar ve loss problemleri ve yüksek gecikmeler olası olabiliyor. Türktelekom fiber altyapın var mı? Veya süperonline fiber altyapı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbulda Oturuyorum Türksat altyapım var türknete sorduğumda gigafiber desteklediğini söyledi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O zaman TurkNet deneyin derim. Altyapı sorgulama yaparmısın? Aslında garanti olsun göknet altyapı sorgulama yapıp tt altyapısı içinde bakabilirsin. Ama turkneten bakmanı öneririm öncelikle. Eğerki 1000-1000lik paketi önerirsen gigafiber olarak vardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-582D8DE36 -- 2 Temmuz 2023; 23:44:10 >
öğleden sonra yavaşlama vs oluyor mu?
Bilemedim valla sonradan üzmesin diye endişeleniyorum
Rüzgar net göknet bunlar bilinmedik sağlayıcılar en az güvendiğimde aslında bunlar siz denediniz mi hiç bilinmedik firma?
Önemli olan yurtiçi değil yurtdışı hızdır. Eğerki 1000mbps de 900 altına düşmese stabil olursa loss olmasa gecikmede stabilse. Süper yani mantıklı. Yurtdışı hızlar önemli. Yurtiçi yapılan testlere göre hareket etmeni önermem cunku coğu sunucu yurtdışı.
hmm yani istanbul sunucuları yerine avrupa sunucu testi yapayım anladım
Göknet kullanan arkadaşım vardı sol altyapılı 35 Mbps mi neydi. Menmundu ama sol altyapıda tt altyapıda önermem cunku tahhüütlü paketi vardı sanırım sadece. 50+ paketide galiba yoktu.
Tabiki yurtdışı speedtest değerleri önemli. En cok sofia,romanya,Frankfurt,boston,viyana lokasyonlar tercih edebilirsin. Speedtest ookla.
sanırım bilinmedik internet sağlayıcıları öyle yüksek hız veremiyor
Yani her firma yüksek hız vermek istemez cunku kapasite satüre problemleri yaşanmaması için.
Tamamdır bundan sonra ona dikkat ederim
doğru diyorsunuz türknete geçebilirim artık 100mbps den bıktık
Umarım menmun kalırsınız dediğim gibi.
Pingplotter dan loss ve anlık pingini görebilirsin sonra ping -t var cmd üzerinden. Loss,ping bakabilirsin. Sonra speedtest yapabilirsin ookla üzerinden öncelik yurtdışı sunucu olsun ve kablolu bağlantı öneririm. Ve yeni bir router almanı önerebilirim yüksek hızlarda daha mantıklı.
Anladım çok teşekkür ederim
Rica ederim.
Yok olmuyor hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- wifi yetkilendirme gerekiyor ne demek
- internet ışığı yanıp sönüyor
- pon ışığı yanmıyor
- ev interneti başka operatöre taşıma
- turknet whatsapp hattı
- turknet fiyat 2024
- statik ip
- wifi hızlandırma
- turkcell abone sayısı
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X