Şimdi Ara

Turknet modem veriyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bulunduğum ilde başka bir mahalleye taşınacağım.Halihazırda şuan 16 mbps hızında internetim var ve modem kendime ait.Yeni taşınacağım eve turknetin sağladığı internet hızı 100 Mbps.Ben direk nakil işlemi yapsam turknet bana modem verecek mi.Yada onun yerine bu aboneliğimi iptal edip orda yeni bir abonelik mı açmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, nakil talebinde bulunabilirsiniz. VAE altyapısı üzerinden alacağınız hizmetler için ücretsiz modem hizmetimiz bulunmuyor. Sadece fiber abonelikler için aktif hizmet kullanıldığı müddetçe modem desteği bulunmaktadır.
  • Taşınacağın yerdeki altyapı VDSL mi Fiber mi ? Eğer VDSL ise yeni bir modem alman lazım çünki muhtemelen elindeki adsl modem eski bir modeldir ve vdsl desteklemez. Eğer fiber ise modemi TT veriyor diye biliyorum*. Birde aboneliği iptal etmene gerek yok nakil yaptırman yeterli.

• İlgilenirseniz TurkNet'in önerdiği ve TurkNet'ten satın aldığım ancak 3 ay sonra yeni adresimde fiber olması sebebiyle boşa çıkan, faturalı, garantili ZyXEL VMG3625-T50B modemi satabilirim.

https://turk.net/modem/zyxel-vmg3625-t50b

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 9 Haziran 2022; 17:20:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.