Şimdi Ara

TURKNET Mİ KABLONET Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kablonet binaya altyapı getirdi. Dsmart sözleşmesi nisan ayında bitiyor. Bu iki iss arasında kaldım. Türknette taahhüt olmaması cezbediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer haftasonu ve akşam saatlerinde donarak twitch youtube izlemek istiyorsanız kablonet alın

• evde bulamayan kargocu kullanıcısına yanıt
    Ucuz olsun tv internet telelfon bir arada ucuz olsun diyorsan kablo, çok yoğun kullanacağım her türlü fantezik işleri yapacağım diorsan yüksek hızı verebiliyorsa Türk net
  • Bende aynı şekilde merak ediyorum 100 mb lik paketi var , bu hızı kayıpsız sekilde verebiliyormu kablonet? Bilgisi olan varsa yazabilir mi bende türknet kullanıyorum ama kablonet binaya altyapı getirince kararsız kaldım.

• onursnl O kullanıcısına yanıt

96 görürsün.

• Tavsiye ediyor musunuz ?

Kablonetten uzak dur hocam,dertsiz başına dert alma.

Sınırsız 100mb 150 160 tl kablonet te

• Bence türkneti deneyin sonuçta taahhütsüz istediğiniz zaman iptal edersiniz kablonetten memnun kalmasanız yani benim gibi 2 yıl her gün lanet ederek yaşarsınız.

• RUH SAĞLIĞINIZ İÇİN TURKNETTEN UZAK DURUN

• kablonet biraz bölgesel sanırım. 3 aydır kullanıyorum hiçbir şekilde hız düşümü, kopma vs. yaşamadım. ama destek ekibini twitterdan takip ediyorum. orada insanların gerçekten çok tuhaf sorunlarla karşılaştığını görüyorum. eğer binanızda kablonet kullanan varsa sorun, eğer tavsiye ederse kesinlikle kablonet derim.
  • Aslında konu psikolojik bi algı, memnun olan memnum diye ağlamıyor, sorun yaşayan cok ağladığı için sanki cok sorun yaşanıyor gibi algı oluşuyor, birde bazı tipler aslında sorun olmayan şeyleri boşluktan büyütmeyi cok seviyor, o yüzden internet ortamındaki her şikayete fazla itibar etmemek lazım
  • Altyapınız yüksek hızları destekliyorsa TurkNet'i deneyebilirsiniz. Taahhütsüz olduğu için istediğiniz zaman iptal de edersiniz.

• 3 yıldır kablonet 100mb akıllı sınırsız kullanıyorum, ocak ayında 24 aylık taahüt yeniledim. birkere modem bozuldu onuda aynı gün içersinde teknik ekip gelip değiştirdi. Bunun haricinde bir sıkıntı yaşamadım bu zamana kadar.

• husmenus H kullanıcısına yanıt
    Hocam sen 3 yılda yaşamadın ben doksanların sonunda 64 KB sınırsız tarifesi dial up tan kurtulup kabloya geçmiştim o gün bugün 4-5 kesinti dışında sorun yaşamadık, tekrar huzurlarınızda bizi o rezil ttnet ve dial up gibi bi rezillikten kurtardıkları için Allah razı olsun...
  • Evrifaessa_TR E kullanıcısına yanıt

Altyapıdan kontrol edince 35 mbps yazıyor ama ne kadarını verir bilmiyorum hocam modem de yok bu arada

bence geçmeye değmez yine de siz bilirsiniz. ben ocak ayı yeni sözleşme yaptım bu pandemi zamanı internetle uğraşmak istemediğimden sözleşme bitince fiber gelirse hangi firma olusa olsun ona geçeceğim gelmezse de vdsl kabini zaten dibimde ona geçeceğim.

Bence türk.net te taahhüt yok zaten bir deneyin. aklınıza takılan bir şey olursa geçişle ilgili pm atabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.